2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben bugün cok halsizim koluma kaldirmaya takatim yok yatip yatip kalkiyorum insallah gecer:Saruboceq:

çook geçmiş olsun..üşütünmü acaba..yoksa kendini fazlamı yorduun..yat dinlen öyle fırsatın varkendee..aah keşke bende şimdi evde olsamda şöyle bir şekerleme yapsam..

Slm kızlar uygun espirili hamile t-shirtleri arıyorum. Acaba nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? LCW Waikiki uygun bir hamile reyonu çıkarmış ama maalesef birtane T-shirt bulabildim diğer mağazalrı aradım ama yok.

arkadaşlar ben 8. haftama girdim.Henüz kilo almadım gibi belki yarım kilo emin değilim.Fakat karnım 2,3 gündür çok gerildi,sol tarafa doğru şiş gibi.Acaba karnım çabukmu çıkıcak ..Sizlerin haftaları benden önde, karınlar hafiften belirmeye başladımı sizde?Kaçıncı haftalarda göbüşler çıkıcak çok merak ediyorum..

kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
bebegimide gordum kocaman olmus ilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
darisi bekliyen arkadaslarin basina

gözünaydın canım.inşallah sonuçlarında güzel çıkar.hareketlerini görmek insanı heyecanlandırıyor

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
gözünaydın canım.%80 yüksek bi oran oğlun olacak gibi görünüyor.hayırlı olsun canım.inşallah kan sonucunda güzel çıkar

çook geçmiş olsun..üşütünmü acaba..yoksa kendini fazlamı yorduun..yat dinlen öyle fırsatın varkendee..aah keşke bende şimdi evde olsamda şöyle bir şekerleme yapsam..
canim kendimi biraz yordumda ondan oldu heralde simdi iyiyim cok sükür ilgin icin sagol:1hug:

canim gözün aydin bebisin büyümüs demek masallah insallah test sonuclarinda iyi cikar olumunekankayizsmile

inşallah bıse yoktur ama uzulme sonucta dr. bıse yok demıs tehlıkelı bı durum olsa hemen gel derdı heralde.üzülme stres yapma bebişinde üzülmesin yat dinlen keyfıne bak.

canim dur hemen panikleme kahverengi leke bendende geldi üc kere ama devami gelmedi kirmiziya dönmedikten sonra korkmamaya calisalim zor biliyorum ama napalim allah esirgesin hepimizin bebeklerini:Saruboceq:

nalan canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bol bol dinlen ayaklarını yüksekte tut uzan biraz. dr.un önemli olsaydı çağırırdı.. dinlenmeye bak canım..

desteğiniz için saolun kızlar, dün akşam ve bugün birer kez daha lekelenme oldu, şu an bi şi yok Allaha şükür, aslında bugün bütün gün yatacaktım ama olmadı, öğlen kardeşimle arkadaşı uğradı sonrada eşimin akrabaları oturmaya geldi, akşam 9 a kadar koşuşturdum, yoruldum valla, artık inşallah yarın dinlenirim...

Kızlar daha öncede bahsetmiştim kocam çarşambaya kadar evde, yani çarşambaya kadar giremezsem merak etmeyin, ama ben fırsat buldukca girip yazmaya çalışırım...

hepinize kolay gelsin kendinize ve bebişlerinize ii bakın....

zeyn77 cnm ben geldim ama şimdide sen yoksun
kendini fazla yorma, son günlerde doğum günü misafir derken yoruldun halsiz düştün tabi, kendinede bebişinede ii baka cnm...

merhaba kızlar ben 2009 kasım annesıyım yazılarınızı bebeklerımden fırsat bulup bızraz olsun takıp ettım.ne kadar guzel ve heyacanlı gunler gecırıyorsunuz allah hepınıze sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın bebeklerınızı.zaman suan hıc gecmıyordur sıze.hatırlıyorumda 1 ay gecmek bılmezdı bebeklerımı gormek ıcın delırırdım(aslında 3.randevuma kadar tek bebek sanıyorduk sonradan 2 oğluşum oldu)yardımcı olabıleceğim bısey olursa nacızane cevaplamak ısterım.sevgıler hepınıze....

çok sevindim canım adına

dalia canım çok sevindim, bebişinle bol bol hasret giderseydin :)
hayırlısıyla test sonuçların da güzel çıkıcak canım.

Günaydın hanımlar.. dün gayet rahat geçti. mide bulantılarım çok hafif ve ara ara oldu ama çıkarma olmadı. bu sabahta bulantım var ne olur bilemiyorum..

benim de dün çok vardı bulandım artı halsizlik. kötü bir gün geçirdim halbuki hava süperdi.. evde yattım durdum hep.

limonlu soda içtim iyi geldi mideme ama şu şekerli olanlardan..

dün ben de alıcaktım meyveli soda sonra vazgeçtim kırgınlık vardı üzerimde taşıyamam dedim.

akşama kalıcı misafirlerim var düzelmek istiyorum inşallah düzelirim ya..

günaydın tosti hoşgeldin cnm iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ?

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından tekrar burdayım

neden bu kadar sessiz gidiyo burası anlamadım guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…