Çok sevindim canım..Darısı başımıza,biz de iyi haberlerle dönelim inşallahgünaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso
nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyytiyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito
Ohhh keyif senin valla.Bizim için de tadını çıkarben kaçıyorum kızlar annemlerle yazlığa gidicemm temiz hava alıyım birazz pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakınn
eşinin kardeşleri yardım etmiyomu?
ben kaçıyorum kızlar annemlerle yazlığa gidicemm temiz hava alıyım birazz pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakınn
Çok sevindim canım..Darısı başımıza,biz de iyi haberlerle dönelim inşallah
Ohhh keyif senin valla.Bizim için de tadını çıkar
gunaydin kizlar
begumcuk gozun aydin canim masallah bebisine kocaman olmus
canim masallah bebegine kocaman olmus insan cok mutlu oluyor dimi bende persembe günü gördüm ya simdi öyle bir rahatladimki anlatamam darisi bütün bekleyenlerin basinagünaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso
nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyytiyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito
canim aksamada senin güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:günaydınnnnnn kızlar,
begümcük canım çok sevindim ne güzel bir duygu Yarabbiimmm
inşallah o güzel haberleri ben de bu akşam alırım.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. 1 paket çikolata aldım yicem gitmeden önce belki benim bebişim de oynar :))
oh oh tadini cikar valla bizim yerimizede gezbayanssulusmilevereliniortakben kaçıyorum kızlar annemlerle yazlığa gidicemm temiz hava alıyım birazz pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakınn
kızlar ben cıkyırm ya
başım dönmeye başladı yine
ben üşüyorum ya burası buz gibi valla şimdi sobayı bile yakmayı düşünoyum
ohh sıcacık oturayım
sizin oaralar sıcak galiba
ben üşüyorum ya burası buz gibi valla şimdi sobayı bile yakmayı düşünoyum
ohh sıcacık oturayım
sizin oaralar sıcak galiba
bizim burası inanılmaz sıcak yaz geldi diyebiliriz ama sizin orasının buzluğunu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz Afyon'a gelmiştim ve inanılmaz donmuştum yazın.
canım sen afyonun neresindesin
ihsaniyeliyim ama
başka bir ilçesinde görev yapıyorum
sen antalyanın neresindensin peki
3-4 saatimiz kaldı bebişimi görmeye.. Allahım inşallah herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?