kızlar ekşiyle tatlıyla cinsiyet arasında ilişki yok.ben oğlumda hergün 4-5 limon yiyordum.başka hiç bi şey ağzıma sokmuyordum.tatlı görünce midem kalkıyordu.aşırı yorgun bitkindim ve iki haftada iki kilo verdim.ama oğlum oldu.şimdi ise hem tatlı hem ekşi yiyorum.ama yine daha çok ekşi yiyorum.bakalım ne olacak
bijoux benimkisi akıntı olmadığı için baş ağrısı yapıyor aslında spreyler falan var ama sanırım onları kullanmak sakıncalı olabilir yapcak bişi yok çekmekten başka
12 haftalık olmuşum yavrum şimdi 45 gram 10.0 cmmiş maşallah ona 10 cm.. bayaa büyümüş inşallah herşey yolundadır.
12 haftalık olmuşum yavrum şimdi 45 gram 10.0 cmmiş maşallah ona 10 cm.. bayaa büyümüş inşallah herşey yolundadır.
ah kıyamam ben kuzuya yaadün eve gittiğimde daha iyiydi.gece daha rahat nefes alıyordu hırıltılı hışıltılı nefes alışı ve öksürüğü azalmıştı. annesi eve gidince daha neşeli oluyor çocuklar.uyumak için beni bekliyordu.ben gididnce hemen uyudu.bazen çalışan annnenin çocuğu olduğu için onun adına çok üzülüyorum kendi adımada.ben evdeyken daha çabuk toparlanıyor iştahı yerinde oluyor mutlu oluyor neşeli oluyor şımarıklıklar yapıypr.çalışmakda zorundayız ne yapalım.ilerde sadece anneliğimiz yetmeyecek çünkü
12+4 de yaptık canm bızKızlar günaydın, aslında ben aralık annesiyim ama aralık başı olduğundan kasım da olabilir. size sormak istediğim, ben 2 ayrı doktora gittim, biri 3 hafta sonra gel dedi, o zaman 7 haftalıktım, diğeri de 1 ayı bir iki gün geçsin 2'li test için gel dedi. Sizler 2'li testlerinizi yaptımışsınızdır ya da en azından günü bellidir. Ne zaman gidiyim en uygun? 11-14. haftalarda oluyo biliyorum ama iki farklı tarih verilince kafam karıştı en iyi tarih nedir acaba?
ben de dut pekmezi iyi gelir idye biliyorumevet ya ne yapsam geçmiyor artık son çare dr umu arayıp sorsam diyorum
acaba külmü sürsem yaraya iyi gelirmiş pişirmiş
yolundadır yolundadır.. kocaman görünüyo benim ultrason fotomda bebiş. 12cm diyor boyu için.. sen de gittiğinde şöyle güzel bir poz verir sana umarım..
kizlar bu agiz yarasi bendede var aksam birde aksi gibi disimin dolgusu düstüakannehir dis doktoruna gitmem lazim hic sevmiyorum dis doktorunu naniknanikyarin kadin doktoruma gideyimde sonrada disciye uff ufffisfisfis
senin randevun bugün değilmiydi yaws
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?