valla bilmiyorum annemin yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hanımlar günaydın nasılsınız bakalım
ben iyi değilim ağzımda yara oldu aft gibi bişey oda dişime değiyor
ağzımı bile açamıyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
aftlı bölgeye karbonat koymak da hızlı ve kesn çözüm ama yakıyor :)günaydın kızlarrr
geçmiş olsun canım biraz acıtır ama iyi gelir sodalı suyla gargara yap
bafo
begümcükk
asogkl
bijoux
çekiliş yapalım diyenler...
gunaydin kizlar nasilsiniz ?
cekilis fikri super bijoux bende varim yerimseniben
Günaydın kızlara.s.
ye ekişiyi doğur ayşeyi kız geliyor galiba
senin hissetmiyormusun
benimkinin kız olacağını hissediyorum
zaten tatlı şeylerde yemiyorum vede kız çok ağır olumuş bende hemen yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum kızda böle olurmuş annem öle dedi
günaydın kızlarrr
geçmiş olsun canım biraz acıtır ama iyi gelir sodalı suyla gargara yap
yok canım ya neden bilmiyorum ama ben hiç hissetmiyorum..
tatlıyla hiç aram yok, hep ekşi tarzı şeyler yiyorum.
annem, çin takvimi yeğenim erkek diyor.
burdaki abla da kız diyor :)
ben de çabuk yoruluyorum, ağırlaştım ama hiçbişey hissetmiyorum :)
Kötü rüya ben de görüyorum arada.Hepimizde var ola bir durum olduğuna göre fazla endişelenmeye gerek yok sanırımkızlar biraz işim var, topic açık yazılanları okuyorum ama muhabbete katılamıyorum.. işim bittiğinde gelicem. görüşmek üzere..
bu arada, yine kötü bir rüya gördüm çok korktum hemen wc ye gittim. Allahtan bişey yoktu.
Allah yardımcımız olsun..
hayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.bi şeyde yiyemezsin sen şimdihanımlar günaydın nasılsınız bakalım
ben iyi değilim ağzımda yara oldu aft gibi bişey oda dişime değiyor
ağzımı bile açamıyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun.o sinizüt belesı bende de var.baş ağrılarımdan çok çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum.kışın soğuktan rüzgardan yazın sıcaktan güneşten şiddetli baş ağrıları çekerim.hamilelikte şiddeti sıklığı arttı üstünegünaydın kızzzlarrr
dün akşam bende çok kötüydüm sinüzit var bende geberdim walla üstüne mide bulantısı da cabası biraz daha iyiyim ama başım hala ağrıyor
benide eklermisiniz çekilişe tşk
geçmiş olsun canım.bi şeyde yiyemezsin sen şimdi
çok geçmiş olsun.o sinizüt belesı bende de var.baş ağrılarımdan çok çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum.kışın soğuktan rüzgardan yazın sıcaktan güneşten şiddetli baş ağrıları çekerim.hamilelikte şiddeti sıklığı arttı üstüne
ye ekişiyi doğur ayşeyi kız geliyor galiba
senin hissetmiyormusun
benimkinin kız olacağını hissediyorum
zaten tatlı şeylerde yemiyorum vede kız çok ağır olumuş bende hemen yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum kızda böle olurmuş annem öle dedi
kızlar ekşiyle tatlıyla cinsiyet arasında ilişki yok.ben oğlumda hergün 4-5 limon yiyordum.başka hiç bi şey ağzıma sokmuyordum.tatlı görünce midem kalkıyordu.aşırı yorgun bitkindim ve iki haftada iki kilo verdim.ama oğlum oldu.şimdi ise hem tatlı hem ekşi yiyorum.ama yine daha çok ekşi yiyorum.bakalım ne olacakhayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.bi şeyde yiyemezsin sen şimdi
çok geçmiş olsun.o sinizüt belesı bende de var.baş ağrılarımdan çok çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum.kışın soğuktan rüzgardan yazın sıcaktan güneşten şiddetli baş ağrıları çekerim.hamilelikte şiddeti sıklığı arttı üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?