çıkmam lazım kızalr..birara yine uğrarım..
aay kim yapmış facede bu sayfayı..tebrik ediyorum valla..
ben yaptım canımm :)
herkes giremiyor onaylamam gerekiyor o yüzden bizbizeyiz hiç canınız sıkılmasın kaydirigubbakcemile5
ellerin dert görmesin canım...ee kabul et artık benii.merak ediyorum herkesleri:))
canım günaydın hoşgeldin, bulantıların bu dönemde tamamen geçmesini bekleyemeyiz.. dikkat et kendine. doktoruna da söyle belki ilaç verir bulantın için.
çok sevindim, ikili test zamanımız bizim de gelse de hayırlısıyla bu yükü üzerimizden atsak.
kötü kötü şeyler düşünmemeye çalış bebeğini görüceksin ve herşey yolunda olucak pozitif düşün canım.
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
sagol canim destegin icin Rabbiminde izniyle insallah hersey yolunda gidecek :Saruboceq:
senin ikili testin ne zaman ? ben tam bir aydir bebegimi gormuyorum inanilmaz ozledim minigimi :kedi:
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
ben yaptım canımm :)
herkes giremiyor onaylamam gerekiyor o yüzden bizbizeyiz hiç canınız sıkılmasın kaydirigubbakcemile5
elvan canım geçmiş olsun tekrar, hemen geçmez bir kaç güne inşallah iyileşirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?