2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar dilemma
tweety cim almamız gerekn kilonun üzerine çıkmayalım da emzirme çocugun peşinden koşma vs derken zaten veririz kiloları inş.
ben en fazla 15 almak istiyorum

tabii ölede emzirme dönemindede süt yarasın die tıkıncaz onu bunu ozaman veremezsin ancak emzirme döneminden sonra gerçi 15 kilo ii canım benim çevremdeki herkes genelde 20-30 aldılar

canım geçmiş olsun hiçbir bilgim yok bu konuda dr gerekli görseydi seni görmek isterdi diorum ama sen genede dikkat et kendine

kıssslar ben çıkıyorum eşim geldi herkese iyi akşamlar

günaydın zeyn, sana da hayırlı cumalar canım.
bugün nasılsın ??
canim sagol iyiyim sen nasil oldun
canim valla öyle bayagi sikinti yapmistim cok sükür rabbime hersey yolundaymis bebegimi oynarken görünce cok sevindim
canim rabbim esirgesin insallah hersey güzel olur bebeginiz gününü tamamlar
canim gözün aydin herseyin iyi olmasina sevindim
tabii ölede emzirme dönemindede süt yarasın die tıkıncaz onu bunu ozaman veremezsin ancak emzirme döneminden sonra gerçi 15 kilo ii canım benim çevremdeki herkes genelde 20-30 aldılar

tatlim o herkese göre degisiyor ben kizimda 16 kilo almistim dogumdan sonra 13 kilosu hemen gitmisti bunda nasil olur bilmem:sm_confused:

Kızlar benim de popomdan bacağıma doğru kramp tarzı ağrı oluyor hareket ederken.Siz de var mı benzer durum

bu tür rahatsızlıklar potasyum eksikliğinden kaynalandığını duymuştum
peki bu rahatszlığın için dr unla görüştünmü

3 gündür ara ara oluyor gün içinde.Haftaya cuma gideceğim zaten kontrol için.2 li testim de yapılacak.o zaman sorarım

kizlar bugün hic ugrayamadim sabah misafirim vardi kizartma yapayim dedim o yagin kokusu beni mahvetti icim disima cikti kendimi lavaboya zor attim bayagida ayakta kaldim heralde acayip belim agriyor iki saattir uzaniyorum yeni kalktim hala gecmedi sizlerdede basladimi bel agrisi

şimdilik yok bel ağrısı yalnız çok ayakta kalınca veyahur yorulunca oluyor dinlenince geciyor
inş. bu kadarı ile kalır

Bende henüz yok.Evet yorulunca belki.Sadece dediğim o ağrı başladı

figenk bende de 1haftadir karin agrisi var ozellikle gece yatinca baslio sabaha kadar suruo gece hic uyutmuyo sanirim karnimda gaz olusuo tahminim bu yonde. sendeki agzi nasil bilmiorum ama gerilme kasilma vs tarzinda ara ara gelen agrilarsa bunlarin vucudun yani karnin hamilelige uyum saglama cabalari yada kabizlikla ilgili olabilir diye okumustum bi kac yerde normal bi durum olarak degerlendirliodu endise gerektirmiomus a.s
ayrica sanirim bade ismini bebegin ici dusunuodun bade divan edebiyatinda sarap olarak gecer ayrica tasavvuftada ilahi ask allah aski olarak nitelendirilir yani iyi yanindan bakarsan nazliask gibi b anlami olabilir badenazin yerimseniben

BİJOUX
hediye çekişine beni de eklermisin canım.bende katılmak bu eğlenceye ortak olmak isityorum
tamam canım hemen ekliyorum. hoşgeldin çekiliş heyecanına delikafadulden

merhaba kızlar doktorum tetenoz aşısı olmana gerek yok dedi.önceden evde doğum yapan kadınlar için geçerli hiçbişey olmaz dedi.açıkçası sevindim.sağlıkocağınada bulaşma dedi:)
benim de dr um tetanoz aşısı olmana gerek yok dedi ama ne demekmiş sağlık ocağına bulaşma? bebeğinin aşılarını mahallenin bakkalı mı yapıcakmış?? sadece seni takip ediyolar hiçbişeye zorlamıyolar ister olursun aşını ister olmazsın. ben de olmicam ama her ay da gidiyorum sağlık ocağına..

figencim nbr canım bana doktor uzun yürüyüşler yapma dedi yaaa halbuki en çok sevdiğim şeylerden bitanesi yürüyüş
bana dr um günde 45 dk, 1 saat kendini yormadan düz yolda yürü dedi..

günaydın herkeze bugün ağrılarım geçti fadik86 arkadaşım hatta sabah çok iyi bir kahvaltı yaptım midemde iyi aMA cumartesi günü çalışmasak ne iyi olurr eşim çalışmıyor cumartesi günleri ben tam gün bir gün dinlenmekte bana yetmiyor hafta sonuna dağ gibi çamaşır çıkıyo
onları ütülee vaLLAHı BUGÜN DEDıM EŞıME BıR SÜRÜ ÜTÜ BıRıKMıŞ YARISINI HALET BUGÜN DEDıM ODA BAKARIZ DEDı VALLAHı ıŞE GıDERKEN ÜTÜLÜ GÖMLEK BULAMASSIN DEDıM :) BENıM ıŞıMDE OTURDUĞUM YERDEN ÇOK YORULOMUYORUM ÇALIŞTIĞIM ıŞ YERıN RESMı ıŞLERı OLUYOR BANKA FATURAAR GıBı BU HAFTA O ıŞLER BENıMDı YÜRÜYEREK YAVAŞ YAVAŞ HALLETTıM HEPSıNı YÜRÜMEK BANADA ıYı GELıYOR AMA AKŞAM SÜREKLı UZANIYORUM YATIYOM :)

günaydın canım,
yapsın ütüleri ne olacak.. çalışan eşi var biraz yardımcı olsun. o kadar kolay değil hayat.. valla ben çalışsam bölüşürüm işleri zaten eşim durmaz yardım eder ama hem karısı çalışıp da hem işlere yardım etmeyen erkeklere çok fena uyuz oluyorum alsanaalsanasmile

Evet canım:)yapar yapar benım eŞım vallahı yemeklerı o yapıyor bıras surat murat asılıyo alıŞmamıŞ ıŞ gÜÇ yapmaya ama yaparr :) elvan arkadasŞım zaten ÇalıŞıyorsun bÜtÜn gÜn sÜreklı hareket halındesın boŞ vr yÜrÜyeceĞın gÜnlerde gelcek arkadaŞımm Şu ÜÇ ayı allahın ıznıyle saĞlıklı bır Şekılde geÇırelım ınŞallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…