2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamda yarın çalışmaya kendimi programlamışken bugun tatil olduğumuzu öğrendimmmm... çok mikemmelll bir duygu patlaması oldu suan bende...

yarın 23 nisan neşe doluyor insan turkbayragi

yaw keyfini çıkar esracım.. hiç sevmiyouem ya yemek yapmayı ben:sinifsinif:

ah canım işte ben de tam tersi yemek yapmasını da yemesini de çok severdim şimdi süremiyorum elimi :)) e tabi hem çalışmak hem de yemek yapmamak işime geliyor :))

tealog, krekeri ilk haftalarda yiyordum ama nefret eder oldum. leblebiyi de akşamları yiyorum arada bir sabahları da denerim canım sağol..

Metal midir nedir bilmiyorum ama var bi tat ağzımda ölüyorum bütün günmafoldumben

tamda yarın çalışmaya kendimi programlamışken bugun tatil olduğumuzu öğrendimmmm... çok mikemmelll bir duygu patlaması oldu suan bende...

Ne güzel keşke keşke bana da tatil olsaydı boshayallersmile

keşke bana da tatil olsa
üff kociş 2 gün yapıcak hem de tatil, nasıl iş anlamadım kafamçokkarıştı

sabah ac karna dene cnm ben faydasını gördüm:)
ben de aynı yemek yapmıyorum eskisi gibi ama çok şükür yavaş yavaş yemeye başladım

sabah ac karna dene cnm ben faydasını gördüm:)
ben de aynı yemek yapmıyorum eskisi gibi ama çok şükür yavaş yavaş yemeye başladım

inşallah canım, ben de görüürüm faydasını..
bugün ben de çok şükür güzel yedim öğle yemeğimi.. akşama Allah Kerim..

aaay ne güzel yaa..bizde yok öyle 29 ekim 23 nisan..

selam ben geldim, biraz uzandım tv yi zapladım çorba içtim birazda ii geldi, size bi bakim dedim ama pek bi hareket yok burada...

ya ekim 2010 annelerine baktımda demin 30.000 küsür mesaj yazmışlar biz daha 9.000 küsürlere anca gelmişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…