merhaba canım 9+0 senin nekadarlık
daha önce bende orda yarıştımm
ora sayesinde 78den 56ya kadar indimm amaa şimdii yine aldımm o başkaa
incelersennn bulursunn listeyii varr canımm
doğumlardaann sonraa artık bizlerde giderizz
EVet canım ilk,inşallah sorunsuz geçiririm.Şu down sendromu 2 li tarama testinden güzel sonuç alırım inşallah :S
hayırlı olsun canım 11 haftalık canım benımde
saol canım seninde hayırlı olsun maşallah
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
bende henüz ne kadar aldığımız bilmiorum az bişi göbek çıktı
ben 9+5 im
tartılmadım kıyafetlerim dar gellmiyor aynı ama etraftan aldığımı söylüyorlar yüzüm dolgunlaşmış:)
ben 9+5 im
tartılmadım kıyafetlerim dar gellmiyor aynı ama etraftan aldığımı söylüyorlar yüzüm dolgunlaşmış:)
Amin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dilemma canim sagolasin cok sükür hersey yolunda rabbim sizlerede saglik sihhat versin
Benim gireceğim kesin valla.3 kilo aldım şimdidengüzelmiş artık doğumdan sonra bir takıma gireriz
Benim gönlümden bir kız bir erkek geçiyor.boshayallersmilegünaydın kızlar geçmişi okuyamadım 2 gündür de giremiyordum baya ilerlemişsiniz. benim midem daha kötü oldu kızlar geçicek diye beklerken şok oldum valla bir haftadır bulantı yanma mahvetti beni gece gündüz farketmiyor sürekli kötüyüm böyle oluncada psikolojim bozuluyor hasta hissediyorum kendimi.. ve bugün yoğun bir gün ofisteeyim ve girmem gereken toplantı var bende de dikkat diye birşey yok.. neyse canınızı sıktım. nalancım hostesler beyan etmedikleri sürece uçuşlarına devam edebilirler. Ama karnın çıkınca zaten beyan etmek durumunda kalıyon. arkadaşım 6.5 aya kadar uçtu ama hiç hamile gibi gözükmyordu. yapı meselesi tabi ben öyle istesemde olamam bu ay son artık.. sonra zaten belli olur. sezencim yengen 16 haftalık hamile tüp bebek yapmışlardı. bir kız bir erkek olması süper oldu.. darısı buradaki ikiz annelerine. içinizde hamile olmadan öncede mide rahatsızlığı olan var mı. acaba benim onun için mi çok azdı. mevsimsel mi merak ettim.
Yarın işçi bayramı ve resmi tatil.Nasaıl çalıştırırlar sizi anlamıyorum yaaselam annelerrrrr
bizde acıktıkkk cokacimcoook
esraa bende yarın çalışıyorum off yaa hiç sevmşyorum c.tesi çalışmalarını
nasılsınız anneler?
İyi akşamlar kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?