- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
çok saol canım.çok zor o öksürük nöbetleri tıkanmalar başlayınca inan insanın yüreği dayanmıyorhelinim yaa çok geçmiş olsun canım. Allah sana kolaylık versin olumunekankayizsmile benim 2 kuzenimde astım biliorum nasıl olduğunu
çok teşekkürler canım.anne olmak zor.en zoru onu hasta ve ağrı içinde görmek.böyle böyle büyüyecekler.hastada olacaklar düşecekler ağlayacaklar.ama işte anne yüreği hep gülsün istiyorHelin hivda geçmiş olsun arkadaşımm
barays doktorun sana erkek diye tahmin etmemiş miydi? ben öyle hatırlıyorum..
Merhabalar arkadaşşlar giremedim sabahtan beri paylaşımlarınızı okudum benim en çok beğendiğim kız ismi badenaz erkekte ılgaz eşim zeynep ismini çok seviyor birde kız ismi buğlem duru bunlar benim beğendiklerim ama kız olursa badenaz düşünüyorum nasıl sizce
canım çok erken ama erkek diye düşünüyorum demişti
belki de kızdır:hulya: hayırlısı ile olurlar inş.
hayırlısı olsun ben iki hafta son ra gidicem inşallah o zamana belli olur
bide geçen gün arkadaşımdan duymuştum erkek bebekte kasıkta böyle seyirme gibi bişi pıt pıt bir atım oluyormuş
aaa benim oluyo
e hiç erkek ismi yok... etikette pembe gönlün :hulya: dan yana herlade
hayırlısı olsun cnm bu gıdısınde bellı olur ne zaman dr kont?
selam kızlar bugünü de akşam ettik helin çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın..
ben cinsiyet konusunda hiçbişey hissetmiyorum malesef.. annem erkek demişti bir de 3 yaşında yeğenim var oda erkek diyo :)) çin takviminde de erkek çıktı Allah sağlıklı ve hayırlısını versin de ne olursa olsun..
kız olursa elif ismini düşünüyorum, hafta sonu kayınvalidem şifa ismi de güzel dedi (görümcemin göbek adıymış) ama ben beğenmedim ne o öyle.. başkasının istediği ismi inat ederim hayatta koymam..
erkek ismi de miraç düşünüyorum tabi eşimin isteği üzerine değişebilir bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?