yengen kaç haftalık hamişti cnmm ne güzek iki duyguyuda tadar hem kız hem erkek
ya şimdi hastaneden aradılar verdiğim kan hemolize olmuş yani işlem yapılmıyomuşş zor çıkmıştı zaten salak kadın canımıda çok acıtmıştı dengesiz damardan almadımı ne yarın sabah bidaha gidip kan vericem
hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah
aaaa ne saçma bi şey o öle, nie işlerini düzgün yapmıyorlar anlamıyorum, yarın tekrar yorulcan hastaneye gidip, yarın gittiğinde söle düzgün alsınlar bari şapşallar...lmaz:
bende bugün kocayı işe yolladım, 5 günlük tatilden sonra adamcağız sersem gibi olmuştur bugün, ya alt tarafı ortalığı topladım ve yemek yaptım ama pestil gibiyim valla sanki dip köşe temizlik yapmış gibiyim...
valla ya ben gittiğimde öğlendi asıl kan alan hemşire yemekteydi bilgisayarda oturan meymenetsiz bi kadın var o aldıı şapşall ya fil yavrusu gibi bişeydi zaten canımıda acıttı yarın onu şikayet edicem gıcık oldumm
zaten şikayet etmek lazım yoksa cezasız kurtuluyorlar ve hiçten dikkat etmiolar, ya kan almanın nesini yanlış yapar insan ya, bunca sene boşa eğitim almış o hatun, bide neyin ukalalığını, suratsızlığını yapıyorsalar artık...
ya şimdi hastaneden aradılar verdiğim kan hemolize olmuş yani işlem yapılmıyomuşş zor çıkmıştı zaten salak kadın canımıda çok acıtmıştı dengesiz damardan almadımı ne yarın sabah bidaha gidip kan vericem
bende hemen yoruluyorum yaa ne olucak böyle bilmiyorum
valla bende bilmiorum, 9 aylık olunca vinçle kaldıracaklar herhalde artık...(
benimde enjeksiyon yaptırmaktan kalçamda bezeler oluşmuşçok acıyor çooooookkkkk
off gıcık oldum kolum hala acıyo ya damardan almadımı nee
ayy canımm ya bende oldum olası iğneden korkmuşumdur
eren sezen;
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
sıkma canını yarın gider tekrar verirsin
her kurumda böyle iş bilmez tipler var maalesef
bebişin de erkek miş çok sevindim Allah gönlüne göre verir inş.
benim de bugün 2 tanıdığım doğum yaptı çok sevindim
yarın gidince ordaki hemşireye bi sor bakalım ne diecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?