2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sevindim canım..Darısı başımıza,biz de iyi haberlerle dönelim inşallah
ben kaçıyorum kızlar annemlerle yazlığa gidicemm temiz hava alıyım birazz pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakınn
Ohhh keyif senin valla.Bizim için de tadını çıkar

gunaydin kizlar

begumcuk gozun aydin canim masallah bebisine kocaman olmus

eşinin kardeşleri yardım etmiyomu?

biri akşam 10 da gelio işten eve. diğeride eşim gibi gececi bu hafta :gitme:

ben kaçıyorum kızlar annemlerle yazlığa gidicemm temiz hava alıyım birazz pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakınn

valla bol bol çek bizim yerimize de canım. pazartesi görüşürüz olumunekankayizsmile

Çok sevindim canım..Darısı başımıza,biz de iyi haberlerle dönelim inşallah

Ohhh keyif senin valla.Bizim için de tadını çıkar

sağol canım. inşallah sizlerde güzel haberlerle geliceksiniz :Saruboceq:

begüüüm hayırlı olsun canım, o kadar domatesi boşuna yemedin yaniii, domatesler işe yaradıı.kaydirigubbakcemile2 ay ben de çatlıcam bebeğimi çook merak ediyorum. bazen kabarcıklar hissediyorum acaba bebek mi diyorum heyecanlanıyorum..

canim masallah bebegine kocaman olmus insan cok mutlu oluyor dimi bende persembe günü gördüm ya simdi öyle bir rahatladimki anlatamam darisi bütün bekleyenlerin basina
canim aksamada senin güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
oh oh tadini cikar valla bizim yerimizede gezbayanssulusmilevereliniortak
kızlar ben cıkyırm ya
başım dönmeye başladı yine

canim sende bayagi zorlaniyorsun rabbim kolaylik versin:1hug:

evt zeynn cim zorlanıyorum ama yine de iyi diyorum 9 ay boyunca kafasını kaldıramayanları düşününce uzandım bulaşıklarımı yıkadım geldim diğer kızlar nerde

bebegimi dün gördüm çok güzel hareketleri vardı ya resmen takla atıyordu herşey çok normal dedi ama kan testi sonuçlarım dha çıkmadı onlarda çıksaydı hayırlısıyylaa

herkesin işçi bayramı kutlu olsun arkadaşlar!!!!! bayramımızda malesef bende çalışıyorum. Bugün de o kadar güzel ki hava tam pazarlık:))) Eğer ki kızlar izin alabilirsem ki müdür verirse pazara gitmek istiorum ve deliler gibi alışveriş yapmak istiorum. İnşallah izin verir.
Begümcükk seni adına çok sevindim canım, allah nazarlardan saklasın. Yani gelen arkadşımız iskender olmuş, hoşgeldin diorum ona da:)

ben üşüyorum ya burası buz gibi valla şimdi sobayı bile yakmayı düşünoyum
ohh sıcacık oturayım
sizin oaralar sıcak galiba

ben üşüyorum ya burası buz gibi valla şimdi sobayı bile yakmayı düşünoyum
ohh sıcacık oturayım
sizin oaralar sıcak galiba

bizim burası inanılmaz sıcak yaz geldi diyebiliriz ama sizin orasının buzluğunu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz Afyon'a gelmiştim ve inanılmaz donmuştum yazın.

bizim burası inanılmaz sıcak yaz geldi diyebiliriz ama sizin orasının buzluğunu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz Afyon'a gelmiştim ve inanılmaz donmuştum yazın.

afyon merkez de değil 300 metre rakımı daha yüksek olan bir kasabada yaşıyoruz
inanın kışın bir ara karlıydı burası 40 km öteteki afyona gittik hava günlük güneşliydi eşim antalyalı oldugu için şöyle benzetme yaptık bizim kasaba afyon,afyon ise antalya gibi bu kadar sıcaklık farkı var yani
mayıs ta tayin istemeyi düşünüyorum bakalım daha sıcak yerlere

slm kızlar :ecrin_bebek:
hafta sonu çalışanlara allah kolaylık versin
begümcük çok sevindim canım bebeşinin sağlıklı olmasına gözün aydın
haftaya cumartesiyide ben sabırsızlıkla bekliyorum hem 2 li test olacak hemde cinsiyetine bakarız dedi doktor hayırlısıyla 1 haftam kaldı inşallah hızlı geçer bu hafta
işyerindeki neti yasakladıkları için ara ara girebiliyorum artık haftaya gelir cinsiyetini bildiririm görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…