2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaa ne saçma bi şey o öle, nie işlerini düzgün yapmıyorlar anlamıyorum, yarın tekrar yorulcan hastaneye gidip, yarın gittiğinde söle düzgün alsınlar bari şapşallar...lmaz:

aaaa ne saçma bi şey o öle, nie işlerini düzgün yapmıyorlar anlamıyorum, yarın tekrar yorulcan hastaneye gidip, yarın gittiğinde söle düzgün alsınlar bari şapşallar...lmaz:

valla ya ben gittiğimde öğlendi asıl kan alan hemşire yemekteydi bilgisayarda oturan meymenetsiz bi kadın var o aldıı şapşall ya fil yavrusu gibi bişeydi zaten canımıda acıttı yarın onu şikayet edicem gıcık oldumm

bende bugün kocayı işe yolladım, 5 günlük tatilden sonra adamcağız sersem gibi olmuştur bugün, ya alt tarafı ortalığı topladım ve yemek yaptım ama pestil gibiyim valla sanki dip köşe temizlik yapmış gibiyim...

bende hemen yoruluyorum yaa ne olucak böyle bilmiyorum

ya şimdi hastaneden aradılar verdiğim kan hemolize olmuş yani işlem yapılmıyomuşş zor çıkmıştı zaten salak kadın canımıda çok acıtmıştı dengesiz damardan almadımı ne yarın sabah bidaha gidip kan vericem[/QUOTE]

canım genelde bendede hemolize oluyor tekrar vermek zorunda kalıyorum..birde kanını alan kişinin kanı aldıktan sonra tüpü bir kez çalkalaması gerekiyormuş hemolize olmaması için..canın saolsun da yarın bir daha verirsin canım artık..

zaten şikayet etmek lazım yoksa cezasız kurtuluyorlar ve hiçten dikkat etmiolar, ya kan almanın nesini yanlış yapar insan ya, bunca sene boşa eğitim almış o hatun, bide neyin ukalalığını, suratsızlığını yapıyorsalar artık...

off gıcık oldum kolum hala acıyo ya damardan almadımı nee

canım genelde bendede hemolize oluyor tekrar vermek zorunda kalıyorum..birde kanını alan kişinin kanı aldıktan sonra tüpü bir kez çalkalaması gerekiyormuş hemolize olmaması için..canın saolsun da yarın bir daha verirsin canım artık..[/QUOTE]

aa senin niye oluyo bana telde zor alınmış ondan dedi

eren sezen;
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
sıkma canını yarın gider tekrar verirsin
her kurumda böyle iş bilmez tipler var maalesef
bebişin de erkek miş çok sevindim Allah gönlüne göre verir inş.
benim de bugün 2 tanıdığım doğum yaptı çok sevindim

sağol canım benimm evet ilk tahmin erkek hayırlısı olsun ya sorma şimdi bidaha gitmek sorun değilde kan alırken acıyo ondan korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…