2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlarrr

geçmiş olsun canım biraz acıtır ama iyi gelir sodalı suyla gargara yap

otomatik beşik sleeper düşünen arkadaşım dondolina gibi bişey bende dr.gittiğimde bakmıştım cok kullanışlı ve güzel bişeye benziiyorrr

ekledim canım..

daha ilk saatlerden baya talep oldu. baya eğlenceli olacak bu iş. kasım anneleri editöründen izin aldım az sonra bir başlık açıcam. çekiliş işlerine ordan devam ederiz. katılmak istemeyenler için boşuna sayfalar ilerlemesin..

buradan da ara sıra hatırlatırız..

yok canım ya neden bilmiyorum ama ben hiç hissetmiyorum..
tatlıyla hiç aram yok, hep ekşi tarzı şeyler yiyorum.
annem, çin takvimi yeğenim erkek diyor.
burdaki abla da kız diyor :)
ben de çabuk yoruluyorum, ağırlaştım ama hiçbişey hissetmiyorum :)

benim halimi görseniz gülersiniz sanki 5 6 aylık hamileyim karnım felaket çıktı hemen yoruluyorum uykusuzluktan ölüyorum şimdiden hamile kıyafeti giysem giyerim yani öle

Kötü rüya ben de görüyorum arada.Hepimizde var ola bir durum olduğuna göre fazla endişelenmeye gerek yok sanırım
hayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3

Bence de onunla ilgisi yok.Bilimsel bir dayanağı da yok ayrıca.Ben de tatlı yemiyorum,ekşi şeyler hoşuma gidiyor.Bu arada yüzümde sivilceler çıkıyor,cildim bozuluyor.Bunlar kıza işaretse,hiç te fena olmaz bu aradahihoyyyt

geçmiş olsun canım.bi şeyde yiyemezsin sen şimdi
çok geçmiş olsun.o sinizüt belesı bende de var.baş ağrılarımdan çok çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum.kışın soğuktan rüzgardan yazın sıcaktan güneşten şiddetli baş ağrıları çekerim.hamilelikte şiddeti sıklığı arttı üstüne

saol canım walla dün akşam tam bir kabustu şimdide ağrıyor napcam bilmiorum

hayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3
kızlar ekşiyle tatlıyla cinsiyet arasında ilişki yok.ben oğlumda hergün 4-5 limon yiyordum.başka hiç bi şey ağzıma sokmuyordum.tatlı görünce midem kalkıyordu.aşırı yorgun bitkindim ve iki haftada iki kilo verdim.ama oğlum oldu.şimdi ise hem tatlı hem ekşi yiyorum.ama yine daha çok ekşi yiyorum.bakalım ne olacak

saol canım yiyemiyorum evet yesemde çok ağrıyor
ama zorla yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…