günaydın kızlar, bafo çok sevindim canım ilk cinsiyet tahminimiz geldi.. hayırlısı olsun canım..
nalan canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bol bol dinlen ayaklarını yüksekte tut uzan biraz. dr.un önemli olsaydı çağırırdı.. dinlenmeye bak canım..
orays canım günaydın, bugün hava çok güzel süslendim püslendim kendimi pozitif hissediyorum şimdilik bulantım da yok çok şükür.. sen nasılsın canım ?
İYİYİM CANIM SAOL KAHVALTIMI YAPTIM BENDE İYİYİM BUGÜN İNŞ AKŞAMA KADAR YORULUPDA UYKUM GELMEZSE AKŞAMA KINAMIZ VAR BİDE HİÇ GİDESİM YOK AMA MECBURUM mirmirmirmir mirmirmirmir
ohh afiyet bal şeker olsunnnn, bebişe vitamin olsun...
Ay kınalara bayılırım, çok duygusaldır benim için her gittiğim kınada ağlardım :))
belki akşama kendini daha iyi hissedersin bir değişiklik olsun diye gidersin..
tşk ederim canım sen yaptınmı kahvaltını bebişini aç bırakma
akşamları iş çıkışı çok yorgun oluyorum direk yatıyorum inş eğlenceli olurda uykum gelmez sıkılmam
kız farmwıl teklifi göndersem kabul edermisin maşallahın var
sen benden de bağımlıymışın
günaydın kızlar...
bebişlerimizin ilk 23 nisanını kutluyorum..inş onlarında şıkır şıkır giyinip bayrama götürdüğümüz günleride görürüz..
malesef bende bugün çalışıyorum..bari bebişlerime bayram yaptırsaydılar(
hoşgeldin canım nasılsın ? yalnız değilsin canım biz de varız sositososito
ay keşkeee bebişler için tatil olsaydı bari :)
günaydın canım aynı ben akannehir malesef ben de çalışıyorum.. ama hava güzel o yüzden dert etmiyorum bişeyi.. yarın da misafirlerim olucak kalıcı. umarım rahat bir hafta sonu geçiririm.. kaç pazardır dinlenemiyorum.. haftaya c.tesi de miniğimi görmeye gidicem nasipse..
dün gece çoğunlukla sola yattım sanki kasıklarımda hareketlenmeler oldu :)))
çok özledim yavrumu ya 3 hafta oldu...
esra bana şu facedeki sayfamızı yazsana yaaa..
esra bana şu facedeki sayfamızı yazsana yaaa..
Günaydın herkese malesef bende işyerindeyim off ya her yer tatil biz çalışıyoruz ne sıkıcı bir şey bu.
Ben bi geçmişi okuyum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?