ay canım ben de dilciyim çak kaydirigubbakcemile5
aynen ne hayallerim vardı balık ceviz. tost a talim edeceğim hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3
tamam canım öyle yapalım güzel fikir kaydirigubbakcemile5bijouxcum bafo'ya mesaj atsan hem bu linki hem de göbiş linkini ilk mesaja eklese iyi olur aramak zorunda kalmayız..
günaydın canım bu arada..
çok değerli anne adayları, hepinizi çok çok tebrik ediyorum. ben de 2008 kasım annesiyim. ve bir isim var ki ona özel mesaj yazmam lazım. Bijocum canım, ne zamandır kk'ya çok gelip gitmiyorum, haberini aldım nasıl sevindim. sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı . anneler gününüz de şimdiden kutlu mutlu olsun
canımmm benim hoşgeldin opuyorumnanaktan özledim seni inan. zayıflama maceramızda ne günlerimiz oldu, şimdi de buraya transfer oldum işte..
senin de anneler günün kutlu olsun canım minik oğluşunu da öp benim için
sağol bitanem, 5. takımın ve takım arkadaşlarımın yeri bambaşka bende. öpüyorum kocaman, sevgiler
aynen ya şimdi ben de hep cubuk kraker ve ekmek arasına talim
eşim de bana kızıyor hiç kendine bakmıyorsun beslenmene dikkat etmiyorsun diye ama analatamıyorum ona
esra cım senn ne güzel zaman ilerledikçe azalıyormuş bnmki de gittikçe çoğalıyor
ben de şu diyet gruplarını geziyordum ama birşey anlamadımhem takım diyorlar hem de takım listesi yok ama birinciler olmuş falan iyice incelemem lazım merak ettim..
güzelmiş artık doğumdan sonra bir takıma gireriz
ben iki kilo almışım bir kilo daha alınca ilk defa maksimum kilomu aşmış olucam yuppihele 50 gecince değişik olucak ben minyonum onun için.. herkes görünce şaşıracak sanırım. karnım büyüsün kilo önemli değil ya. bebeğim oynasın öyle kıpır kıpır.. tabii 15 kilodan fazla da almak istemem doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?