2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar günaydın nasılsınız bakalım
ben iyi değilim ağzımda yara oldu aft gibi bişey oda dişime değiyor
ağzımı bile açamıyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar biraz işim var, topic açık yazılanları okuyorum ama muhabbete katılamıyorum.. işim bittiğinde gelicem. görüşmek üzere..
bu arada, yine kötü bir rüya gördüm çok korktum hemen wc ye gittim. Allahtan bişey yoktu.
Allah yardımcımız olsun..

aa aynı sorun bende de var canım. ağzım ve dilim yara oldu. bişey yerken falan rahatsız ediyor..

aa aynı sorun bende de var canım. ağzım ve dilim yara oldu. bişey yerken falan rahatsız ediyor..

evet ya ne yapsam geçmiyor artık son çare dr umu arayıp sorsam diyorum
acaba külmü sürsem yaraya iyi gelirmiş pişirmiş

günaydın kızzzlarrr

dün akşam bende çok kötüydüm sinüzit var bende geberdim walla üstüne mide bulantısı da cabası biraz daha iyiyim ama başım hala ağrıyor

benide eklermisiniz çekilişe tşk

yaa bende bizim fsbriksda emine diğe bir muhasebeci vasr onu dövecem dersiniski genel müdür allahım hasystımda öyle kadın görmedim takmiyeyim diyorum ama demin çıldırttı bende söyledim kapadım ay hamilelikten mi dir nedir sinirlendim mi elim aysğım titriyo düşp bayılacammm alalhtan birbirimizi görmüyozzz 1 milyon için işcilerin yemek fsaturasını denizliye göndriyorrr cebimden vereyim dedimmm ayy sen nasıl farketmessin kasanda dğe tutturdu benim zaten glen giden oluyor dilencilere falan para veriyom kasam 3 5 kuşuş eksi oluyor nefret ediyorum şu kasa ve para işinden off offf bir an önce zaman geçsin izne ayrılalım nbebeğimiz doğsunnn geçsin bitsin zamann

figencim içine atma dışına at

ay kızlar demeden edemiycem, dün yarım limonu kabuğuyla bir götürdüm mideye ekşi ekşi iyi gitti :)
temizlik personeli abla diyo ki bi kaç limon daha var getirim mi :)))

ay kızlar demeden edemiycem, dün yarım limonu kabuğuyla bir götürdüm mideye ekşi ekşi iyi gitti :)
temizlik personeli abla diyo ki bi kaç limon daha var getirim mi :)))

ye ekişiyi doğur ayşeyi kız geliyor galiba
senin hissetmiyormusun
benimkinin kız olacağını hissediyorum
zaten tatlı şeylerde yemiyorum vede kız çok ağır olumuş bende hemen yoruluyorum hemen nefes nefese kalıyorum kızda böle olurmuş annem öle dedi

hayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3

Cinsiyetler bir an önce belli olsa dimi :) Çin takvimine göre benimki erkek.Çevremde herkes oğlun olcak diyo dün bir komşu teyze kızın olcak senin dedi :)yüzümden anlamış:)

tabi canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri yediğim şeylerin hepsi ekşiiii tatlı aklıma bile gelmior

hayatım ben de hiç tatlı yemedim yemiyorum ve de çok çabuk yoruluyorum ama erkek dediler. ekşi tatlıyla pek alakası yokkk kaydirigubbakcemile3

valla bilmiyorum annemin yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…