2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm hadi gözün aydın....

çok teşekkür ederim...

çok teşekkür ederim, kız erkek fark etmez valla, o yeterki sağlıklı olsun...

canim gözün aydin hersey yolundaymis cok sükür darisi diger arkadaslarin basina

amin darısı bütün bekleyenlerin başına, çok teşekkür ederim..

teşekkürler, bende 1 ay görmemiştim, sende görünce ne kadar büyüdüğüne şaşıracaksın...

saol cnm, seninde gözünaydın görmüşsün bebişini, inş. hayırlısıyla 2 li testide atlatırsın...

çoookkk teşekkür ederim cnm, valla arayı kapatmasına bende çok sevindim, her şeyin hayırlısı...

sende kendini fazla yormadan temizlik yap cnm, yavaş yavaş sakın ağır kaldırma... kolay gelsin...:))

günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık

çoookkk teşekkür ederim cnm, valla arayı kapatmasına bende çok sevindim, her şeyin hayırlısı...
sende kendini fazla yormadan temizlik yap cnm, yavaş yavaş sakın ağır kaldırma... kolay gelsin...:))
teşekkürler, yok canım yormam zaten benim senelerdir yasak ağır kaldırmam..

günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
aa hadi sevindim. işin büyük kısmı gitmiş. yavaş yavaş olur herşey yorma kendini sakın..

günaydın herkezeee pazartesi sendromu bugünden hafta sonunun hayalini kuruyorum dün bir gezxdik bir gezdik eskişehire gittik annem rica etti götürürmüsünüz dedi bizde kıramadık çok uzak değil birde kendi arabamız olunca rahat oldu çok gezemedim bir kaç vitrin dolaştım o kadar o bile yordu beni akşamda arkadaşlarla birlikteydik dolu dolu geçen güsel bir hafta sonuydu :) doktordan güsel haberlerle gelen arkadaşları tebrik ediyorum :) benimde öünüzdeki hafta kontrol şimdiden heyacanlıyımm allah hepimizin bebişlerini korusun :) bulantısız neşeli bnir gün diliyorum herkeze :)

fıtık vardı dimi sende, bendede siyatik var, hamilelikte bi sorun olacak fıtığa dönecek die korkuyorum, arkadaşımda öle oldu, sonra garibim kaç ay ne ilaç kullanabildi ne ameliyat olabildi iki büklüm dolaştı hep, emzirme dönemi bittikten sonra anca ameliyat oldu, çok fecidi... bebişini bile kucağına alamıyordu çok kötü bi rahatsızlık...

korseler varmış hamilelikte takılan dr. a onu sorcam hamileliğin ilerleyen dönemlerinde..

kızlarrrr çok sevindim haberlere yaaaa hihoyyyt yavaş yavaş herkes bebeğinin hareketlerini görmeye başladı ne güzel yakında tekmeler hissedilecek ne güzellll delikafadulden

hadi gözünaydın cnm, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, rüya gördünmü ilk gece? aman yavaş çalış çok yorma kendini...

sağolasın canımmm.aminnn huzur hiç eksik olmasın yuvalardan. evet yaa çok karışık bi rüya gördüm.noluyo ki ilk gece görsem CADIARZU

aa hadi sevindim. işin büyük kısmı gitmiş. yavaş yavaş olur herşey yorma kendini sakın..

valla yoracağım kadar yormuşum canım. belim çok fena. dün de zor uyudum sancıdan

fıtık ameliyatı olmuştum 2 yıl önce. şükür şimdi çok iyiyim..
benim bildiğim siyatik fıtıktan dolayı baskı gören sinir. yani bir nevi benim de siyatik sinirim zarar görüyordu ve bacağım uyuşup hissizleşiyordu. ilerlerse sakın ihmal etme diyorum canım.. korse bende işe yaramamıştı ama umarım sende yarar.

Slm kızlar dr dan gelen kızlar çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kuçaklarımıza alıcaz bebişlerimize
benim dr kontrolüme 2 hafta var daha inş haftalar hemen geçerde giderim

kıslar günaydın! fazla uğrayamıyorum bu aralar!
mide bulantılarım geçti. halsizlik ve yogunluk var. iştahım daha iyi.
ama hala kokuları kaldıramıyorum. ağır kokan parfümler, temizlik malzemeleri ben öldürüyor.
hafif kokular etkilemiyor çok şükür.
yemekten sonra ağzınızda garip bir tad oluşuyor mu?
benim aşermelerim başladı.
2. doktor kontrolüm 12 mayısta bakalım ne olacak?

Günaydın kızlar.Ama pek kimse yok bugünCADIARZU
Bende de parfüm kokularına hassasiyet devam ediyor.Deterjan,yumuşatıcı,hak getire:sinifsinif:

çok saol cnm darısı bekleyen bütün arkadaşların başına inşallah...

ilk gün gördüğün rüya çıkar derler ama ne kadar doğru bilemem tabi...

sabahtan beri hiç durmadan mide bulantılarım devam ediyor
kokulara benim de hassasiyet devam ediyor, ne zaman geçicek bilmiyorum 2 gündür çok zorluyor beni.

canım o hiç belli olmuyor benim doktorumda da fıtık . gebe iken 100 kilo olmuş Allaha şükür belinden hiçbir problemi olmamış bendede fıtık varda sormuştum ne yapacağız die korkma Allah yardım edior dedi içini rahat tut inşallah bişi olmaz

fıtığın ilersi var canım bir de normali var. benim annem de 3 ümüzü de fıtık olduğu halde çok rahat doğurmuş. dr u demiş ki bel kaslarınız hamilelikte kuvvetlenidği için rahat geçirirsin. öyle de olmuş. ama ileriyse o zaman karının ağırlığı baskı yapıyor bele, o yüzden biraz zor oluyor.

Allah kimseye bel ağrısı vermesin, inşallah herkes çok rahat bir hamilelik geçirir...

ne kadarlıksın sen esra takvimin gitmiş? benim yavaş yavaş geçmeye başladı. ama şimdi de yanma ve hazımsızlı var :bbo:

11+4 olduk canım, yeni takvim yaptım bende görünüyor, siz görmüyor musunuz CADIARZU keşke benim de geçse ilk günlerdeki gibiyim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…