ya benimde yemek yaparken öle oluyo, bazı kokular acayip midemi bulandırıyo, geçen gün kabak içimi kaldırdı resmen eşim ilgilenmek zorunda kaldı napim... böööögggg
bijoux cnm ben meden suyu içiyorum biraz hafifletio ama tamamen geçirmio, bide arada sade ekmek bi kaç lokma ii gelio...
çook çook geçmiş olsun canım..bak sen sıpaya bütün depoyu sıfırlamış demek ki..:)o zaman en kısa zamanda depoyu fulla canım..kendine ii bakk..benim doktor gene sakın ilk 4-5 ay kilo alma dedii.ben aldığımıda vermeye çalışıyorumm..
İnşallah bir an önce :gitme:
Çay mı :bbo: ben çaydan tiksineli çok oldu halbuki demlik demlik çay içerdim ben:gitme:
Yemek yiyiyorum miğdem ayağa kalkıyor senağlama
Acıkıyorum yine ayakta :çok üzgünüm:
Hiç normal olamayacakmı benim miğdem :çok üzgünüm:
ben 1 aydır yemek yapmıyorum evde :kedi::kedi: annem geldiğinde yapıyor yada eşim kendi kendini doyuruyor.. ona bile bişey hazırlayamıyorum malesef.
biz mamamızı yedik geldik, çok şükür bugün güzel yedim yemeğimi bir de meyve getirmişler 3-5 tane aldım yanıma :))) poşeti alıcaktım esprisine herkes başladı gülmeye :))
ben 1 aydır yemek yapmıyorum evde :kedi::kedi: annem geldiğinde yapıyor yada eşim kendi kendini doyuruyor.. ona bile bişey hazırlayamıyorum malesef.
ilk 3 ay neyse de 4-5 ay biraz fazla değil mi canım..
şuan kaç kilosun ? 2,5-3 aydan sonra haftada ortalama 450gr alınmalı diye yazıyor kaan kocatepenin sitesinde
71,5 kiloda hamile kaldımm..yani ideal kilom 58..kilolu hamile kaldığım için bide ikiz beklediğim için doktor alma dedi..sonra diyetisyene gittim.oda aynı şeyi söyledii..napayım kader utansın..:gitme:
mutfağa girince öğürmekten içim dışıma çıkıyor o yüzden girmiyorum.. doktor maskelerinden almış eniştem bana onu takıp ancak girebiliyorum ama hiçbişeye elimi sürmüyorum..
ya geçmezse diye endişeleniyorum 9 ay sürer mi böyle..
mutfağa girince öğürmekten içim dışıma çıkıyor o yüzden girmiyorum.. doktor maskelerinden almış eniştem bana onu takıp ancak girebiliyorum ama hiçbişeye elimi sürmüyorum..
İnşallah sürmez de rahatlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?