2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün çok mutlu uyandım . kavaltıyı bir güzel hazırladım . kavaltının sonuna geldiğimde midem bulantı çıkardım . çok sinir oldum mafoldumben çarşıya gitmeyi çok istiyordum eşimle hevesim kaçtı :umursamaz::umursamaz: eşim hazırlan diyor ama tadım yok hiç alsanaalsanasmile

esraa gözün aydın darısı başıma benımkı napıyor acabaa . 3 gün de ilerdeymiş ne güzel inş. benımkıde ilerdedir :CüvCüv:

selam arkadaşlar. bende hamilelik öncesi seyrek olarak egzama çıkıyodu yüzümde kızarıklık ve şişlik şeklinde. hamılelıgımde geçen hafta cıkmıştı yıne geçti baktım bu hafta tekrar çıkmış. sizde böyle bi durum yaşayan varmı ve bepantane kremin zararı olurmu?:CüvCüv:

canım sadece ilk tahminlerini söylüyorlar bazen değişebiliyo en garantisi 15. haftadan sonra ama erkekse seninkide gösterebilir

kayseridenmişin canım hangi doktora gidiyosun sen canım memnunmusun ilgilenmesi felan nasıl ben hala iyi bi doktor bulamadım yaa:gitme:

selam kızlar nasılsınız?

şu an topicte benden başka kimse yok...bende dün dr.a gittim her şey yolundaymış, üstten muayene oldum, bebişim 6.5 cm çıktı ense kalınlığıda 1.2 mm, haftasıda 12+4 çıktı, bir hafta geriydi şimdi sadece 2 gün geriymiş, dr. um değerlerin çok ii olduğunu söledi ama cinsiyet tahmini yapmadı, 29 mayısta üçlü test için gidicem o zaman sölicekmiş, tabi gösterirse...

bebişim çok tatlıydı, kocaman olmuş bi yana dönüyo bi sırt üstü dönüyo harika bi duygu, eşimde bende çok duygulandık, büyüdüğünü biliyoduk ama bu kadar büyük görünce şaşırdık kaldık valla...

folic hapını bıraktırdı dr., elevit ve birde demir hapı verdi, tsh ım ilaç kullanmadığım zaman yükseldiği için ilaç kullanmaya devam edicem hamilelik boyunca, bu arada tsh ım 1.99 olmuş, dr. um çok ii dedi 2.5 altında olması gerekiyormuş yoksa bebişin zeka gelişimini engelliyormuş...

kan tahlilim hafta içi belli olacak, bakalım nasıl çıkacak dr. dan haber bekliyorum, muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))

darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....

canımmm hadi gözün aydın....

kayseridenmişin canım hangi doktora gidiyosun sen canım memnunmusun ilgilenmesi felan nasıl ben hala iyi bi doktor bulamadım yaa:gitme:

evet canım kayserideyim hüma da erşad batmaz'a gidiyorum uzun zamandır gittiğim için çok memnunum ilgileniyo deneyimli bir doktor istersen bi dene

İnşallah canım.Ben de sabırsızlanıyorum,içim gidiyor bişeyler almak için.Büraz daha bekleyeceğim bakalım,cinsiyetleri belli olsun da
Çok sevindim senin adına.Çok stresliydin ama bak herşey yolundaymış.Kızlar cuma günü de ben gidiyorum kontrole inşallah herşey yolundadır:Saruboceq::Saruboceq:
Canım anlayamadım.Hassas dönemde olan sensin ve hatta alınganlık yapması gereken de..Eşin ya çok alıngan biri,ya da kötü günündeydi. Herneyse umarım aranız düzelmiş,gönlünü almıştır

Ne güzel haberler bular böyle Hep böyle gider inşallah canım.Bir dahaki kontrolünde kesin cinsiyeti belli olur heralde.Göstermezse de büyük olasılıkla da kız oluyormuş aldığım duyumlara göresositososito

canim ekzama benimde elimde var hamilelikte bayagi artti gecen ay dermatologa gittim krem verdi onu kullaninca gecti sende istersen doktora git ona göre ilac kullanirsin
kasım anneleri listesine nasıl eklenebilirim?
canim sen bilgilerini ver bafo arkadasimiz seni ekler listeye

canim gözün aydin hersey yolundaymis cok sükür darisi diger arkadaslarin basina

gecmıse baktımda ne guzel haberler var
nalan_nalan gozun aydın canım darısı basımıza ben 1 aydır bebısımı gormuyorum cok merak edıyorum onu 13 unde 2 lı test için gidicem insallah bende sızın gıbı mutlu donerım.
bende bugun hep gezdım eve geldıgımde bıtmıs durumdaydım malum anneler gunu yaklastı hedıye alısverısıne cıktık..yanlız kızlar bızde bırer anne adayıyız ne mutlu bıze....bewlkı bızede anneler gunu hedıyesı gelır ..ben ısterım sahsensırnaşık şey

günaydın herkeze,
nalan canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. çok güzel bir duygu.. doktora ben de sordum elevit demir hapı verecekmisiniz diye.. mide bulantın var mı ne ilaç kullanıyorsun diye sordu. folic plus kullanıyorum ve bulantım var dedim.. o zaman folic plusa devam et diğer ilaçlar daha çok bulandırcak mideni haftaya gel ikili test için başka bir doktora o bulantın geçerse değiştirir dedi..(ikili test ölçümünü net olarak alamıyormuş bu dr)
dün neredeyse bütün gün midem bulandı ve çıkardım, çok kötüydüm.
Şimdi de işyerinin tuvaletini mahfettim ne güzel geçti derken yine başladı.. Allahım yardım et..

muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))
darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....
oyy canım güzel haberlerine çok sevindim opuyorumnanaktan geriden geliyordu diyordun kapatmış arayı maşallah, ilerde öne de geçer o görürsünn

herkese günaydın,
ben de bugün temizlik ve yemek yapıcam. saatin biraz ilerlemesini bekliyorum :1rolleyes:

Bijoux canım yorma kendini dikkatli yap ..

Tweety günaydın cnm nasılsın ? ben bulantıdan ölücem nerdeyse kafam kazan gibi kaynıyor. sabah işe gelirken de çok zorlandım. bayılmamak için bi durağa attım kendimi oturdum 10 dk kadar. biraz dinlensem iyi olucak..

günaydın canım bulantılarım devam ama eskisi gibi lavabonun başında geçmior en azından benim bel ağrılarım arttı bu aralar yaws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…