Canım çok zor şeyler yaşamışsın.Bede geçen yıl kürtaj oldum am senin yaşadıkların çok daha zormuş.İnşallah Allahım bu kez yüzünü güldürür.Bebeğin sağlıkla gelir.Sen yüreğini ferah tut olur muzemuszemusgünaydin hanimlar esracim insallah dedigin gibidir dünden beri agliyorum gerci olucagin önüne gecilmezmis hikayemi yazarsam bana hak vericeksiniz ben 15 senelik evliyin kizim 1.5yil sonra oldu ozamanda doktorlar bize cocugunun olmasi mucize demislerdi ama rabbim verdikten sonra hersey bos cünkü kizim dogal yolla oldu kizimdan sonra alti ay korundum 12 senedir korunmuyorum kizim 10yasina gelene kadar hic hamile kalamadim üc kere asilama yaptirdim ilac tedavileri ömrüm doktorlarda gecti olmadi kizim 10 yasindayken günüm epeyce gecti normaldede düzensizdir bir test alip yapayim dedim cift cizci cikinca dünyalar benim olmustu hemen doktora gittim 6haftalikti kalp atisida vardi 8haftalikken cagirdi doktor gittim gene hersey yolundaydi 11.hafta cagirdi gittigimde bebegimin kalbi durmus mecburen kürtaj oldum sonra psikolojim cok bozuldu alti ay kadar kendime zor geldim aradan bir sene gecti tekrar dogal yolla hamile kaldim ondada ilk gittigimde 5haftalikti kesem göründü 6 haftalikken gittim kalp atisi cikti 8haftalikken gittigimde kalp atisi yoktu tekrar kürtaj oldum yine yikim sonrasinda tüp bebek yaptirdim 2008de oda tutmadi doktora en son gittigimde dogal yolla hamile kalmamin zor oldugunu söyledi ama rabbim tekrar nasip etti bu bebegimi korkularim bu yüzden bugün ücüncü kontrolüm rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin biraz uzun yazdim kusura bakmayin
Bana kız çıktı:icecream:fınfık hemen teste başlıyorum kaydirigubbakcemile3
Ben:teytey:İkiz benimkiler ya sanırım biraz da bundan.Göüğslerim de çok acıyor,çok hassaslar:kedi:Karnı büyümeye başlayan var mı =)
Süper yaa:lepi:Merakla beklitorum.Ben de ekleyeceğim fırsat bulunca.Sabah ki halimleherkese gunaydın,
kızalr bende testi yaptım %55 erkek cıktı...her yol oglana cıkıyor yaw gamyoncuiremsu
cekılısı bende mayıs sonuna dogru yapalım derim
bu arada bugun hamile oldugum daha belli sanki sabah gıbegımı cektı esım aksam koyucam göbek şova hihoyyyt
bence folik asidle alakası yok neden dicen forumdaki arkaşların hepsi kullanıyor ama hepsinin midesi bulanmıor mide bulantısı hamilelik sırasında vücudun salgıladığı bir hormon sayesinde olurmuş
Selam Kasim Anneleri;
Uzun zamandir siteye giremiyorum bulanti dan uykudan baya agir gecirdim.Dün aksam da kanamam oldu hafif siddetli bu sabah gözümüzü dr. da actik.Bebegim de birsey yok cok sükür uterus icinde eski olusmus bir kanama o dagi varmis sebebi belirsiz ama yüksek ihtimalle stressten...( magnesium ve progesteron verdi ayrica yatak istirahati bu arada oglusum pipisinide gösterdi dr belki dedi ama ben gördüm baya pipiydi:)))
10 gün nasil yaticam ya simdiden her yanim agridi(bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım geçmiş olsun dikkat et bende yaklaşık 3 haftadır yatıorum ama napcaz yapcak bişi yok sağlıkla gelsin bebişlerde yatalım
bijoux benim geçen sene 1 gelişmeyen gebeliğim var. ondan sonra pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ama dr bu sefer riske atmayalım bu iğneleri ol dedi. kanın bir an pıhtılaşıyor olabilir biz kendimizi garantiye alalım dedi. günde 1 kere oluyorum ya kendim yapıyorum ya eşim..
canım benimde bir gelişmeyen gebeliğim oldu bundan önce bende genetik test sonucu kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün.fraxparin 0,4 . ya kendim ya eşim vuruyor. inşallah
herşey younda gider.
