ikiliş testim vardı bugün çok şükür çok iyi 2 mm çıktı ense kalınlığı normalmişş doktorum çok iyi ölçüleri dedi başka ölçülerde yazıyo ama ben anlamadım onlardan kan tahlili verdim bugünn oda haftaya çıkıcakk bebiş çok iyiydi oynuyodu kolu bacağı sata göre bugün 12+3 olması gerekiyo benimki dahada öne gitmiş 13+1 gözüküyo ölçülerde bu gidişle taşımakta zorlanıcamm bide tahminde bulundu doktorr
çok sevindim canım darısı herkese inş sağlıklı sorunsuz bi şekilde
:lepi: erkekmi :lepi:
ne dedi nee dedi sezen catlatma kızzzzz
galiba bizlerin içine doğan çıkıyo şu ana kadar bütün tahminler doğru çıktı
sağol canım valla o odaya girene kadar tırs tırs oluyosun ama girince hareketlerini görünce rahatladım doktora ilk kalbi atıyomu diye sordum oda bak dinletiyim dedi kalp atışınıda dinledim güm güm atıyodu valla eli gözü kafası karnı bacakları hepsi belliydi oynuyodu heppHADİ GÖZÜN AYDIN CNM.DARSII BİZLERN BAŞINA.YVŞ YVAŞ TAHMİNLER ÇOĞALIYO.:CüvCüv:
selam kızlar nihayet geçmişi okuyabildim
sağol canım valla o odaya girene kadar tırs tırs oluyosun ama girince hareketlerini görünce rahatladım doktora ilk kalbi atıyomu diye sordum oda bak dinletiyim dedi kalp atışınıda dinledim güm güm atıyodu valla eli gözü kafası karnı bacakları hepsi belliydi oynuyodu hepp
hayırlı olsun sezen! demek erkek olabilir dedi :) hihoyyyt
ay ben de çok merak ediyorum ya ama 14 haftalıkken gidicem sabredicem artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?