2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım dikkat et kendine.Sanırım ölçüm sonuçların iyi
benimde 155 tuttu başka testlerimiz olucakmı acaba merak ediyorum kiminden üçlü test istemiyo doktorlar ama
Sanırım 2 liden sonra 4 lü tast yapacak benim doktorum
ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa
Benim zaten 40 hafta pek mümkün değil.Çok erken olmasın da:Saruboceq:

Gözünaydın canım

ay sağolun kızlar valla içime su serptiniz, noluyo dedim bende dün kanama bugün siyah dışkı bünyem kafayı yiyiyo dedim valla, elevit ve ferrum forte die iki hap yazdı onlardan demek...
Evet canım Elevit yapıyor.Demir hapları da yapıyormuş.Yani hamilelik süresince aynı durum söz konusu

Ben de hamiş pantolounu almadım henüz.Tayt üstü tunik giyerim bol bol.Pantolonların düğmeleri açık idare ediyorum.Ama yakında o da mümkün olmayacak.Hamile pantolonu almalıyım

güzel 2'li test sonuçları gökdükçe seviniyorum tebrik ediyorum arkadaşlar. ben de bugün bebişimin kolları bacaklarını hareket halınde gordum kılıtlendım kaldım çok heyecanlandım çok güzeldi:))

Bir de bugün hamile pantalonu bakayım dedım en küçük beden den başlayayım dedım ama ilk sordugum yerde 70 dedi aşağıda inmedi 60 dese alcaktım inmedi almadım. Lcw de en uygun hamıle pantalonları var ama küçük beden bulamadım bilginize arkadaşlar...

Erkek hep böyledir bu konularda canım.Amlama deyip işin içinden sıyrılıverirler-tatlicadiarzu-
Geçmiş olsun canım.Umarım bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin.:Saruboceq:Benim de önceki gebeliğimde bir kaybım olmuştu.Anestezi ile kürtaj oluyorsun ve hiçbir şey anlamıyorsun.Korkulacak bişey değil yani merak etme canım
Gözünaydın canım.
Evet malesef hamile giyimi pahalı.Allah tan lcw koleksiyon çıkardı da rahatladık.Ben de oradan pantolon alıcam

günaydın kızlar!
asi'cim geçmiş olsun.
herşeyde bir hayır vardır. inşallah ağrısız sancısız olursun ameliyatını.
üzme kendini yeniden hamile kalırsın.

bende pantolon giyemiyorum. çok rahatsız ediyor beni.
şimdilik elbise giyiyorum daha rahat ediyorum.
umarım yazlık eteklerim olur.
yaz için elbise almayı düşünüyorum.

listede bende yokum beni de yazar mısınız?

bende kasım annesi olacağım inşallah.sat 31 ocak 7 kasımda bekliyoruz bebeğimizi.
dün kontrole gittik bebişimiz bize el bile salladı, parmaklarını saydık nerdeyse ,ağzını açıp kapadı yani su içiyormuş ne kadar büyümüş kendimi tutamadım ve ağladım hayat ne büyük mucize.
Allah hepimize bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ve onlarıda analı babalı büyütsün.

senle satlarımız aynı benimde 31 ocak hoşgeldin cnmm

kızlar dün eltimdeydim geçen hafta doğum yapmıştı yazmıştımm sağlık ocağından 2 tane hemşire geldi dün eve kontrole bebekle ilgili bilgi verdiler aşı günlerini söylediler topuktan kan alıcaklarmışş haftaya aşı içinde randevu verdiler ne kadar ilgililer onlara sordum benim sata göre 1 hafta önde diye erkektir dediler erkek bebekler daha çabuk ilerliyomuşş

benimde sat 19 şubat, 26 kasımda bekliyoruz minişimizi.
yaşım 33
benim gönlümden kız geçiyor, çok istiyorum kızım olmasını.
tek çocuk düşündüğüm için inşallah kızım olur.
2. doktor kontrolum 12 mayısta.
kan ve idrar tahlilimin onuçlarını alacağım.
şimdilik sadece folik asit alıyorum.
aşermeleriniz başladı mı kızlar?

günaydın kızlarrrr benim ikili tarama sonucumda cıkmış 10000/1 cok yuvarlak bi rakam geldi bana

bende h.sonu mothercareden kot pant oaldım 65 liraydı ucuz buldum aldım bende

tabi cnm hoşgeldin bilgilerini verirsen ekleriz hemen

günaydın kızlar,

sabah herşey normal normal kalktım bi bardak su içtim ve klozete koştum

ilk defa çıkarttım perişan oldum resmen.... bu haftada başlar mı yaa:uhm:

günaydın bafocum arka sayfada yazdım ama tekrar yazayım.
yaşım 33
sat 19 şubat
beklenen doğum tarihi 26 kaım.
kız hissediyorum.

günaydın kızlar,

sabah herşey normal normal kalktım bi bardak su içtim ve klozete koştum

ilk defa çıkarttım perişan oldum resmen.... bu haftada başlar mı yaa:uhm:

bu haftalarda olurmu bilmiyorumki benimki geçen hafta geçtii ama sende niye oldu anlamadım cnmm belkim üşütmüş olmayasın

geçmiş olsun bafo.
umarım bir daha olmaz.
benimde bulantım oldu ama hiç kusmadım.
ödüm kopuyor resmen.
bulantım şimdilerde yok şükür.

kızlar ben 10+5 im.
ağzımda tuhaf bir tad kalıyor yemekten sonra.
sizde de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…