ya kızlar bende hiç bulantı olmadı aksine cok yıyorum basından beri inşallah bebegıme faydası olmuştur büyümüştür birde 12+3 oldugumda doktora gididcen cinsiyetı hakkında bılgı verebılır mı acaba
begümcük çok sevindim canım verdiğin haberlere. ne huzurlusundur sen şimdi :)
günaydın kızzzzlarrrr
begümcük gözün aydın...
canım gözün aydın bak yediklerin işe yaramışş bebişin kocaman olmuşş ne güzel cinsiyetle ilgili bişey demedimi doktorr
ya kızlar bende hiç bulantı olmadı aksine cok yıyorum basından beri inşallah bebegıme faydası olmuştur büyümüştür birde 12+3 oldugumda doktora gididcen cinsiyetı hakkında bılgı verebılır mı acaba
evet sezenim çok şükür. ne güzel oynuyor öyle içimde. ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında. cinsiyetle ilgili yorum yapmadı. 1 ay sonraki randevuda belli olur dedi. kendi inceledi ama bana sölemedi bişey
doktora göre de değişiyor canım sanırım. kimi görünce söylüyor kimi emin olmak için bekliyor
günaydın hanımlar cumartesi bile çalışıyorum ya sabah sürünerek kalktım yaa
uykum var
siz nasılsınız hanımlar
iyiyim orayscım sen nasılsınn sabahları bende tam tersine 6 da açıyorum gözlerimi-tatlicadiarzu-
uykusuzluk hariç iyiyim canım benim uykum bitmiyor ne kadar uyursam uyuyayım
evet bu kadar hareketliler biz nasıl hissedemiyoruz ya şaşıyorum bazenn neyse yakında bizde hissederiz geride demedi dimi sata göre uyumlu ilerlemesi cinsiyetide emin olmadan söylememiştir doktorun o az çok bi tahminde bulunmuştur ama 1 ay sonra inş..
günaydın hanımlar cumartesi bile çalışıyorum ya sabah sürünerek kalktım yaa
uykum var
siz nasılsınız hanımlar
doktor en geç 2 aya kadar hissedersin dedi sositososito 12+3 bebğin tam haftası canım gerilik falan hiçbişey yok maşallah çok ii bebeğin dedi. ense pilisi de iyi çıktı. 2 hafta geç döllenme var sata göre. ama bu bir gerilik değildir dedi.
sorma akşamları bi yandan ev topluyorum. hiç dinlenemedim. yarında taşıyoruz evi. prop geç kaldı. 10 gün olmadımı
ev buldunuzmu ne güzell taşında işten çık bir an önce evde dinlen
evet canım salı günü söylemiştim bulduk die. o günden beri her akşam ev toplamakla uğraşıyorum. eşimde bu hafta gececi aksilik. taşınsamda bitse artık.
benin görmemişim atlamışım demekkii eşinde yok bütün yük senin omzunda allah yardımcın olsunn
sorma canım Allahtan annemle babam sürekli başımda. onlar olmasaydı herşey kabus olurdu.
tersi olur zaten benim işim yok uyumaya vaktim var ama uyuyamıyorum seninde uykun var ama işede gitmek zorundasınn neyse geçer 3 aydan sonra bu üzerindeki ağırlıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?