esraa canım sakin ol
güzel şeyler düşün mesela bebeğin sana merhaba anne demek istermiş gibi belkide el sallar oyunlar yapar, yada rahatsız etmeyin beni diyip uzanır kıpırdamaz boshayallersmile
Esraa,
Nasıl geçti randevun bebişin el salladı mı merak ettik, cinsiyet tahmini var mı bir de?
esracim nerdesin canim
herkese günaydın,
bugün hayırlısıyla 2.trimester e girdik bebegimlee
dün arkadaşlara doğum hediyesi alırken LCW da 3 alana 1 bedava vardı. kasadaki kız bir bedava hakkınız var dedi. biz de 6 parça bir set aldık bebeğe. ilk defa birşey aldım inşallah giymesi nasip olur..
oyy maşallah canımgünaydınnn günaydınnnn
o kadar stresi boş boşuna yapmışım, gitmeden 1 saat öncesinden cikolatamı yemeye başladım anca bitirdim zaten :)
eşim ben ablam ve minik yeğenim gittik. dr. üstten bakınca net olarak gördü bebişimi.. dr. kalp atışları çok güzel gayet sağlıkl dedi. 4.42 cm olmuş yavrum. peki neden oynamıyor dedim (o kadar çikolata yemiştim :)) ) uyuyor şuan dedi biraz uğraştı ve uyandırdı.. nasıl da güzel oynuyordu bitanem yaaa yerim ben onuuuuu... bebişim son dr.a gittiğim güne göre 3 gün önde çıktı yani bugün 11+3 üz.. Maaşallahhh kuzuma.. ben sormadan, ilk cinsiyet tahmini de yaptı doktor :))))) tabi kesin değil dedi...
ilk tahmin : erkek
yavrum oynayınca ağlamıcam demiştim kendime ama tutamadım doğru düzgün teşekkür ederm kelimesi bile çıkmadı ağzımdan tıkandım resmen. eşim hemen kenara çekildi o da kötü oldu..
haftaya 2li test için gidicez, Allahım herkeze bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin... Aminnnn
çok teşekkür ederim canım Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinnhayırlı olsun canım ,
inşallah yavrunnnnn güzel sağlıkl günlerde giyer aldıklarını... Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin..
benim canım cok sıkkın ya
benim canım cok sıkkın ya
canım kendimce yorum yapayım.. öncelikle biz de eşimle saatlerce arabayla gezerdik ama artık sadece gerekli olduğu zaman biniyorum beni de çok tutuyor araba ve şu durumda gayet normal bir durum bu.. ben kaç zamandır yemek yapmıyorum napiyim yapamıyorum. keyfimizden değil yapamadığımızdan.. eşin de ekmek arası yapmış zaten buna kızdığını söylememişsin ama biraz düşüncesizlik etmiş. benim eşim bayılır sarmısağa hatta had hesap olmadan yer ama hamile kaldığımdan beri bir kere ağzına sürmedi. biraz anlayış lazım.. hadi de ki yedi insanın kokulu birşey yedikten sonra dişlerini fırçalaması kadar doğal birşey yoktur. bunu bırak senin söylemeni hemen yedikten sonra kendisinin yapması gerekiyordu. bu nedenden dolayı hamile bir eş kırılır mı valla şaşırdım ama belki onun da canı başka birşeye sıkkındı, senin bu durumun onu üzdü vsvs bunları da düşünmek lazım.. sabah yine iyi niyetle kahvaltı hazırlamışsın, sen elinden geleni yapmışsın hiç üzülme. erkekler evden çıkınca biraz kendilerine geliyorlar, aslında evde gergin oturmaktansa gittiği iyi olmuş.ya dün eşimle arabayla şöyle çevre turu edelim dedik
bir iki saat kadar gezdik tabi benim başım dönmeye midem bulanmaya başladı hamilelikten sonra aaraba tutmaya başladı heralde
eve geldim hemen uzandım eşimde acıkmış ekmek arası hazırlamış peynir domates içine aferdersiniz yeşil sarımsak koymuş
içeri girdi ama nasıl kokuyor önce bişey demedim baktım odaya iyice sindi koku
deim ki aşkım dişlerini fırçalasan nane filan yesen kokusu rahatsız etti de dedim
demez olaydım bana alındı gitti başka odaya orada uyuyakalmış
sabah gönlünü alayım dedim güzel bir kahvaltı hazırladım kızartması yumurta haşlaması filan bir ssat ugrastım tam sofra hazır
benim ki geldi ben cıkıyorum ama ben senin için bu kadar hazırlandım dedim arkadaşlara söz verdim beni bekliyorlar ev taşıyacağız dedi çıktı
çok zoruma gitti
canım kendimce yorum yapayım.. öncelikle biz de eşimle saatlerce arabayla gezerdik ama artık sadece gerekli olduğu zaman biniyorum beni de çok tutuyor araba ve şu durumda gayet normal bir durum bu.. ben kaç zamandır yemek yapmıyorum napiyim yapamıyorum. keyfimizden değil yapamadığımızdan.. eşin de ekmek arası yapmış zaten buna kızdığını söylememişsin ama biraz düşüncesizlik etmiş. benim eşim bayılır sarmısağa hatta had hesap olmadan yer ama hamile kaldığımdan beri bir kere ağzına sürmedi. biraz anlayış lazım.. hadi de ki yedi insanın kokulu birşey yedikten sonra dişlerini fırçalaması kadar doğal birşey yoktur. bunu bırak senin söylemeni hemen yedikten sonra kendisinin yapması gerekiyordu. bu nedenden dolayı hamile bir eş kırılır mı valla şaşırdım ama belki onun da canı başka birşeye sıkkındı, senin bu durumun onu üzdü vsvs bunları da düşünmek lazım.. sabah yine iyi niyetle kahvaltı hazırlamışsın, sen elinden geleni yapmışsın hiç üzülme. erkekler evden çıkınca biraz kendilerine geliyorlar, aslında evde gergin oturmaktansa gittiği iyi olmuş.
vallahi üşeniyorum kahvaltı hazırlamayı bırak etmeye bile. afyonda mısın sen.. şurası valla... kalkıp geleyim yazık olmasın sofraya bari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?