2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim de sinuzit sorunu işte of allahtan baş ağrısı yapmıyor ama geniz akıntım coşmuş durumda... alerji desen tam gaz devam gece uyurken bile hapşırıyorum :bbo: doğumdan sonra iyice bir bakıcam bu işin çaresine..

bijoux benimkisi akıntı olmadığı için baş ağrısı yapıyor aslında spreyler falan var ama sanırım onları kullanmak sakıncalı olabilir yapcak bişi yok çekmekten başka

bijoux benimkisi akıntı olmadığı için baş ağrısı yapıyor aslında spreyler falan var ama sanırım onları kullanmak sakıncalı olabilir yapcak bişi yok çekmekten başka

ben dr a gittim canım bana dedi ki doğum yapana kadar yapabileceğimiz hiçbişey yok mafoldumben

bende de akıntı olmuyor genelde.o yüzden başağrısı yapıyor.akıntı oluncada midem daha çok bulanıyor.her ikiside zor yani.

geldim anneler, ekşi tatlı sözü tamamen kafiyenin uymasıyla ilgili inanmayın.. zaten ilk 3 ay özellik vücut genellik bütün hamilelerde tatlıyı reddediyor.. bir çeşit koruma herhalde. bende ekşi birşeyler olsa da yese diye bakıyorum etrafa..

bu yaz litrelerce az şekerli limonata yaparız artık.. ya limon bitmiş iyi mi? ühüühühü

12 haftalık olmuşum yavrum şimdi 45 gram 10.0 cmmiş maşallah ona 10 cm.. bayaa büyümüş inşallah herşey yolundadır.

12 haftalık olmuşum yavrum şimdi 45 gram 10.0 cmmiş maşallah ona 10 cm.. bayaa büyümüş inşallah herşey yolundadır.

yolundadır yolundadır.. kocaman görünüyo benim ultrason fotomda bebiş. 12cm diyor boyu için.. sen de gittiğinde şöyle güzel bir poz verir sana umarım..

ah kıyamam ben kuzuya yaa

12+4 de yaptık canm bız

evet ya ne yapsam geçmiyor artık son çare dr umu arayıp sorsam diyorum
acaba külmü sürsem yaraya iyi gelirmiş pişirmiş
ben de dut pekmezi iyi gelir idye biliyorum

yolundadır yolundadır.. kocaman görünüyo benim ultrason fotomda bebiş. 12cm diyor boyu için.. sen de gittiğinde şöyle güzel bir poz verir sana umarım..

aaa benimki baından popoya kadar 7 cm diyo aman beslenemiyomuyum yoksaamafoldumben

kizlar bu agiz yarasi bendede var aksam birde aksi gibi disimin dolgusu düstüakannehir dis doktoruna gitmem lazim hic sevmiyorum dis doktorunu naniknanikyarin kadin doktoruma gideyimde sonrada disciye uff ufffisfisfis

BAFO canım her bebekte ölçüm farklı olabiliyor sıkma canını.. nette okuduğumda bile benim haftamda bazı siteler 5cm bazıları 7 cm diyor.

geceleri burun tıkanıklığını ben de çok yaşıyorum, nefes alamıyorum.. aslında yastıkların biraz yüksek olması gerekiyormuş rahat nefes alabilmemiz için.. öyle yapıyorum ama tıkanıyor yine de.. ağzımdan nefes alıp veriyorum sonra da boğazım kuruyor uykum bölünüyor..

kıssslar bakarmısınız nette gezerken gördüm bebeğin 10. haftasından sonra kalp atışlarını duyup kayıt edebileceğiniz bir cihaz ama zararı falan varmı onu araştırmadım sizde bir inceleyinnn sonra paylaşalım
cihazın adı angelsounds

kizlar bu agiz yarasi bendede var aksam birde aksi gibi disimin dolgusu düstüakannehir dis doktoruna gitmem lazim hic sevmiyorum dis doktorunu naniknanikyarin kadin doktoruma gideyimde sonrada disciye uff ufffisfisfis

senin randevun bugün değilmiydi yaws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…