Selam güzel kasım anneleri:) kaç zamandır giremiyordum anca nete girebildim. Geçen gün doktor kontrolüm vardı allaha şükür bir yaramazlık yok. Tahlillerimi yaptıracağım kan ve idrar tahlillerimi. 26 Mayısta da ikili testim var. İşin ilginci kızlar ben iğne olmaktan çok korkan bir insanım. Hem tahliller hem de test için nasıl iğne yaptıracağım. off şimdiden strese girdim. Kendimi haftaya hazırlıyorum:))))
merhaba kızlar... forumu uzun süredir takip ediyorum ama biraz önce üye oldum.. bende kasım annesi olacağım inşallah.. bugun 9+4 haftalık hamileyim... ve canim acayip iskender çekiyooo öle kii rumuz düsünürken bile aklima iskenderden baska bisey gelmedii :))))
Ahhh canım alemsin valla :) Hoşgeldin aramıza önümüzde uzun bir süreç var:)Hayırlı olsun güzel bebeğinmerhaba kızlar... forumu uzun süredir takip ediyorum ama biraz önce üye oldum.. bende kasım annesi olacağım inşallah.. bugun 9+4 haftalık hamileyim... ve canim acayip iskender çekiyooo öle kii rumuz düsünürken bile aklima iskenderden baska bisey gelmedii :))))
merhaba kızlar... forumu uzun süredir takip ediyorum ama biraz önce üye oldum.. bende kasım annesi olacağım inşallah.. bugun 9+4 haftalık hamileyim... ve canim acayip iskender çekiyooo öle kii rumuz düsünürken bile aklima iskenderden baska bisey gelmedii :))))
merhaba hoşgeldin bende hamileliğimi öğrendiğim hafta ilk aklıma gelen yemek iskenderdi çok severim
Canım benim gönlünün güzelliği yeter,çok sağol canım ya=)))kızzzlar canınızın istediği sebze yada meyveyi bulunduğunuz şehirde bulamazsanız ben burdan yardımcı olmaya çalışırım.
gerçi şimdi heryerde herşey var ama yinede aklınızda olsun
senn bulantıların nasıl tweety hafifledi mi
ben bugün daha iyiym çok iyi yemek yedim
ama ybaşım dönmeye başladı ayrı konu:)
Canım benim gönlünün güzelliği yeter,çok sağol canım ya=)))[/QUOTE
canım ilk gebelik senin dimi
EVet canım ilk,inşallah sorunsuz geçiririm.Şu down sendromu 2 li tarama testinden güzel sonuç alırım inşallah :SCanım benim gönlünün güzelliği yeter,çok sağol canım ya=)))[/QUOTE
canım ilk gebelik senin dimi
EVet canım ilk,inşallah sorunsuz geçiririm.Şu down sendromu 2 li tarama testinden güzel sonuç alırım inşallah :S
inşallah canım sorunsuz bir hamileliğin sorunsuz bir bebeğin olur Allahın izniyle test sonuçlarında güzel olur
tweety merhaba canım kaç haftalık bebegın
Çok sağol hayatım senin de öyle olur inşalllah.Eşim geldi çıkmam lazım çok öpüyorum seni kendine çok dikkat et olur mu? Görüşmek üzere...inşallah canım sorunsuz bir hamileliğin sorunsuz bir bebeğin olur Allahın izniyle test sonuçlarında güzel olur
ben de şu diyet gruplarını geziyordum ama birşey anlamadımhem takım diyorlar hem de takım listesi yok ama birinciler olmuş falan iyice incelemem lazım merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?