- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
günaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso
nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyytiyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito
selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var(
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:
6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:
hoşgeldin begüm cük hadi gözün aydın darısı başımıza
günaydınnnnnn kızlar,
begümcük canım çok sevindim ne güzel bir duygu Yarabbiimmm
inşallah o güzel haberleri ben de bu akşam alırım.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. 1 paket çikolata aldım yicem gitmeden önce belki benim bebişim de oynar :))
ben de yiyemiyodum canım ama dido aldım bir tane. öyle yoğun çikolata olmasına gerek yok. gofret de olur yani.. yedim zorla da olsa bişey de yapmadı zaten sevinçten unutuyosun mideni falan :) denemeni öneririm..ben de haftaya ölçtürecem ensesini ama çikolata yiyemiyorum ki
bnm ki gayet sakin durur heralde
ben de yiyemiyodum canım ama dido aldım bir tane. öyle yoğun çikolata olmasına gerek yok. gofret de olur yani.. yedim zorla da olsa bişey de yapmadı zaten sevinçten unutuyosun mideni falan :) denemeni öneririm..
günaydın kızlar bende mayıs 10 da gidicem doktora çikolata neye yarıyor kızlar
bebişe ultrasonda bakacaklar ya kontrole gittiğinde çikolata yersen bebişin takla atarmış
işte böle
yani çok hareketli kıpır kıpır olurmuş
hoşbuldum:)) günaydınlar... daha yeniyim forumu kullanmayı tam beceremiyorum :) alıntılar yapıp cvp vermek istedim ama olmadı :) benimde 12 mayısta ikili testim var.. ilk defa bebişimi net olarak görecegimi umuyorum.. heycanla bekliyorum..
iyi çok şükür tweety biraz nete takılıp temzilik yapıcam artık biriktirip cumartesileri yapıyorum napim
Allahtan fazla bişi yok gecen hafta baya ayrıntılı yapmıştım
az bucuk yine bulantı başdönmesi hissediyorum ama
sen nasılsın peki daha iyisindir inş.
günaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso
nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyytiyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?