2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok zor şeyler yaşamışsın.Bede geçen yıl kürtaj oldum am senin yaşadıkların çok daha zormuş.İnşallah Allahım bu kez yüzünü güldürür.Bebeğin sağlıkla gelir.Sen yüreğini ferah tut olur muzemuszemus
fınfık hemen teste başlıyorum kaydirigubbakcemile3
Bana kız çıktı:icecream:
Karnı büyümeye başlayan var mı =)
Ben:teytey:İkiz benimkiler ya sanırım biraz da bundan.Göüğslerim de çok acıyor,çok hassaslar:kedi:
Süper yaa:lepi:Merakla beklitorum.Ben de ekleyeceğim fırsat bulunca.Sabah ki halimle

canım geçmiş olsun dikkat et bende yaklaşık 3 haftadır yatıorum ama napcaz yapcak bişi yok sağlıkla gelsin bebişlerde yatalım

bijoux benim geçen sene 1 gelişmeyen gebeliğim var. ondan sonra pıhtılaşma testlerim yapılmıştı ama dr bu sefer riske atmayalım bu iğneleri ol dedi. kanın bir an pıhtılaşıyor olabilir biz kendimizi garantiye alalım dedi. günde 1 kere oluyorum ya kendim yapıyorum ya eşim..

canım benimde bir gelişmeyen gebeliğim oldu bundan önce bende genetik test sonucu kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün.fraxparin 0,4 . ya kendim ya eşim vuruyor. inşallah
herşey younda gider.

çok gecmiş olsun canah cım

ben cıkıyorum kızlar yine başım dönmeye başladı
biraz uzanayım
gelebilirsem gelirim gelemezsem iyi akşamalar hepinize

kızlar ben pazartesi doktora gittim ikili test için aslında 28 nisandı 26 da gittim. ense kalınlığı 1,7 her şey yolunda dedi kan verdim yarın sonuçları alıp göstericem. inşallah o da iyidir. bebişim çok hareketliydi.zıplayıp duruyordu. bu kadar küçük nasıl bu kadar haraketli inanamadım. inşallah bir an önce hissederim o hareketleri. aramızda var mı hareketleri hissetmeye başlayan acaba. bazı anne adayları 13. haftadan sonra hissedebilirmiş.hihoyyyt

ooo tugce çok şanslısın o zmaan sen kilo almaya başlamışsındır artık

teolog evet şanlsıyım ama daha kilo almaya başlamadım. aynı kilomdayım54:) benimde bulantı problemim yok ama acayip acıkıyorum. sabah 6.30 ta uyanıyorum midem kazınmış. sanırsınız 3 gündür açım:)) bu arada doktor bana çok su içmelisin demişti. su içmezsen kese susuz kalırmış bulantı yaparmış bulantı olunca su içemezmişsin kısır döngüymüş bu çok su içmeye çalışıyorum.

canım geçmiş olsun Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

o zamana kalmaz sanıyorum mayıs ın son haftası yollanmaya başlar ama kalırsa da sen önden yollarsın sorun olmaz. yazıyorum o zaman seni de kaydirigubbakcemile5
Beni eklememişsin canım yaa:umursamaz:
Çiçek olmaz bence ccanım.Çok karışık bir telaffuz olur soy isimle birlikte
Teologcum Arapça bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ben dilciyim her dile ilgim var :) sözlük okumayı severim, ve kelimelerin etimolojisi ilgi alanıma giriyor...
Hımmm ...Ne güzel.Bende de vardır o merak azcık.Eski Türkçe falan...
Gördün mü canım dert ettiğin gibi değilmiş

Senin de gözünaydın canım

dilemma canim sagolasin cok sükür hersey yolunda rabbim sizlerede saglik sihhat versin

günaydın anneler! uyanın bakalım hep uyuyorsunuz :)
kendime öyle şaşıyorum ki gün içinde yatıyorum uyuyorum akşam çok çok erke yatıyorum ama gitsem yatsam yine uyurum inanılmaz. bütün gün uyu deseler uyurum herhalde :) çok komik.
kedi gibi oldum.

sanırım suyu az içtiğimden dolayı bulantı oldu
suda bi şeker tadı hissettim somnra az içmeye calıştım ama artık dişimi sıkıp içeceğim

günaydın birisi
ben de aynı durumdayım havere yatıroum
ama napim yatınca kendimi iyi hissediyorum

Teologcum Arapça bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum, ben dilciyim her dile ilgim var :) sözlük okumayı severim, ve kelimelerin etimolojisi ilgi alanıma giriyor...
ay canım ben de dilciyim çak kaydirigubbakcemile5

çok sağol zeynn 77
halbuki ne hayallerim vardı hamile olunca şöle besleneceğim şunlara dikkat edeceğim
hiç düşündüğüm gibi olmadı
aynen ne hayallerim vardı balık ceviz. tost a talim edeceğim hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3

bijouxcum bafo'ya mesaj atsan hem bu linki hem de göbiş linkini ilk mesaja eklese iyi olur aramak zorunda kalmayız..
günaydın canım bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…