2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen cnm gözünaydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına demek sende erkek annesi olcan, hadi hayırlısı inş. bizde en yakın zamanda görürüz cinsiyetini...

sağol cnmm evet yolunda çok şükür kan testi haftaya çıkıcak ama şimdilik bi sorun yokk sen nasılsın hemşerim

sezencim nasılsın şu an heycan varmı bakim...çok mutlusundur eminim ama hislerini merak ettim...opuyorumnanaktan

canım heyecan kalmadı odaya girene kadar korku vardı şimdi rahatım ama uekrandaki hareketleri hala gözümün önünde doktorada ilk kalbi atıyomu diye sordum oda güldüü tabii bak dinletiyim rahatla dedii

senin teorin doğru desene, benim de sat önden gidiyordu bakalım bu arada seninki neredeyse bi hafta önde maşallah tosuncuuk

senin teorin doğru desene, benim de sat önden gidiyordu bakalım bu arada seninki neredeyse bi hafta önde maşallah tosuncuuk

evet canım seninde erkek çıkıcaktır bafo bijoux hep satımız yakındı onlardada erkek tahmininde bulunmuş doktorlar ilerde değişirmi onu görücez

sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..

inşallah nalancım, kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum bebeğimi artık.. ikisi de çok güzel farketmez, o mis kokusuyla dünyaya gelsin de..

bende sevip koklamak istiyorum ya, mis gibi süt kokuyolar doğduklarında..

nalan bakalım sana ne diyecek doktor ?? sen ne hissediyorsun?

ben kız hissediyorum, ama herkes erkek dio, bakalım ne çıkıcak bende merak ediyorum...çok heycanlıyım valla

sağol cnmm evet yolunda çok şükür kan testi haftaya çıkıcak ama şimdilik bi sorun yokk sen nasılsın hemşerim

canım heyecan kalmadı odaya girene kadar korku vardı şimdi rahatım ama uekrandaki hareketleri hala gözümün önünde doktorada ilk kalbi atıyomu diye sordum oda güldüü tabii bak dinletiyim rahatla dedii

erkek istiyo bana arkadaş olsun diyo

ayyy demek oğluşun isteği kabul olmuş ama sonradan kıskanma felan olmasın...

çoookkk sevindim senin adına cnm, bende çok merak ediyorum acaba her şey yolunda gidiyormu die, benim satda seninle aynı galiba acaba benimdemi erkek olacak, ama benim 1 hafta geriden geliyordu bebiş son gittiğimde, valla çatlıycam artık meraktan kafamda bir sürü soru var...

28 haftadan sonra doktor raporu ile ucuyorsun 36 dan sonra hicbirsekilde ucurmuyorlar

kusura bakma ben sormak istediğimi soramadım, ben yolcular için değil senin için sordum yani kaçıncı ayına kadar uçmana müsade edecekler senin, acaba bununla ilgili bi kural varmı acep onu merak ettim...göbeğin çıkınca uçabiliyormusun, çünkü hiç hamiş hostes görmemiştim almayadan gelip giderken ondan merak ettim...

sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
yengen kaç haftalık hamişti cnmm ne güzek iki duyguyuda tadar hem kız hem erkek

ya şimdi hastaneden aradılar verdiğim kan hemolize olmuş yani işlem yapılmıyomuşş zor çıkmıştı zaten salak kadın canımıda çok acıtmıştı dengesiz damardan almadımı ne yarın sabah bidaha gidip kan vericem

çok ii ya hem kız hem erkek aynı anda bi daha doğurmaz artık, bi kerede ikisinide halletmişler ne güzel, allah kucaklarına almayı nasip etsin inş...

hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…