kizlar ben bugün cok halsizim koluma kaldirmaya takatim yok yatip yatip kalkiyorum insallah gecer:Saruboceq:
gözünaydın canım.inşallah sonuçlarında güzel çıkar.hareketlerini görmek insanı heyecanlandırıyorkizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
bebegimide gordum kocaman olmusilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
darisi bekliyen arkadaslarin basina
gözünaydın canım.%80 yüksek bi oran oğlun olacak gibi görünüyor.hayırlı olsun canım.inşallah kan sonucunda güzel çıkarkızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
canim kendimi biraz yordumda ondan oldu heralde simdi iyiyim cok sükür ilgin icin sagol:1hug:çook geçmiş olsun..üşütünmü acaba..yoksa kendini fazlamı yorduun..yat dinlen öyle fırsatın varkendee..aah keşke bende şimdi evde olsamda şöyle bir şekerleme yapsam..
kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
bebegimide gordum kocaman olmusilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
inşallah bıse yoktur ama uzulme sonucta dr. bıse yok demıs tehlıkelı bı durum olsa hemen gel derdı heralde.üzülme stres yapma bebişinde üzülmesin yat dinlen keyfıne bak.
canim dur hemen panikleme kahverengi leke bendende geldi üc kere ama devami gelmedi kirmiziya dönmedikten sonra korkmamaya calisalim zor biliyorum ama napalim allah esirgesin hepimizin bebeklerini:Saruboceq:
nalan canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bol bol dinlen ayaklarını yüksekte tut uzan biraz. dr.un önemli olsaydı çağırırdı.. dinlenmeye bak canım..
kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?