2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önce bende orda yarıştımm
ora sayesinde 78den 56ya kadar indimm amaa şimdii yine aldımm o başkaa
incelersennn bulursunn listeyii varr canımm
doğumlardaann sonraa artık bizlerde giderizz

ay hamişler siz ne yapacaksınız diyeti yeyın bol bol

kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız

canım bizim 11 hafta bitti bugün yarım kilo almışım ama hiç bulantım olmadı iştahım acıldı aksine yürüyüş yapıyorum hergün 2 saat o yüzden cok almadım sen kaç kılo aldın kaç haftalık bebeiş

kızlar benım ıkı gundur sag karın bosluk kısmımda karıncalanma gıbı bısey oluyor arada bacagımada vuruyo bacagımda uyusuyo gıbı oluyo ama en cok sag karın boslugumun orda.sızede oluyo mu.dr.a sordum gelıyımmı dıye gerek yok dedı.kanama olmadıgı surece gelmene gerek yok dıyo.

ben kilo alırsam büyük ihtimalle yemek yemekten deil portakal suyundan alırım hergün 2 bardak içiorum eşimin zoruyla

ben 9+5 im
tartılmadım kıyafetlerim dar gellmiyor aynı ama etraftan aldığımı söylüyorlar yüzüm dolgunlaşmış:)

ben 9+5 im
tartılmadım kıyafetlerim dar gellmiyor aynı ama etraftan aldığımı söylüyorlar yüzüm dolgunlaşmış:)

olsun canım bebiş iyi olsunda alacagız elbet ben şimdi 66 kiloyum 80 i gecmiyim yeter bana zaten 73 kıloydum 65 e düştüm ocakta allahtan o kıloları verdim subattada hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3

dilemma canim sagolasin cok sükür hersey yolunda rabbim sizlerede saglik sihhat versin
Amin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzelmiş artık doğumdan sonra bir takıma gireriz
Benim gireceğim kesin valla.3 kilo aldım şimdidenklava:
Benim gönlümden bir kız bir erkek geçiyor.boshayallersmile

selam annelerrrrr
bizde acıktıkkk cokacimcoook
esraa bende yarın çalışıyorum off yaa hiç sevmşyorum c.tesi çalışmalarını
nasılsınız anneler?
Yarın işçi bayramı ve resmi tatil.Nasaıl çalıştırırlar sizi anlamıyorum yaa

kızlar benım ıkı gundur sag karın bosluk kısmımda karıncalanma gıbı bısey oluyor arada bacagımada vuruyo bacagımda uyusuyo gıbı oluyo ama en cok sag karın boslugumun orda. sızede oluyo mu.dr.a sordum gelıyımmı dıye gerek yok dedı.kanama olmadıgı surece gelmene gerek yok dıyo.

kımse yasamadımı boyle bıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…