Ay evet canım ya havalar ısınsın artık yaz geliyor gelsin =))))) yazın giyinmek de kolay geçir elbiseyi tamamdır =))))Ben de bugün kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımın hepsini çıkardım ve kot pantolonlarımı da kaldırdım nasılsa giyemeyecğim dolapta yer kaplamasın.2 kilo alman normalmiş ama bol su içmeyi sakın ihmal etme olur mu?Günaydın Kasim anneleri :) Nisan'ın son haftası, havalar bundan sonra hep güzel gider inşallah. Benim doktor randevuma 20 gün var, nasıl geçecek bilmiyorum. Gaz dısında hala doğru dürüst belirtim yok. Karnım hafif sis, iştahım çok. Giyecek birsey bulamıyorum. Cuma gunü kisliklari kaldırdım. Yazlıkları ise çıkaramadım :)) şimdiden 2 kilo aldım. Bol t-shirtlerim vardı, onları çıkarttım sadece. Hamile pantalonlari icin de erken henüz. Bu ara donem cok sıkıcıymıs.
Çatlaklar için badem yağı-kakao yağı karışımı kullanıyorum. Hoş catlayacagi varsa çatlıyormuş. Annenize sorun. Benimkinde hiç çatlak olmamış. Midesi de hiç bulanmamış. Sanırım sansliyim şimdilik :)
Günaydıııııınnngünaydınn kızlarrr
yarındı canım da geçmişi okursan görürsün içime bir kurt düştü bugün hemen gidip ne oldu ne olmadı öğrenmek istiyorum
benim o rüyalarım da kayboldu artık, midem hala bulanıyor ama eskisi gibi şiddetli değil,göğüslerimi hala elleyemiyorum. aktıntım azaldı vs. ya ne desek boş hayatım Allaha emanetler işte göremiyoruz bişey olsa müdahale edemiyoruz zor..rüya görmüşün evet baktımm şimdii canım takılma ben her gece seri katiller mi desem yakınlarımın öldüğümü desem kendi öldüğümmü bi sürü kabusla uğraşıyorum bence senin rüyan erkek bebişe işaret eğer kötü bişey olsaydı hemen belirtilerin kaybolurdu ben iki gün kusmadım hem sevindim geçiyo diye hemde sorunmu var diyede düşündüm ama dün tekrar kusunca rahatladım valla
canım nasılsın??Günaydıııııınnn
ben de günde mutlaka 2 bardak süt içerdim ama hamilelikten beri hiç içemiyorum çok rahatsz ediyor. onun yerine muhallebi yapıp yiyorum aynu şey sonuçta ve rahatsız etmiyor.
yalnız hazır puding kullanmıyorum, kendim yapıyorum kakaolu muhallebimi..
Canım benbim kötü bir şey düşünme olur mu?Sağ salim bak gör :) Bugün gittiğinde hareketlerini görünce sevinçten gözlerin dolacak güzel şeyler düşün olur mu
benim o rüyalarım da kayboldu artık, midem hala bulanıyor ama eskisi gibi şiddetli değil,göğüslerimi hala elleyemiyorum. aktıntım azaldı vs. ya ne desek boş hayatım Allaha emanetler işte göremiyoruz bişey olsa müdahale edemiyoruz zor..
süt içemiyosanız sütlü tatlı,dondurma ,yoğurt yiyin.Hatta yoğurt sütten daha faydalı fermante olduğu içincanım nasılsın??
bende süt içemiyorum ya kokuyoo gibi geliyo
GünayyydııınnnGünaydın kızlar
benim o rüyalarım da kayboldu artık, midem hala bulanıyor ama eskisi gibi şiddetli değil,göğüslerimi hala elleyemiyorum. aktıntım azaldı vs. ya ne desek boş hayatım Allaha emanetler işte göremiyoruz bişey olsa müdahale edemiyoruz zor..
canım nasılsın??
İyiyim canım benim sen nasılsın?
süt içemiyosanız sütlü tatlı,dondurma ,yoğurt yiyin.Hatta yoğurt sütten daha faydalı fermante olduğu için
canım nasılsın??
İyiyim canım benim sen nasılsın?
bende iyiyim cnm yoktun uzun zamandırr
arkadaslar hosgeldiniz neler yaptiniz eren sezen negüzel haftasonu tatili yapmissin bijoux canim aksama güzel haberlerini bekliyoruz bizde bugün 11haftalik olmusuz masallah keske günler su gibi akip gecsede bebegimizin hareketlendigi günler gelse o zaman korkularimizdan hepimiz emin olurduk beni komsum kahvaltiya cagirdi simdi oraya gidiyorum gelince devam ederiz kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim koşa koşa size haber vermeye gelicem, inşallah görürüm hareketlerini 8 haftalıktan beri hiç görmedim..Canım benbim kötü bir şey düşünme olur mu?Sağ salim bak gör :) Bugün gittiğinde hareketlerini görünce sevinçten gözlerin dolacak güzel şeyler düşün olur mu
yok hayatım atlatamicaz. insan bir kere yaşayınca içi rahat etmiyor işte.. sen hissedersin 2.olduğu için bize daha çoook varbiz bu korkuları atlatamıycaz o kesinn ama artık belirtilerimizde azalır zaten 13.haftaya girdik bende çarş.gidicem ikili teste bende tırs tırs oluyorum ama sen git bugün bak bişeycik olmıycak allahın izniyle bu sabah yatakta soluma yatmıştım galiba bebişim hareket etti gaz değildi ona eminim karnım hiç şiş değildi bide aç karnına sabahları gazım olmuyo karnımın alt tarafında hafiften oynamalar oldu 4-5 kere oldu galiba hissetmeye başlıyorumm
günler geçmiyor diyoruz ama hakatten geçiyor baksanız daha geçen gün listeye isim yazdırıyoduk şimdi 11 hafta 12 hafta olduk hep.. maşallah hepimizearkadaslar hosgeldiniz neler yaptiniz eren sezen negüzel haftasonu tatili yapmissin bijoux canim aksama güzel haberlerini bekliyoruz bizde bugün 11haftalik olmusuz masallah keske günler su gibi akip gecsede bebegimizin hareketlendigi günler gelse o zaman korkularimizdan hepimiz emin olurduk beni komsum kahvaltiya cagirdi simdi oraya gidiyorum gelince devam ederiz kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
O da iyi ne güzel iç iç misss:) ben de sabahları aç karna süt içiyorum kendimi zorlaya zorlaya.Çok erik yiyodum erik de gaz yapıyomuş.Bu ne ya en güzel şeyler gaz yapıyo :)dondurma yiyorum yoğurtta azcık oda pek hoşuma gitmiyo ama ayran içiyorumm
nasılsın begümm geçtimi gribin canımmgünaydın kızlarr. çabucak cuma olsaydı die haftaya başlıyorum alkisalkisalkis
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?