sezen cnm gözünaydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına demek sende erkek annesi olcan, hadi hayırlısı inş. bizde en yakın zamanda görürüz cinsiyetini...
hayırlı olsun sezen! demek erkek olabilir dedi :) hihoyyyt
ay ben de çok merak ediyorum ya ama 14 haftalıkken gidicem sabredicem artık...
sezencim nasılsın şu an heycan varmı bakim...çok mutlusundur eminim ama hislerini merak ettim...opuyorumnanaktan
sezen eren erkek mi istiyor kız mı?
senin teorin doğru desene, benim de sat önden gidiyordu bakalım bu arada seninki neredeyse bi hafta önde maşallah tosuncuuk
yasemin uçuş yasağı ne zaman başlıyo hamişler için?
inşallah nalancım, kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum bebeğimi artık.. ikisi de çok güzel farketmez, o mis kokusuyla dünyaya gelsin de..
nalan bakalım sana ne diyecek doktor ?? sen ne hissediyorsun?
sağol cnmm evet yolunda çok şükür kan testi haftaya çıkıcak ama şimdilik bi sorun yokk sen nasılsın hemşerim
canım heyecan kalmadı odaya girene kadar korku vardı şimdi rahatım ama uekrandaki hareketleri hala gözümün önünde doktorada ilk kalbi atıyomu diye sordum oda güldüü tabii bak dinletiyim rahatla dedii
erkek istiyo bana arkadaş olsun diyo
28 haftadan sonra doktor raporu ile ucuyorsun 36 dan sonra hicbirsekilde ucurmuyorlar
yengen kaç haftalık hamişti cnmm ne güzek iki duyguyuda tadar hem kız hem erkeksezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
ayyy demek oğluşun isteği kabul olmuş ama sonradan kıskanma felan olmasın...
olmaz inş.oğlum çok istiyo bi kardeşi olsunn
çoookkk sevindim senin adına cnm, bende çok merak ediyorum acaba her şey yolunda gidiyormu die, benim satda seninle aynı galiba acaba benimdemi erkek olacak, ama benim 1 hafta geriden geliyordu bebiş son gittiğimde, valla çatlıycam artık meraktan kafamda bir sürü soru var...
sezen cok sevindim canım darısı basımıza artık. bugun abimler gitmis doktora esi ikizlere hamile 1 kız 1 erkek demis. super valla..
eren sezen hayırlı olsun canım benim kutluyorum ...
ikiliş testim vardı bugün çok şükür çok iyi 2 mm çıktı ense kalınlığı normalmişş doktorum çok iyi ölçüleri dedi başka ölçülerde yazıyo ama ben anlamadım onlardan kan tahlili verdim bugünn oda haftaya çıkıcakk bebiş çok iyiydi oynuyodu kolu bacağı sata göre bugün 12+3 olması gerekiyo benimki dahada öne gitmiş 13+1 gözüküyo ölçülerde bu gidişle taşımakta zorlanıcamm bide tahminde bulundu doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?