iyi akşamlar dilemma
tweety cim almamız gerekn kilonun üzerine çıkmayalım da emzirme çocugun peşinden koşma vs derken zaten veririz kiloları inş.
ben en fazla 15 almak istiyorum
kızlar benım ıkı gundur sag karın bosluk kısmımda karıncalanma gıbı bısey oluyor arada bacagımada vuruyo bacagımda uyusuyo gıbı oluyo ama en cok sag karın boslugumun orda. sızede oluyo mu.dr.a sordum gelıyımmı dıye gerek yok dedı.kanama olmadıgı surece gelmene gerek yok dıyo.
kımse yasamadımı boyle bıse
selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var(
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:
Canım inşallah bebeiş aceleci davranmaz.Gününde doğar:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benım ıkı gundur sag karın bosluk kısmımda karıncalanma gıbı bısey oluyor arada bacagımada vuruyo bacagımda uyusuyo gıbı oluyo ama en cok sag karın boslugumun orda. sızede oluyo mu.dr.a sordum gelıyımmı dıye gerek yok dedı.kanama olmadıgı surece gelmene gerek yok dıyo.
kımse yasamadımı boyle bıse
Önemli bişey deildir canım yaa.Benimde dün kasığımda saniyelik seyirmeler oldu..
canim sagol iyiyim sen nasil oldungünaydın zeyn, sana da hayırlı cumalar canım.
bugün nasılsın ??
canim valla öyle bayagi sikinti yapmistim cok sükür rabbime hersey yolundaymis bebegimi oynarken görünce cok sevindimcanım çok sevindim sorun yokmuş ne güzel biz boşuna kuruntu yapıyoruz aslında kendimizi çok dinliyoruz seninkinin keyfi yerinde maşallah eli kolu oynuyomuş bide kafasınımı kaşımış süper yaaa :lepi:
canim rabbim esirgesin insallah hersey güzel olur bebeginiz gününü tamamlarselam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var(
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:
6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:
canim gözün aydin herseyin iyi olmasina sevindimSelam güzel kasım anneleri:) kaç zamandır giremiyordum anca nete girebildim. Geçen gün doktor kontrolüm vardı allaha şükür bir yaramazlık yok. Tahlillerimi yaptıracağım kan ve idrar tahlillerimi. 26 Mayısta da ikili testim var. İşin ilginci kızlar ben iğne olmaktan çok korkan bir insanım. Hem tahliller hem de test için nasıl iğne yaptıracağım. off şimdiden strese girdim. Kendimi haftaya hazırlıyorum:))))
tabii ölede emzirme dönemindede süt yarasın die tıkıncaz onu bunu ozaman veremezsin ancak emzirme döneminden sonra gerçi 15 kilo ii canım benim çevremdeki herkes genelde 20-30 aldılar
Kızlar benim de popomdan bacağıma doğru kramp tarzı ağrı oluyor hareket ederken.Siz de var mı benzer durum
bu tür rahatsızlıklar potasyum eksikliğinden kaynalandığını duymuştum
peki bu rahatszlığın için dr unla görüştünmü
kizlar bugün hic ugrayamadim sabah misafirim vardi kizartma yapayim dedim o yagin kokusu beni mahvetti icim disima cikti kendimi lavaboya zor attim bayagida ayakta kaldim heralde acayip belim agriyor iki saattir uzaniyorum yeni kalktim hala gecmedi sizlerdede basladimi bel agrisi
kizlar bugün hic ugrayamadim sabah misafirim vardi kizartma yapayim dedim o yagin kokusu beni mahvetti icim disima cikti kendimi lavaboya zor attim bayagida ayakta kaldim heralde acayip belim agriyor iki saattir uzaniyorum yeni kalktim hala gecmedi sizlerdede basladimi bel agrisi
bendede aynisişimdilik yok bel ağrısı yalnız çok ayakta kalınca veyahur yorulunca oluyor dinlenince geciyor
inş. bu kadarı ile kalır
artik hamilelik yavas yavas kendini belli ediyorBende henüz yok.Evet yorulunca belki.Sadece dediğim o ağrı başladı
zeynep seninki kaç haftalık
kızlar yaa benim gibi ağrısı olan yok mu kimse cavap tyazmamışşş benim sürekli oturmaktan olmasın kıslar ağrıı kalkınca geçiyor gibi ama sabahk igibi değil ağrılar hafifleti bu arada gittim kaşlarımıda aldırdım yüzüm açıldı orman gibiydii güsel oldu :) bugün gezdik baya vallahi hava çok güsel
cıvıl cıvıl dışarsııı banada doktor fazla yorulmayı yasakladı işim masa başı çok yorucu değil hatta hiç değil allahıma şükür dilimi ısırayim pvc fabrikasının mağazasında çalışıyorum sezon yeni açılıyormuş işler younlaşıcak diyor iş arkadaşım şimdilik iyi gidiyorr ama bu arada öğlen burda çıkan yemeği yemeği başardım sulu yemek girdi mideme sürekli tost puaça midemde çok kötü değil çok azulantı var leblebi poşeti başucumdaa :)
tamam canım hemen ekliyorum. hoşgeldin çekiliş heyecanına delikafaduldenBİJOUX
hediye çekişine beni de eklermisin canım.bende katılmak bu eğlenceye ortak olmak isityorum
benim de dr um tetanoz aşısı olmana gerek yok dedi ama ne demekmiş sağlık ocağına bulaşma? bebeğinin aşılarını mahallenin bakkalı mı yapıcakmış?? sadece seni takip ediyolar hiçbişeye zorlamıyolar ister olursun aşını ister olmazsın. ben de olmicam ama her ay da gidiyorum sağlık ocağına..merhaba kızlar doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dedi.önceden evde doğum yapan kadınlar için geçerli hiçbişey olmaz dedi.açıkçası sevindim.sağlıkocağınada bulaşma dedi:)
bana dr um günde 45 dk, 1 saat kendini yormadan düz yolda yürü dedi..figencim nbr canım bana doktor uzun yürüyüşler yapma dedi yaaa halbuki en çok sevdiğim şeylerden bitanesi yürüyüş
günaydın canım,günaydın herkeze bugün ağrılarım geçti fadik86 arkadaşım hatta sabah çok iyi bir kahvaltı yaptım midemde iyi aMA cumartesi günü çalışmasak ne iyi olurr eşim çalışmıyor cumartesi günleri ben tam günbir gün dinlenmekte bana yetmiyor hafta sonuna dağ gibi çamaşır çıkıyo
onları ütülee vaLLAHİ BUGÜN DEDİM EŞİME BİR SÜRÜ ÜTÜ BİRİKMİŞ YARISINI HALET BUGÜN DEDİM ODA BAKARIZ DEDİ VALLAHİ İŞE GİDERKEN ÜTÜLÜ GÖMLEK BULAMASSIN DEDİM :) BENİM İŞİMDE OTURDUĞUM YERDEN ÇOK YORULOMUYORUM ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİN RESMİ İŞLERİ OLUYOR BANKA FATURAAR GİBİ BU HAFTA O İŞLER BENİMDİ YÜRÜYEREK YAVAŞ YAVAŞ HALLETTİM HEPSİNİ YÜRÜMEK BANADA İYİ GELİYOR AMA AKŞAM SÜREKLİ UZANIYORUM YATIYOM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?