Canım dikkat et kendine.Sanırım ölçüm sonuçların iyikızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.
Sanırım 2 liden sonra 4 lü tast yapacak benim doktorumbenimde 155 tuttu başka testlerimiz olucakmı acaba merak ediyorum kiminden üçlü test istemiyo doktorlar ama
Benim zaten 40 hafta pek mümkün değil.Çok erken olmasın da:Saruboceq:ve bugüm baktımm mayıs annelerinin çoğu nisan başında doğurmaya başlamışş galiba 1 ay önden oluyo bizimde ekimde olucak galibaa
cuma günü doktora gittim kızlar ikili test için.bebeğimi gördüm şok oldum.o kadar hareketli bi bebektiki doktor ne boyunu ne ensesini ölçebiliyordu.zıplıyor takla atıyor bi sağa bi sola dönüyordu.15 dakika ölçüm alabilmek için uğraştı doktorum.
ense kalınlığı 1.8 mm idi.bugün öğleden sonra telefonla kan sonucunu öğreneceğim.heyecanlıyım.
Evet canım Elevit yapıyor.Demir hapları da yapıyormuş.Yani hamilelik süresince aynı durum söz konusuay sağolun kızlar valla içime su serptiniz, noluyo dedim bende dün kanama bugün siyah dışkı bünyem kafayı yiyiyo dedim valla, elevit ve ferrum forte die iki hap yazdı onlardan demek...
kızlar, ben de kasım annesi olucam inş..
12+1 haftalık hamileyim.kilo almadım fakat göbeğim var. bu normal mi??
siz de durumlar nasıl? hamile pantolonu giyiyo musunuz?
ben giymeye başlamadım henüz.. ama yakın gözüküyoo..
pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum.. ???
hoşgeldin cnm hayırlı olsun. yaş, kilo ve bebişin doğacagı tarihide verirmisin
ama hamileler için yok ne yazık ki
Erkek hep böyledir bu konularda canım.Amlama deyip işin içinden sıyrılıverirler-tatlicadiarzu-ayy yerim ben onu maaşallah kuzucuğa...
valla kararsızım ama bu sene değişik bi şi yapayım diorum anneler günü için, bu meyve çiçekleri varya onlardan alıyım diorum, çünki cep telefonundan tut çay mak., elekt.gırgır, robot gibi bi çok elektronik hediye aldık, yani bu senede böle bi şi olsun diorum ama kararsızım, eşimin hiç umrunda bile deil, onun için benim düşünmem lazım hediye işini ooooooffffffff...
Geçmiş olsun canım.Umarım bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin.:Saruboceq:Benim de önceki gebeliğimde bir kaybım olmuştu.Anestezi ile kürtaj oluyorsun ve hiçbir şey anlamıyorsun.Korkulacak bişey değil yani merak etme canımMerhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::
Gözünaydın canım.güzel 2'li test sonuçları gökdükçe seviniyorum tebrik ediyorum arkadaşlar. ben de bugün bebişimin kolları bacaklarını hareket halınde gordum kılıtlendım kaldım çok heyecanlandım çok güzeldi:))
Bir de bugün hamile pantalonu bakayım dedım en küçük beden den başlayayım dedım ama ilk sordugum yerde 70 dedi aşağıda inmedi 60 dese alcaktım inmedi almadım. Lcw de en uygun hamıle pantalonları var ama küçük beden bulamadım bilginize arkadaşlar...
bende kasım annesi olacağım inşallah.sat 31 ocak 7 kasımda bekliyoruz bebeğimizi.
dün kontrole gittik bebişimiz bize el bile salladı, parmaklarını saydık nerdeyse ,ağzını açıp kapadı yani su içiyormuş ne kadar büyümüş kendimi tutamadım ve ağladım hayat ne büyük mucize.
Allah hepimize bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ve onlarıda analı babalı büyütsün.
günaydin hanimlara.s.
bende h.sonu mothercareden kot pant oaldım 65 liraydı ucuz buldum aldım bendegüzel 2'li test sonuçları gökdükçe seviniyorum tebrik ediyorum arkadaşlar. ben de bugün bebişimin kolları bacaklarını hareket halınde gordum kılıtlendım kaldım çok heyecanlandım çok güzeldi:))
Bir de bugün hamile pantalonu bakayım dedım en küçük beden den başlayayım dedım ama ilk sordugum yerde 70 dedi aşağıda inmedi 60 dese alcaktım inmedi almadım. Lcw de en uygun hamıle pantalonları var ama küçük beden bulamadım bilginize arkadaşlar...
tabi cnm hoşgeldin bilgilerini verirsen ekleriz hemengünaydın kızlar!
asi'cim geçmiş olsun.
herşeyde bir hayır vardır. inşallah ağrısız sancısız olursun ameliyatını.
üzme kendini yeniden hamile kalırsın.
bende pantolon giyemiyorum. çok rahatsız ediyor beni.
şimdilik elbise giyiyorum daha rahat ediyorum.
umarım yazlık eteklerim olur.
yaz için elbise almayı düşünüyorum.
listede bende yokum beni de yazar mısınız?
günaydın kızlar,
sabah herşey normal normal kalktım bi bardak su içtim ve klozete koştum
ilk defa çıkarttım perişan oldum resmen.... bu haftada başlar mı yaa:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?