Canım çok zor şeyler yaşamışsın.Bede geçen yıl kürtaj oldum am senin yaşadıkların çok daha zormuş.İnşallah Allahım bu kez yüzünü güldürür.Bebeğin sağlıkla gelir.Sen yüreğini ferah tut olur muzemuszemusgünaydin hanimlar esracim insallah dedigin gibidir dünden beri agliyorum gerci olucagin önüne gecilmezmis hikayemi yazarsam bana hak vericeksiniz ben 15 senelik evliyin kizim 1.5yil sonra oldu ozamanda doktorlar bize cocugunun olmasi mucize demislerdi ama rabbim verdikten sonra hersey bos cünkü kizim dogal yolla oldu kizimdan sonra alti ay korundum 12 senedir korunmuyorum kizim 10yasina gelene kadar hic hamile kalamadim üc kere asilama yaptirdim ilac tedavileri ömrüm doktorlarda gecti olmadi kizim 10 yasindayken günüm epeyce gecti normaldede düzensizdir bir test alip yapayim dedim cift cizci cikinca dünyalar benim olmustu hemen doktora gittim 6haftalikti kalp atisida vardi 8haftalikken cagirdi doktor gittim gene hersey yolundaydi 11.hafta cagirdi gittigimde bebegimin kalbi durmus mecburen kürtaj oldum sonra psikolojim cok bozuldu alti ay kadar kendime zor geldim aradan bir sene gecti tekrar dogal yolla hamile kaldim ondada ilk gittigimde 5haftalikti kesem göründü 6 haftalikken gittim kalp atisi cikti 8haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu tekrar kürtaj oldum yine yikim sonrasinda tüp bebek yaptirdim 2008de oda tutmadi doktora en son gittigimde dogal yolla hamile kalmamin zor oldugunu söyledi ama rabbim tekrar nasip etti bu bebegimi korkularim bu yüzden bugün ücüncü kontrolüm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin biraz uzun yazdim kusura bakmayin
Bana kız çıktı:icecream:fınfık hemen teste başlıyorum kaydirigubbakcemile3
Ben:teytey:İkiz benimkiler ya sanırım biraz da bundan.Göüğslerim de çok acıyor,çok hassaslar:kedi:Karnı büyümeye başlayan var mı =)
Süper yaa:lepi:Merakla beklitorum.Ben de ekleyeceğim fırsat bulunca.Sabah ki halimleherkese gunaydın,
kızalr bende testi yaptım %55 erkek cıktı...her yol oglana cıkıyor yaw gamyoncuiremsu
cekılısı bende mayıs sonuna dogru yapalım derim
bu arada bugun hamile oldugum daha belli sanki sabah gıbegımı cektı esım aksam koyucam göbek şova hihoyyyt