Al benden de o kadar.Bazen wc'ye kalkmaya da üşeniyorum uykumdan olmayım diye.Sabahları yatsam uyurum aslında her sabah 7de kalkıyorum eşimi işe göndermek için.Alışkanlık oldu kalkmazsam içim rahat etmiyor.Kalkmasam da bir uyusam ne güzel olur =)ben kendimi çok uykusuz hissediyorum
gece 3 kere wc ye kalktım karnım o kadar geriliyor ki uykudan uyanıp lavaboya gitmeye mecbur kalıyorum
sonra da ayakta uyur haldeyim :))))))))
ben kendimi çok uykusuz hissediyorum
gece 3 kere wc ye kalktım karnım o kadar geriliyor ki uykudan uyanıp lavaboya gitmeye mecbur kalıyorum
bafo
begümcükk
asogkl
bijoux
çekiliş yapalım diyenler...
Olsun canım ya üzülme stres yapıp da moralini bozma doğumdan sonra veririz doğumdan sonra yeni bir başlık açar hep beraber rejimler yaparız :) Ama yine de doktoruna sor sebebini,sana beslenme programı uygular hembol su içiyorum tatlım ben zaten. yok şişkinlik olsa anlardım. bildiğin kilo benimkisi
cuma akşamından bu yana tam dört gündür gece 3-4 gibi uyuyor oğlumun sesiyle 6 da geri uyanıyor sonrada okula geliyorum.dün resmen başım dönüyordu gözüm kararıyordu okulda:çok üzgünüm:.uykusuzluğun ne demek olduğunu anne olunca anladım benben kendimi çok uykusuz hissediyorum
bebeklerin cinsiyetleri iyice belirlendikten sonra yapsak diyorum ben.belki bebişlere hediye alırız.
Bencede ya çok eğlenceli olacak.Bir de bebeklere mi kendimize mi hediye alcaz?Ya bir de cinsiyetler belli olmaya başlamış 11 mayısta 2li taramaya gittiğimde benim ki belli olur mu denirsini?
canım zaten bir hafta 10 gün kadar katılanları toplarız, ondan sonra kuralar eşleşmeler adresler falan derken baya zaman geçer. ondan sonra da cinsiyetler belli olmuş olur..
tamam çekiliş yapalım diyenler ya özel mesaj atsınlar ya da buradan yazsınlar, çekiliş yapalım diyenler listesi oluşturuyorum. topiğimize neşe gelsin di mi kaydirigubbakcemile5
canım size kalmış bişey artık o ister anneye alırsınız ister bebege ister her ikisine önemli olan yarım elma gönül alma kaydirigubbakcemile5Bencede ya çok eğlenceli olacak.Bir de bebeklere mi kendimize mi hediye alcaz?Ya bir de cinsiyetler belli olmaya başlamış 11 mayısta 2li taramaya gittiğimde benim ki belli olur mu denirsini?
Olsun canım ya üzülme stres yapıp da moralini bozma doğumdan sonra veririz doğumdan sonra yeni bir başlık açar hep beraber rejimler yaparız :) Ama yine de doktoruna sor sebebini,sana beslenme programı uygular hem
canım zaten bir hafta 10 gün kadar katılanları toplarız, ondan sonra kuralar eşleşmeler adresler falan derken baya zaman geçer. ondan sonra da cinsiyetler belli olmuş olur..
tamam çekiliş yapalım diyenler ya özel mesaj atsınlar ya da buradan yazsınlar, çekiliş yapalım diyenler listesi oluşturuyorum. topiğimize neşe gelsin di mi kaydirigubbakcemile5
tamam canım ekliyorum seni. çok zevkli oluyor di mi kaydirigubbakcemile5Bijoux canım ben çekiliş yapılmasını isterim, daha önce de bir çok çekilişlere katılmıştım başka forum arkadaşlarımla..
tamam canım o zman anlaştık.Süper olacak umarım katılımcı sayımız da artar:)
canım size kalmış bişey artık o ister anneye alırsınız ister bebege ister her ikisine önemli olan yarım elma gönül alma kaydirigubbakcemile5
bence belli olur, bişey demezse bile sor dr una kaydirigubbakcemile3
ah canım benim bulantılar da full devam.. dün öğlenden bu sabaha kadar çok kötüydüm.. dr bu aralar hafifler dedi ama nerde yaaaa.. normal olmak nasıl bişey unuttum ben mafoldumbengünaydın kızlar nasılsıznız.bugün gene buylantım var.boğazlarım acıyo artık kusmaktan.bi an önce geçsin neolur kızlar dua edin.şu çekiliş olayına bende katılmak isterim
günaydın kızlar nasılsıznız.bugün gene buylantım var.boğazlarım acıyo artık kusmaktan.bi an önce geçsin neolur kızlar dua edin.şu çekiliş olayına bende katılmak isterim
ben de kilo almışım dr kızdı ama söyledim diyet üstüne hamile kaldım normal kilo almam diye. aman veririz kızlar hiç takmayın.
bir de hani bu wc olayı azalıcaktı bu haftalarda ya gece 3-4 kere kalkıyorum en azzz :bbo:
Kızlar günaydın, aslında ben aralık annesiyim ama aralık başı olduğundan kasım da olabilir. size sormak istediğim, ben 2 ayrı doktora gittim, biri 3 hafta sonra gel dedi, o zaman 7 haftalıktım, diğeri de 1 ayı bir iki gün geçsin 2'li test için gel dedi. Sizler 2'li testlerinizi yaptımışsınızdır ya da en azından günü bellidir. Ne zaman gidiyim en uygun? 11-14. haftalarda oluyo biliyorum ama iki farklı tarih verilince kafam karıştı en iyi tarih nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?