2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın canım. darısı başımıza inşallah. bende çok korkuyorum iğneden ama yapcak bişi yok önümüzde doğum gibi büyük bir olay varken bunları alıştırma olarak düşüncen...

merhaba kızlar... forumu uzun süredir takip ediyorum ama biraz önce üye oldum.. bende kasım annesi olacağım inşallah.. bugun 9+4 haftalık hamileyim... ve canim acayip iskender çekiyooo öle kii rumuz düsünürken bile aklima iskenderden baska bisey gelmedii :))))

hayırlı olsun iskender
senle hemen hemen aynıyız hoşgeldin
bu arada diğer arklar nasılsınız

ee bahset kendinden bakalım iskender nerelisin ne iş yaparsın
kaçıncı bebişin olcak hayırlısıyla...

Ahhh canım alemsin valla :) Hoşgeldin aramıza önümüzde uzun bir süreç var:)Hayırlı olsun güzel bebeğin

merhaba hoşgeldin bende hamileliğimi öğrendiğim hafta ilk aklıma gelen yemek iskenderdi çok severim

ben de eskiden bayılırdım iskender e ne cok severdim her hafta yerdim nerdeyse
ama çok şükür şimdi aramıyorum iyi ki aramıyorum burda köy yerinde nasıl bulurum iskender i

kızzzlar canınızın istediği sebze yada meyveyi bulunduğunuz şehirde bulamazsanız ben burdan yardımcı olmaya çalışırım.
gerçi şimdi heryerde herşey var ama yinede aklınızda olsun

kızzzlar canınızın istediği sebze yada meyveyi bulunduğunuz şehirde bulamazsanız ben burdan yardımcı olmaya çalışırım.
gerçi şimdi heryerde herşey var ama yinede aklınızda olsun
Canım benim gönlünün güzelliği yeter,çok sağol canım ya=)))

senn bulantıların nasıl tweety hafifledi mi
ben bugün daha iyiym çok iyi yemek yedim
ama ybaşım dönmeye başladı ayrı konu:)

öğleden sonra oldu gene yattım uyudum şimdi iyiyim başdönmeleri benim birinci gebeliğimde çoook olurdu Allah yardımcın olsun

ben de şu diyet gruplarını geziyordum ama birşey anlamadımhem takım diyorlar hem de takım listesi yok ama birinciler olmuş falan iyice incelemem lazım merak ettim..

daha önce bende orda yarıştımm
ora sayesinde 78den 56ya kadar indimm amaa şimdii yine aldımm o başkaa
incelersennn bulursunn listeyii varr canımm
doğumlardaann sonraa artık bizlerde giderizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…