canımmm hadi gözün aydın....
Ne güzel haberler bular böyleHep böyle gider inşallah canım.Bir dahaki kontrolünde kesin cinsiyeti belli olur heralde.Göstermezse de büyük olasılıkla da kız oluyormuş aldığım duyumlara göresositososito
canim gözün aydin hersey yolundaymis cok sükür darisi diger arkadaslarin basina
gecmıse baktımda ne guzel haberler var
nalan_nalan gozun aydın canım darısı basımıza ben 1 aydır bebısımı gormuyorum cok merak edıyorum onu 13 unde 2 lı test için gidicem insallah bende sızın gıbı mutlu donerım.
bende bugun hep gezdım eve geldıgımde bıtmıs durumdaydım malum anneler gunu yaklastı hedıye alısverısıne cıktık..yanlız kızlar bızde bırer anne adayıyız ne mutlu bıze....bewlkı bızede anneler gunu hedıyesı gelır ..ben ısterım sahsensırnaşık şey
günaydın herkeze,
nalan canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. çok güzel bir duygu.. doktora ben de sordum elevit demir hapı verecekmisiniz diye.. mide bulantın var mı ne ilaç kullanıyorsun diye sordu. folic plus kullanıyorum ve bulantım var dedim.. o zaman folic plusa devam et diğer ilaçlar daha çok bulandırcak mideni haftaya gel ikili test için başka bir doktora o bulantın geçerse değiştirir dedi..(ikili test ölçümünü net olarak alamıyormuş bu dr)
dün neredeyse bütün gün midem bulandı ve çıkardım, çok kötüydüm.
Şimdi de işyerinin tuvaletini mahfettim ne güzel geçti derken yine başladı.. Allahım yardım et..
oyy canım güzel haberlerine çok sevindim opuyorumnanaktan geriden geliyordu diyordun kapatmış arayı maşallah, ilerde öne de geçer o görürsünn
herkese günaydın,
ben de bugün temizlik ve yemek yapıcam. saatin biraz ilerlemesini bekliyorum :1rolleyes:
günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
teşekkürler, yok canım yormam zaten benim senelerdir yasak ağır kaldırmam..çoookkk teşekkür ederim cnm, valla arayı kapatmasına bende çok sevindim, her şeyin hayırlısı...
sende kendini fazla yormadan temizlik yap cnm, yavaş yavaş sakın ağır kaldırma... kolay gelsin...:))
aa hadi sevindim. işin büyük kısmı gitmiş. yavaş yavaş olur herşey yorma kendini sakın..günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
teşekkürler, yok canım yormam zaten benim senelerdir yasak ağır kaldırmam..
günaydınnn günaydınnnn
o kadar stresi boş boşuna yapmışım, gitmeden 1 saat öncesinden cikolatamı yemeye başladım anca bitirdim zaten :)
eşim ben ablam ve minik yeğenim gittik. dr. üstten bakınca net olarak gördü bebişimi.. dr. kalp atışları çok güzel gayet sağlıkl dedi. 4.42 cm olmuş yavrum. peki neden oynamıyor dedim (o kadar çikolata yemiştim :)) ) uyuyor şuan dedi biraz uğraştı ve uyandırdı.. nasıl da güzel oynuyordu bitanem yaaa yerim ben onuuuuu... bebişim son dr.a gittiğim güne göre 3 gün önde çıktı yani bugün 11+3 üz.. Maaşallahhh kuzuma.. ben sormadan, ilk cinsiyet tahmini de yaptı doktor :))))) tabi kesin değil dedi...
ilk tahmin : erkek
yavrum oynayınca ağlamıcam demiştim kendime ama tutamadım doğru düzgün teşekkür ederm kelimesi bile çıkmadı ağzımdan tıkandım resmen. eşim hemen kenara çekildi o da kötü oldu..
haftaya 2li test için gidicez, Allahım herkeze bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin... Aminnnn
selam kızlar nasılsınız?