çok gecmiş olsun canah cım
ooo tugce çok şanslısın o zmaan sen kilo almaya başlamışsındır artık
bijoux benim geçen sene 1 gelişmeyen gebeliğim var. ondan sonra pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ama dr bu sefer riske atmayalım bu iğneleri ol dedi. kanın bir an pıhtılaşıyor olabilir biz kendimizi garantiye alalım dedi. günde 1 kere oluyorum ya kendim yapıyorum ya eşim..
canım benimde bir gelişmeyen gebeliğim oldu bundan önce bende genetik test sonucu kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün.fraxparin 0,4 . ya kendim ya eşim vuruyor. inşallah
herşey younda gider.
Beni eklememişsin canım yaa:umursamaz:
o zamana kalmaz sanıyorum mayıs ın son haftası yollanmaya başlar ama kalırsa da sen önden yollarsın sorun olmaz. yazıyorum o zaman seni de kaydirigubbakcemile5
Çiçek olmaz bence ccanım.Çok karışık bir telaffuz olur soy isimle birlikteARKADAŞLAR MERHABA SİZİNLE BİR ŞEY PAYLASŞMAK İSTİYORUM BENİM SOYADIM KARÇİÇEĞİ FİGEN KARÇİÇEĞİ KIZIM OLURSA ÇİÇEK KOYSAM ÇİÇEK KARÇİÇEĞİ NASIL OLUR ASLINDA BADENAZI ÇOK SEVİYORUM AMA YAKIN ARKADAŞIM BEDENİN ANLAMININ KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ TABİKİ BU DURUMDA KOYMAM içki mezesi anlamına geliyor badenaz bizde doğmamış çocuğa don biçiuyozama napim işler dırdun can sıkıntısı isimlere bakıyom bu arada öylw yemeği vakti geldii strese giriyom ne yiycem stresi bugün fırındamakarna yiycem söyledim bakalım nasıl olcak iyi gelcek mi:)
Hımmm ...Ne güzel.Bende de vardır o merak azcık.Eski Türkçe falan...Teologcum Arapça bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ben dilciyim her dile ilgim var :) sözlük okumayı severim, ve kelimelerin etimolojisi ilgi alanıma giriyor...
Gördün mü canım dert ettiğin gibi değilmişarkadaslar alinti yapmadim bütün hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin allaha sükür bebegim büyümüs oynuyordu elini kolunu oynatiyordu kafasini kasiyordu kiyamam ben ona cok tatliydi boyu 5.5cm olmus iki günde önde gidiyormus yavrum benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün birde ikili testi sordu yaptirmak istemiyorum dedim zaten bir problem görmüyorum besinci ayda büyük testi yapariz dedi ilaclara devan progesteronuda iki hafta sonra birak dedi
selam kızlarr
bende melegimi gördüm
çok şükür kalp atışlarını duyduk
kanda bi takım testler yaptı dr
onlarda normal çıktı
1 ay sonra gel dedi
sanırım 2li teste gerek görmedi
bende bebişimi görünce heyecandan sormayı unuttum
tahmini dogumu da 28 kasım dedi
teolog evet şanlsıyım ama daha kilo almaya başlamadım. aynı kilomdayım54:) benimde bulantı problemim yok ama acayip acıkıyorum. sabah 6.30 ta uyanıyorum midem kazınmış. sanırsınız 3 gündür açım:)) bu arada doktor bana çok su içmelisin demişti. su içmezsen kese susuz kalırmış bulantı yaparmış bulantı olunca su içemezmişsin kısır döngüymüş bu çok su içmeye çalışıyorum.
günaydın anneler! uyanın bakalım hep uyuyorsunuz :)
kendime öyle şaşıyorum ki gün içinde yatıyorum uyuyorum akşam çok çok erke yatıyorum ama gitsem yatsam yine uyurum inanılmaz. bütün gün uyu deseler uyurum herhalde :) çok komik.
kedi gibi oldum.
ay canım ben de dilciyim çak kaydirigubbakcemile5Teologcum Arapça bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ben dilciyim her dile ilgim var :) sözlük okumayı severim, ve kelimelerin etimolojisi ilgi alanıma giriyor...
aynen ne hayallerim vardı balık ceviz. tost a talim edeceğim hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3çok sağol zeynn 77
halbuki ne hayallerim vardı hamile olunca şöle besleneceğim şunlara dikkat edeceğim
hiç düşündüğüm gibi olmadı
hiii çok özür dilerimmm hemen ekledim :1hug:Beni eklememişsin canım yaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?