2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
bende geldim
yoğunum fazla girmiyorum
uykum vardı öğle yemeğinden sonra daha da çok uykum geldi:sinifsinif:
bijoux çok sevindim bebiş erkekmiş sağlıkla kucağına alırsın inş.
helin hivda çok geçmiş olsun canım
begümcükk yeni evin hayırlı olsun
nalan bafo birisi sizlerde iyisinizdir inş.
isim konusuna gelince ben cinsiyet belli olunca araştırma yapacam

Merhabalar arkadaşşlar giremedim sabahtan beri paylaşımlarınızı okudum benim en çok beğendiğim kız ismi badenaz erkekte ılgaz eşim zeynep ismini çok seviyor birde kız ismi buğlem duru bunlar benim beğendiklerim ama kız olursa badenaz düşünüyorum nasıl sizce

ben çıkıyorum kızlar.10 dakika sonra okul bitiyor.evden giremem oğlumla ilgileniyorum ancak.kendinize ve bebişlere iyi bakın

barays doktorun sana erkek diye tahmin etmemiş miydi? ben öyle hatırlıyorum..

hayırlısı olsun ben iki hafta son ra gidicem inşallah o zamana belli olur

e hiç erkek ismi yok... etikette pembe gönlün :hulya: dan yana herlade

canım çok erken ama erkek diye düşünüyorum demişti
belki de kızdır:hulya: hayırlısı ile olurlar inş.

hayırlısı olsun cnm bu gıdısınde bellı olur ne zaman dr kont?

bide geçen gün arkadaşımdan duymuştum erkek bebekte kasıkta böyle seyirme gibi bişi pıt pıt bir atım oluyormuş

selam kızlar bugünü de akşam ettik helin çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın..

ben cinsiyet konusunda hiçbişey hissetmiyorum malesef.. annem erkek demişti bir de 3 yaşında yeğenim var oda erkek diyo :)) çin takviminde de erkek çıktı Allah sağlıklı ve hayırlısını versin de ne olursa olsun..

kız olursa elif ismini düşünüyorum, hafta sonu kayınvalidem şifa ismi de güzel dedi (görümcemin göbek adıymış) ama ben beğenmedim ne o öyle.. başkasının istediği ismi inat ederim hayatta koymam..
erkek ismi de miraç düşünüyorum tabi eşimin isteği üzerine değişebilir bakalım hayırlısı..

Aslında gönlm erkekten yana biz üç kızkardeşiz erkek yok iki tane torun var onlarda kız erkek olursa çok güsel olcak eli ayağı düzgün olsunda erkek kız farketmez bu arada benimde kasığımda böyle seyirme oluyor arkadaşımız paylaşmış öyle olunca erkek oluyormuş ayy ne heyacan verici duygular allah herkeze nasip etsin inşallah :)

figenk24 Aslında gönlm erkekten yana biz üç kızkardeşiz erkek yok iki tane torun var onlarda kız erkek olursa çok güsel olcak eli ayağı düzgün olsunda erkek kız farketmez bu arada benimde kasığımda böyle seyirme oluyor arkadaşımız paylaşmış öyle olunca erkek oluyormuş ayy ne heyacan verici duygular allah herkeze nasip etsin inşallah :)

arkadaşım hamileyken böyle bişi olmuş kasıklarında babannesine söylemiş bebeğime bişimi oluyor acaba die oda merak etme oğlun olacak demiş şu an 9 yaşında bir oğlu var
hayırlısı kısslarrr

kızlarr slm ..bendede seyirme oldu ama şimdi geçtii..ama farketmez sağlıkları düzgün olsun inşş.hakikaten çok farklı bi heyecann.dün ultrasonda elini oynattı el sallar gibii..babası doktorumuz da heyecanlandılarr.hareketli olacak heralde dedi doktor..hepimize güzel sağlıklı bir dönem diliyorumm.:)

e hiç erkek ismi yok... etikette pembe gönlün :hulya: dan yana herlade

hayırlısı olsun cnm bu gıdısınde bellı olur ne zaman dr kont?

gelecek hafta salı günü gidecez bakalım bi aksilik olmazsa

bende de o inat vardır birisi önerdiği ve ısrarcı olduğu zaman inadına onu yapmam
huyum kurusunsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…