• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlarrrr
geçmişi okumadan geldim vallah zor oluyor okuyunca da yazacak vakit kalmıyor nasılsınızzz

Benim iki gündür azaldı canım mide bulantılarım ama bu sefer de mide yanmam başladı ne içsem yok fayda etmiyor geçmiyor...

benimde geçen hafta olmuştu mide yanmam ağzımın içinde pas gibi bir tat vardı bal yedim iki gün boyunca geçti

elvan hoşgeldin canım naber ?

mide bulantıları benim de sabahları oluyor sadece gün içinde rahatım çok şükür.
mide yanmam henüz yok, tweety canım bal benim midemi daha çok yakar.. o yüzden yiyemiyorum.

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım 2 gündür de giremiyordum baya ilerlemişsiniz. benim midem daha kötü oldu kızlar geçicek diye beklerken şok oldum valla bir haftadır bulantı yanma mahvetti beni gece gündüz farketmiyor sürekli kötüyüm böyle oluncada psikolojim bozuluyor hasta hissediyorum kendimi.. ve bugün yoğun bir gün ofisteeyim ve girmem gereken toplantı var bende de dikkat diye birşey yok.. neyse canınızı sıktım. nalancım hostesler beyan etmedikleri sürece uçuşlarına devam edebilirler. Ama karnın çıkınca zaten beyan etmek durumunda kalıyon. arkadaşım 6.5 aya kadar uçtu ama hiç hamile gibi gözükmyordu. yapı meselesi tabi ben öyle istesemde olamam bu ay son artık.. sonra zaten belli olur. sezencim yengen 16 haftalık hamile tüp bebek yapmışlardı. bir kız bir erkek olması süper oldu.. darısı buradaki ikiz annelerine. içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. acaba benim onun için mi çok azdı. mevsimsel mi merak ettim.

elvan hoşgeldin canım naber ?

mide bulantıları benim de sabahları oluyor sadece gün içinde rahatım çok şükür.
mide yanmam henüz yok, tweety canım bal benim midemi daha çok yakar.. o yüzden yiyemiyorum.

bilmiorum balın yatıştırıcı özelliğini düşünerek kullandım iyide geldi hamileliğin 6 ayından sonra sanırım dahada artan bir mide yanması oluyormuş onun içinde beyaz leblebi ve kabak çekirdeği öneriorlar

içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. acaba benim onun için mi çok azdı. mevsimsel mi merak ettim.
geçmiş olsun canım. benim reflüm vardı. şimdi ne azaldı ne çoğaldı. eskisi gibi devam ediyor ama ben yemek yedikten en az 4 saat sonra yatıyorum.. o çok önemli..

arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi

canım çok sevindim sorun yokmuş ne güzel biz boşuna kuruntu yapıyoruz aslında kendimizi çok dinliyoruz seninkinin keyfi yerinde maşallah eli kolu oynuyomuş bide kafasınımı kaşımış süper yaaa :lepi:

saat 3e bişey kalmadı helin, ben yarın da çalışıyorum off off neyse 1 ay kadar daha sıkıcam dişimi..

ee nasılsınız bakalım? yarım saatim kaldı öğle yemeğine, acıktık biz :)

selam annelerrrrr
bizde acıktıkkk cokacimcoook
esraa bende yarın çalışıyorum off yaa hiç sevmşyorum c.tesi çalışmalarını
nasılsınız anneler?

EREN SEZEN canım zaten canım burnumdaydı... Gönderdiğin msj yanıt yazdım zaten nedenini...Ağladım ağlayacaktım gelen msjda saldım tabi kendimi dayanamadım...ınşallah gülüm...

Selam kısçeler kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar

hava ne kaaa güzel demii çalışmasam şöle gezsem :ecrin_bebek:

neyseki yarın hafta sonu kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız.ben çok kötüyüm sahabtan beri kusmaktan ciğerelerm acıyo artık.ne zaman biticek bu bulantılar.sürekli hastyım bide iştiyim üstelik.allahım yardım ettt mafoldumbenmafoldumben

selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var :((
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:

6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:

Back
X