2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canımmm. evettt yaa ne yediydim ama. o kadar kilo aldım ama deydi çok şükür :Saruboceq: inşallah sende çokkkk güzel haberlerle gelirsin canımm :Saruboceq:

Begümcük gözün aydın canımmm :):)

sağolasın canım hihoyyyt

canim masallah bebegine kocaman olmus insan cok mutlu oluyor dimi bende persembe günü gördüm ya simdi öyle bir rahatladimki anlatamam darisi bütün bekleyenlerin basina

maşallah maşallah hepimizin bebişine evet görüp ii haberde alınca tüm dünya benim oldu hihoyyyt

bebegimi dün gördüm çok güzel hareketleri vardı ya resmen takla atıyordu herşey çok normal dedi ama kan testi sonuçlarım dha çıkmadı onlarda çıksaydı hayırlısıyylaa

seninde gözün aydın canım

ne işçi bayramı yaa pehhh -tatlicadiarzu- biz işçi de olamadık tatil yapamadığımıza göre. özel sektör işte. ne varsa kamuda var valla

çok sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşallah

3-4 saatimiz kaldı bebişimi görmeye.. Allahım inşallah herşey yolundadır...

ayyy ne biçim oluo o heycan. görene kadar da geçmio

bulantı bulantı:bbo: ne zaman geçicek şiddetleniyo gittikçe neyse sağlıklı olduğunun belirtisi bunlar geçen gün gördük seni boyun gününe göre normal ama hiç kıpırdamıodun küçüksün galiba ondan. Büyü bebeğim büyü benden çalarak. Herkesin sağlık haberlerini okumak güzel bizim 2li taramamız 17 mayısta o zamana kadar harekete de geçer heralde:dance: herkese sağlıklı günler

slm kızlar bende dün doktora gittim bebeğim iyimiş maşallah 2 li teste gerek görmüyorum dedi doktor ultrasondan ölçtü gayet sağlıklı dedi birde herkese doktor cinsiyete erkek demiş ilk kız tahmini benden gelsin tam belli deil ama kıza benziyo dedi 4 hafta sonra kesinleşicek Allah herkesin gönlüne göre versin

hoşgeldin ecrin
hadi gözün aydın

gözün aydın darısı bekleyenlerin başına inş

gözünaydın canım bende 2 hafta sonra gidicem bende kız hissediyorum ama hayırlısı sen hissediyormuydun canım

saol canım evet bende kız hissediyordum eşimde kız istiyor çevremdeki deneyimliler erkek diyorlardı cildim çok kötü oldu hayırlısı tabi sağlıklı olsunda

kızlar mrb nasılsınız ya haftaya cuma randevum var ikili test yapılacak cinsiyetini çok merak ediyoruz acaba haftaya gittimizde öğrenebilirmiyiz en erken ne zaman söylüyo doktorlar

canim gözün aydin demekilk kiz tahmini senden bir ay sonra hepimizin belli olur artik:hulya:gamyoncuiremsu
evt zeynn cim zorlanıyorum ama yine de iyi diyorum 9 ay boyunca kafasını kaldıramayanları düşününce uzandım bulaşıklarımı yıkadım geldim diğer kızlar nerde
haftasonu burasi bayagi sessiz oluyor bende simdi cikicam kermese gidicem aksama görüsürüz
bebegimi dün gördüm çok güzel hareketleri vardı ya resmen takla atıyordu herşey çok normal dedi ama kan testi sonuçlarım dha çıkmadı onlarda çıksaydı hayırlısıyylaa

canim seninde gözün aydin:1hug:

kızlar mrb nasılsınız ya haftaya cuma randevum var ikili test yapılacak cinsiyetini çok merak ediyoruz acaba haftaya gittimizde öğrenebilirmiyiz en erken ne zaman söylüyo doktorlar

canım sadece ilk tahminlerini söylüyorlar bazen değişebiliyo en garantisi 15. haftadan sonra ama erkekse seninkide gösterebilir

çıkmama son 1 saatim kaldı bebişimi görmeye de 2 saat..
üff karnımda sanki fırtınalar kopuyor, heyecandan mıdır stresten midir anlamadım gitti..
Allahım ne olur herşey yolunda olsun.. son saatler stres yaptım kendime

esraa canım sakin ol
güzel şeyler düşün mesela bebeğin sana merhaba anne demek istermiş gibi belkide el sallar oyunlar yapar, yada rahatsız etmeyin beni diyip uzanır kıpırdamaz boshayallersmile

benimki bize pas vermemişti bu sefer bende çikolata yiyip gitmeyi deneyecem belki
bizi oynarak karşılar

merhabalarr, kizlar coook heyecanliyim 1hafta sonra kendi dugunum var. dugunume bebegimde sahit olcacak allah nasip ederse yerimseniben cok heyecanliyim gelinligimi en son 5 hafta once son provada giymistim umarim haftaya giydigimde gogus kismi olur cunku artik sutyenlerimi kullanamaz duruma geldimm bide acaba o gun ne yesem bi oneriniz var mi gaz yapmayan hafif biseyler neler olabilir? cunku aksama dogru karin agrilarim oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…