3-4 saatimiz kaldı bebişimi görmeye.. Allahım inşallah herşey yolundadır...
hayırlı haberlerini bekliyoruz esraa cım:)
:teytey: hayırlı haberlerle gelırsın inşallah . bakalım senın bebiş napıyoor .
begüüüm hayırlı olsun canım, o kadar domatesi boşuna yemedin yaniii, domatesler işe yaradıı.kaydirigubbakcemile2 ay ben de çatlıcam bebeğimi çook merak ediyorum. bazen kabarcıklar hissediyorum acaba bebek mi diyorum heyecanlanıyorum..
Begümcük gözün aydın canımmm :):)
canim masallah bebegine kocaman olmus insan cok mutlu oluyor dimi bende persembe günü gördüm ya simdi öyle bir rahatladimki anlatamam darisi bütün bekleyenlerin basina
bebegimi dün gördüm çok güzel hareketleri vardı ya resmen takla atıyordu herşey çok normal dedi ama kan testi sonuçlarım dha çıkmadı onlarda çıksaydı hayırlısıyylaa
herkesin işçi bayramı kutlu olsun arkadaşlar!!!!! bayramımızda malesef bende çalışıyorum. Bugün de o kadar güzel ki hava tam pazarlık:))) Eğer ki kızlar izin alabilirsem ki müdür verirse pazara gitmek istiorum ve deliler gibi alışveriş yapmak istiorum. İnşallah izin verir.
Begümcükk seni adına çok sevindim canım, allah nazarlardan saklasın. Yani gelen arkadşımız iskender olmuş, hoşgeldin diorum ona da:)
slm kızlar :ecrin_bebek:
hafta sonu çalışanlara allah kolaylık versin
begümcük çok sevindim canım bebeşinin sağlıklı olmasına gözün aydın
haftaya cumartesiyide ben sabırsızlıkla bekliyorum hem 2 li test olacak hemde cinsiyetine bakarız dedi doktor hayırlısıyla 1 haftam kaldı inşallah hızlı geçer bu hafta
işyerindeki neti yasakladıkları için ara ara girebiliyorum artık haftaya gelir cinsiyetini bildiririm görüşürüz kızlar
3-4 saatimiz kaldı bebişimi görmeye.. Allahım inşallah herşey yolundadır...
slm kızlar bende dün doktora gittim bebeğim iyimiş maşallah 2 li teste gerek görmüyorum dedi doktor ultrasondan ölçtü gayet sağlıklı dedi birde herkese doktor cinsiyete erkek demiş ilk kız tahmini benden gelsin tam belli deil ama kıza benziyo dedi 4 hafta sonra kesinleşicek Allah herkesin gönlüne göre versin
hoşgeldin ecrin
hadi gözün aydın
slm kızlar bende dün doktora gittim bebeğim iyimiş maşallah 2 li teste gerek görmüyorum dedi doktor ultrasondan ölçtü gayet sağlıklı dedi birde herkese doktor cinsiyete erkek demiş ilk kız tahmini benden gelsin tam belli deil ama kıza benziyo dedi 4 hafta sonra kesinleşicek Allah herkesin gönlüne göre versin
gözün aydın darısı bekleyenlerin başına inş
teşekkürler canım evet bugün gidenler inşallah güzel haberlerle gelir
gözünaydın canım bende 2 hafta sonra gidicem bende kız hissediyorum ama hayırlısı sen hissediyormuydun canım
canim gözün aydin demekilk kiz tahmini senden bir ay sonra hepimizin belli olur artik:hulya:gamyoncuiremsuslm kızlar bende dün doktora gittim bebeğim iyimiş maşallah 2 li teste gerek görmüyorum dedi doktor ultrasondan ölçtü gayet sağlıklı dedi birde herkese doktor cinsiyete erkek demiş ilk kız tahmini benden gelsin tam belli deil ama kıza benziyo dedi 4 hafta sonra kesinleşicek Allah herkesin gönlüne göre versin
haftasonu burasi bayagi sessiz oluyor bende simdi cikicam kermese gidicem aksama görüsürüzevt zeynn cim zorlanıyorum ama yine de iyi diyorum 9 ay boyunca kafasını kaldıramayanları düşününce uzandım bulaşıklarımı yıkadım geldim diğer kızlar nerde
bebegimi dün gördüm çok güzel hareketleri vardı ya resmen takla atıyordu herşey çok normal dedi ama kan testi sonuçlarım dha çıkmadı onlarda çıksaydı hayırlısıyylaa
canim gözün aydin demekilk kiz tahmini senden bir ay sonra hepimizin belli olur artik:hulya:gamyoncuiremsu
saol canım kesin deil tabi sonradan değişmesinde insan kendini alıştıryo
kızlar mrb nasılsınız ya haftaya cuma randevum var ikili test yapılacak cinsiyetini çok merak ediyoruz acaba haftaya gittimizde öğrenebilirmiyiz en erken ne zaman söylüyo doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?