Merhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::
kızlar ben 10+5 im.
ağzımda tuhaf bir tad kalıyor yemekten sonra.
sizde de oldu mu?
sağolun kızlar. bilemiyorum ki... dün akşam yarım kilodan fazla söylemesi ayıp erik yedim su içip yattım. bütün gece karnım gurladı sabahda su içer içmez ilk defa cıkarttım. cok korkarm kusmaktan
umarım birdaha olmaz
:gitme:
herkese günaydın 1 saattir geçmiş sayfaları okuyorum buranın hızına yetişmek zor çalıştığım için sürekli bakamıyorum toptan okumaya kalkıncada bayağı zaman alıyor
Merhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::
günaydın anneler nasılsınız?
asiciğim geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin tatlımm
melodi ve saces hoşgeldiniz
bafocuğum erik yapabilir bende akşam baya bi erik yedim beni de rahatsız etti
benim göbüş iyice çıkmaya başladı kızlar sizde durum nedir?
günaydın anneler nasılsınız?
asiciğim geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin tatlımm
melodi ve saces hoşgeldiniz
bafocuğum erik yapabilir bende akşam baya bi erik yedim beni de rahatsız etti
benim göbüş iyice çıkmaya başladı kızlar sizde durum nedir?
yaremcim maşallah canım.
inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız.
ben de normal doğum istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda.
birde çocuğuma bakabilir miyim diye korkuyorum.
canım çok geçmiş olsun inan ki geçecek hepsi, burada bir çok arkadaş gibi ben de yaşadım aynı şeyleri merak etme inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın. Korkmana gerek yok anestezi ile yapıyorlar canım
benimde göbeğim çıktı iyice pantolonlarımı düğmesi açık giyiniyorum bi de çalıştığımdan dolayı kıyafette çok zorlanıyorum
günaydın barayscımm benim göbekte çıktı valla zaten ikinci hamişlikte daha çabuk çıkarmış ben hareketlerinide hissediyorum özelliklede sabahları uyanınca karnımın altınta kıpırtılar çok oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?