2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bütün fıtık derecelerini bilirim canım bizim sülalenin çoğu bel fıtığı hastası

hakkaten Allah kimseye vermesin bel ağrısını ((

benim 1994 senesinde beri var siyatiğim, dediğin gibi ilk zamanlar bacağım uyuşuyordu, uzun süre iğne oldum, hap ve krem kullandım geçti bacak uyuşması ama bel ağrılarım çok yorulunca ortaya çıkıyo yine, dr.un bana demesi siyatik fıtığın bi ön aşamasıymış dikkat etmessen fıtığa dönüyormuş ve genelde sadece ameliyatla düzeliyormuş fıtık..

korsede hamilelikte giymek için cnm, göbek ağırlaşınca öne çekiyo ya, o ağırlık fıtığı olanlar için çok kötüymüş onun için hamilelikte kullanılması için korse varmış, onu sorcam dr.a...

11+4 olduk canım, yeni takvim yaptım bende görünüyor, siz görmüyor musunuz CADIARZU keşke benim de geçse ilk günlerdeki gibiyim mafoldumben

şimdi görünüyor canım. benim de dün ve bugün iyice geçmeye başladı. 1 hafta daha sık dişini, inşallah rahatlicaksın sen de..

bu arada 3 hafta önce 69 kiloya düşmüştüm. cumartesi tartıldım yine aynıyım..
bu kadar çıkarmaya, iştahsızlığa kilo almamam normal herhalde

şimdi görünüyor canım. benim de dün ve bugün iyice geçmeye başladı. 1 hafta daha sık dişini, inşallah rahatlicaksın sen de..

aman canım bir daha olmaz inşallah, ne yapalım mecbur idare edicez inşallah geçer de bir an önce rahatlarım.. Evde olsam vurur kafamı yastığa uyurdum mirmirmirmir

günaydın kızlar bulantıları olanlara allah yardım etsin çok şükür benim bitti.bende 19 mayıs tatilinde tura çıkmak istiyordum ama uzun yol tehlikeliymiş bu aralar düşünen varmı

günaydın kızlaarr
biz kontrolümüzü olduk geldik.
herşey yolundaymış şükürler olsun.2 li testimizi olduk.ikizlerde labaratuvar testleri yapılmıyormuş.sadece ense kalınlıkları ölçülüyor.birisi biraz yüksek çıktı ama pozisyon bozukluğundan dedi doktor.çünkü diğer herşey normaldi.
bebişlerin birisi erken uyanmıştı.kıpır kıpırdı.sabah sporu yapıyodu.
diğeri de biraz dürttükten sonra uyandı.esnedi gerindi :)))))))) çok komikler yaa.

bu arada bende de bel fıtığı var.biraz da ileri derecede.ağır iş yapamıyorum.sol kalçama vuruyor.yürüyemiyorum o zaman da.ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye.inşallah bi aksilik çıkmaz.

sezen hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin ?

rady çok sevindim canım, maaşallah güzel haberler ard arda geliyor. Allah bozmasın..

sezen yok dönmedimi tatilden acaba...
geldim cnmm dün gece nasılsınn??
sabahtan beri hiç durmadan mide bulantılarım devam ediyor
kokulara benim de hassasiyet devam ediyor, ne zaman geçicek bilmiyorum 2 gündür çok zorluyor beni.
benim 4 gündür bulantım yok galiba geçiyoo kokulara karşı hassasiyetim devam ediyo ama:sinifsinif:
günaydınn kızlar. taşındım yerleştim bitti herşey çok şükür. ufak tefek şeyler kaldı. onları da yavaş yavaş bitiricem artık
gözün aydın cnmm yerleşmişin bile ne güzel yeni ev sana ve bebişine uğur getirsinn
gözün aydın canımm bebişin iyiymiş ne güzel
boşver cnmm eşin hatalı burda o kesin ama sende uzatma kendi moralini bozma değmez sudan sebepler yüzündenn
evet bugün ikinci tremesterdeyiz hamişliğin en rahat oldu dönem bu önümüzdeki 3 ay

gözün aydın cnmm doktora girmeden önce stres çıknca rahatlıyoruzz ilk tahmin erkekmi süperr şubat ayı erkek ayı heraldegamyoncuiremsu

gözünaydın cnm...

sezen hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin ?

rady çok sevindim canım, maaşallah güzel haberler ard arda geliyor. Allah bozmasın..
iyi geçti cnmm dinlendim geldim değişiklik iyi geldi sen nasılsın?

gözün aydın cnmm ne güzel hep güzel haberler alıyoruz maşallah

sağol sezencim, sorma stresten kramp girmişti karnıma bebişi görünce düzeldi :)
tahminler erkek olarak ama bakalım yanılmalar çok mu olucak :)
cinsiyet belli olmamış gibi düşünüyorum ben yine de ne olur ne olmaz şöyle 1 ay bi geçsin bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…