şu an topicte benden başka kimse yok...bende dün dr.a gittim her şey yolundaymış, üstten muayene oldum, bebişim 6.5 cm çıktı ense kalınlığıda 1.2 mm, haftasıda 12+4 çıktı, bir hafta geriydi şimdi sadece 2 gün geriymiş, dr. um değerlerin çok ii olduğunu söledi ama cinsiyet tahmini yapmadı, 29 mayısta üçlü test için gidicem o zaman sölicekmiş, tabi gösterirse...
bebişim çok tatlıydı, kocaman olmuş bi yana dönüyo bi sırt üstü dönüyo harika bi duygu, eşimde bende çok duygulandık, büyüdüğünü biliyoduk ama bu kadar büyük görünce şaşırdık kaldık valla...
folic hapını bıraktırdı dr., elevit ve birde demir hapı verdi, tsh ım ilaç kullanmadığım zaman yükseldiği için ilaç kullanmaya devam edicem hamilelik boyunca, bu arada tsh ım 1.99 olmuş, dr. um çok ii dedi 2.5 altında olması gerekiyormuş yoksa bebişin zeka gelişimini engelliyormuş...
kan tahlilim hafta içi belli olacak, bakalım nasıl çıkacak dr. dan haber bekliyorum, muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))
darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....
hadi gözünaydın cnm, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, rüya gördünmü ilk gece? aman yavaş çalış çok yorma kendini...
teşekkürler, yok canım yormam zaten benim senelerdir yasak ağır kaldırmam..
aa hadi sevindim. işin büyük kısmı gitmiş. yavaş yavaş olur herşey yorma kendini sakın..
fıtık ameliyatı olmuştum 2 yıl önce. şükür şimdi çok iyiyim..fıtık vardı dimi sende, bendede siyatik var, hamilelikte bi sorun olacak fıtığa dönecek die korkuyorum, arkadaşımda öle oldu, sonra garibim kaç ay ne ilaç kullanabildi ne ameliyat olabildi iki büklüm dolaştı hep, emzirme dönemi bittikten sonra anca ameliyat oldu, çok fecidi... bebişini bile kucağına alamıyordu çok kötü bi rahatsızlık...
korseler varmış hamilelikte takılan dr. a onu sorcam hamileliğin ilerleyen dönemlerinde..
kızlarrrr çok sevindim haberlere yaaaa hihoyyyt yavaş yavaş herkes bebeğinin hareketlerini görmeye başladı ne güzelyakında tekmeler hissedilecek ne güzellll delikafadulden
sağolasın canımmm.aminnn huzur hiç eksik olmasın yuvalardan. evet yaa çok karışık bi rüya gördüm.noluyo ki ilk gece görsem CADIARZU
fıtık ameliyatı olmuştum 2 yıl önce. şükür şimdi çok iyiyim..
benim bildiğim siyatik fıtıktan dolayı baskı gören sinir. yani bir nevi benim de siyatik sinirim zarar görüyordu ve bacağım uyuşup hissizleşiyordu. ilerlerse sakın ihmal etme diyorum canım.. korse bende işe yaramamıştı ama umarım sende yarar.
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar Allah herkeze nasip etsin..
canım o hiç belli olmuyor benim doktorumda da fıtık . gebe iken 100 kilo olmuş Allaha şükür belinden hiçbir problemi olmamış bendede fıtık varda sormuştum ne yapacağız die korkma Allah yardım edior dedi içini rahat tut inşallah bişi olmaz
Günaydın kızlar.Ama pek kimse yok bugünCADIARZU
Bende de parfüm kokularına hassasiyet devam ediyor.Deterjan,yumuşatıcı,hak getire:sinifsinif:
ne kadarlıksın sen esra takvimin gitmiş? benim yavaş yavaş geçmeye başladı. ama şimdi de yanma ve hazımsızlı var :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?