2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.. yaa ben geldiğğimde herkes çıkmış oluyo. bugün pastörize süt içtim. sonra bi baktım tarihi geçmiş. çok korktum zehirlenirsem diye. bişey olmadı neyseki. çok dikkat ederim böyle şeylere ama nasıl olduysa gözümden kaçmış. siz de dikkat edin tamam mı? son kullanma tarihlerine mutlaka bakın.

hoşgeldin. hayırlı olsun

geçmiş olsun.bi keder bişey olmaz korkma:) aslında çok önemli hatırlatman için teşekkürler

canım çok geçmiş olsun.
ben o acı tecrübeyi geçtiğimiz yıl mayıs ayında yaşadım. tam bir yıl önce. benim ikinci bebeğimde önce 5 haftalık gittim herşey yolunda dedi daha sonra 9 haftalık tekrar gittiğimde embriyo yok dedi.allah kimseye duyurmasın çok zor seni çok iyi anlıyorum. ve 2 gün içinde kürtaj oldum. kürtaj olayından korkma sakın zaten baygın oluyosun. hemen ayağa kalkıyosun ağrı felanda pek olmuyo. tabi psikolojik açıdan yıpratıcı. canım ama merak etme tekrarlayacak diye bir şey yok ben şimdi 13+1 günlük hamileyim. ALLAH şşükür şimdi herşey yolunda. lütfen moralini yüksek tut. senin ilk gebelilmiydi? kaç yaşındasın?

evet ılk gebelık.... Yaşım 27!!!

çok gecmiş olsunbilmiyorumkismile

canim hadi gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan
canim bende aynen öyle pantolanlarin dügmesi acik geziyorum:roflol:
canim hosgeldin aramizavereliniortak
evet ılk gebelık.... Yaşım 27!!!
tatlim allah kolaylik versin daha cok gencsin insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin:teselli:

merhaba bende kasım annesi olucam inş 13+3 haftalık hamileyim Allah tan herşey çok normal bulantım falanda olmuyo 29 mayısta 3 lü tarama yaptırıcam sizce gereklimi?

merhaba bende kasım annesi olucam inş 13+3 haftalık hamileyim Allah tan herşey çok normal bulantım falanda olmuyo 29 mayısta 3 lü tarama yaptırıcam sizce gereklimi?

hoşgeldin kaptanın karısı
hayırlı olsun maşallah sayımız gittikçe artıyor
3 lü tarama tercihe bağlı diye biliyorum

INSALLAH ÖYLE OLUR .........
CÜNKÜ BIZ COK ISTIYORDUK
ALLAHIMDAN TEK DILEGIM SAGLIKLI BIR BEBEGIMIZ OLSUN ISTIYORUM:Saruboceq:
TABIKI HERŞEYIN HAYIRLISINI DILEMEK LAZIM

Canım çok geçmiş olsun.Ben 6. ve 7. haftalarda az az kanamalar yaşamıştım ve her korkarak gittiğimde bebeklerin kalp atışını duymuştuk,içeride herhangi bir kanama yoktu.Doktorum da risk görmedi.Elbette çok korkuyoruz ama her kanama da kötü sonuçlanmıyor.Sen de yüreğini ferah tut,bebişin iyiymiş bak doktorun söylemiş.İnşallah bundan sonra da olmaz.İnsan ister istemez tedirgin oluyor biliyorum:Saruboceq:
Ne zamandır yoksun.Eksikliğin farkediliyor.
Evet yaa bir buluşma ayarlarsan süper olur:lepi:
Çok geçmiş olsun.Hem çocuğun ,hem de atlattığınız kaza için.Allah beterinden korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…