Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlarrrr
geçmişi okumadan geldim vallah zor oluyor okuyunca da yazacak vakit kalmıyor nasılsınızzz
elvan hoşgeldin canım naber ?
mide bulantıları benim de sabahları oluyor sadece gün içinde rahatım çok şükür.
mide yanmam henüz yok, tweety canım bal benim midemi daha çok yakar.. o yüzden yiyemiyorum.
geçmiş olsun canım. benim reflüm vardı. şimdi ne azaldı ne çoğaldı. eskisi gibi devam ediyor ama ben yemek yedikten en az 4 saat sonra yatıyorum.. o çok önemli..içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. acaba benim onun için mi çok azdı. mevsimsel mi merak ettim.
arkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi