2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan hoş geldin kolay gelsin sana.
temizlik yapabiliyorsun ne güzel.
ben sadece toz alıyorum. çamaşır yıkayıp asıyorum, tuvaleti lavaboyu temizliyorum.
bunları yaparken bil yoruluyorum.

kızlar yürüyüşlere başladınız mı?
ben halsizlikten yürümüyorum henüz.

ben de karar veriyorum hep, ama bi türlü başlayamadım.artık eskisi kadar çok halsiz değilim, ama yine de zor geliyo.özellikle akşam eve gelince kendimi yorgun hissedip vazgeçiyorum.ama artık başlamamız lazım.ben 13. haftanın içindeyim.senin ne kadar oldu melodicim??

o kadar yoruluyorum ki bırak yürümeyi eve gidince adım atmaya halim kalmıyor bi de işyerinde uyuyamadığım için eve gidince yemek yiyip hemen uyuyorum :sm_confused:

evet canım bende öyleyim eve gider gitmez biraz çorba içip yatıyorum.
eşim gelene kadar uyuyorum.
aslında öğleden sonra yatıp 1-2 saat uyumak lazım.
işyerinde sersem gibi oluyorum.

peki sonradan yaptırdın mı gebelikten sonra

vala ben 6-7 seans gitmistim zaten..bırakınca baktım tekrar çıkıyolar benim de sınırım bozuldu ve bi daha baslamadım...
ancak baya gelişme kaydedenler var ama tamamen yok olmadan bi anlamı olmuyo tabi..
bi de yüz için sakıncası olmaz sanırım..yinede dr un ne derse o tabi..

nalan hoş geldin kolay gelsin sana.
temizlik yapabiliyorsun ne güzel.
ben sadece toz alıyorum. çamaşır yıkayıp asıyorum, tuvaleti lavaboyu temizliyorum.
bunları yaparken bil yoruluyorum.

yok canım ne temizlik yapması tozu bile arada bi alıyorum, yardımcı var iki haftada bir geliyo o yapıyo ama yinede bütün gün uzanamıyorum o beni yoruyo, sonuçta evde yabancı biri var...bide kahvaltı, yemek falan hazırlıyorum mecburen yoruluyorum...

Günaydın Annişler opuyorumnanaktan

Bende aralarda meyve, salatalık ve yoğurt yiyiyorum.
Ceviz aklıma pek gelmiyor.
Zaten ne yersem yiyim miğdem bulandığı için mecburiyetten yiyiyorum:bbo:

kızlar yürüyüşlere başladınız mı?
ben halsizlikten yürümüyorum henüz.
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim anda başlamıştım ama son günlerde iş yerinde de yorulduğum için yürüyemiyorum ama biraz daha havalar ısınsın atacağım kendimi sahile
Doğum için çok iyi yürüyüş yapmak boshayallersmile
Hatta geçen hafta sonu pikniğe gittim orada yürüyüş parkuru vardı yaklaşık 10 km falandı komple tamamladım parkuru :1rolleyes:

sibelcim benim 10+5 canım.
doktor haftada 2 gün yürüyüş verdi ama ne mümkün.
bu pazar hava güzeldi dışarı çıkalım dedik.
ben vazgeçtim ve bütün gün yattım.
eşimde diyor kendini çok kapattın.
sanki keyfimden evde oturuyorum.

ilk hamileliğimde ilk aydan itibsaren her gün mutlaka 1 saat yürürdüm ve kolay doğum yapmamda çok faldası oldu..dr yine yürümemi önerdi ançak evde beni özleyen ve bekleyen bir bebisim varken asla vakit bulamıyorum...

doğum için çook faydalı ve az kilo almak için..ilkinde 11,5 kilo ile tamamlamıştım..ah ahhh..keske yine yürüyebilsem..inanın çok rahatlatıyo ve insan huzur buluyo..
evde sizi bekleyen afacanlarınız yoksa mutlaka yürüyün ertelemeyin..

Görüşürüz kızlar.Ben gidiyorum.
Yarın kontrolümüz var ve 2 li test. inşallah yarın güzel haberler veririrm:Saruboceq:

ya ben de öyleyim işte en çok gitmeyi sevdiğim pazar ve alışveriş merkezlerine bile gitmiyorum tabi eşim bu durumdan hoşnut :) eskisi gibi gezmek istiyorum ama herşey gözümde büyüyor kapıdan dışarı adım atamıyorum haftasonu hep yatıp uzanmak istiyorum şu an için

canım, sen daha o devreye atlatamamışsın ben bile yeni yeni atlatıyorum.
bence sen kendini zorlama.zaten bi süre sonra kendiliğinden canın kendini dışarı atmak isteyecektir.bana da eşim bu sabah, sonunda yüzün gülmeye başladı dedi.yani ne kadar kotu bi durumdaysam düşün artık.bende hiçbişey yapmak istemiyodum.tek yapabildiğim uyumaktı.haftasonu uzun süreden sonra evde yemekyapabildim ve yaptığım yemeği de yiyebildim.yani bu büyük gelişme benim için:dance:
o yüzden diyorum kendini zorlama bir süre sonra normale dönersin.demekki bu dönemde dinlenmeye ihtiyacımız var.

hayırlı olsun canım.bende yaklaşık bir kilo almışım.göbek gazdan da oluyor.henüz hamile pantolonu giymiyorum
ay cok sukur cok sevındım masallah

:
çok teşekkürler canım

bugun cok sukur 14+0 olduk 51 dim 56yı zorluyorum

kızlar ya aranızda göğüs ucu kaşınan var mı boshayallersmile
benim çok kaşınıyor.çok küçük göğüslerim var zaten.oğluma hamileyken büyüdüklerinde çok sevinmiştim

gözünaydın cnm darısı bizim başımıza artık...

selam kızlarrrr

helin hivda gözün aydın canım
kızlar çok teşekkürler.inşallah hep hayırlı haberler veririz

sat tarihimiz aynı seninle.hayırlı olsun.ben ikili testimi yaptırdım ama doktorum çok garantici.söylemedi cinsiyetini.

çok üzüldüm.allah bi daha yaşatmasın.en kısa zamanda kucağına almayıda nasip etsin
canim hadi gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan

:
çok saol canım.darısı bekleyen herkesin başına

merhaba bende kasım annesi olucam inş 13+3 haftalık hamileyim Allah tan herşey çok normal bulantım falanda olmuyo 29 mayısta 3 lü tarama yaptırıcam sizce gereklimi?
hayırlı olsun canım.benim doktorum ikili istedi yaptırdım.tercihe bağlı istemesem yaptırmazdım.üçlü isterse yine yaptırırım

Gözünaydın canım
çok teşekkürler canım.

hayırlı olsun.bebeğinin iyi olmasına sevindim.

günaydın kızlarrrr benim ikili tarama sonucumda cıkmış 10000/1 cok yuvarlak bi rakam geldi bana

sonucun çok iyi.benim 1/7543 idi.belki seninkini yuvarlamışda olabilirler.belkide sonucun öyle çıkmıştır

yardımcının olması iyi.
ben çorba karıştırırken bil yoruluyorum valla.
uzan canım yabancı olsun.
sen hamilesin, rahat ol.

Hoşgeldin canım

Haftada 3 kere 30 dakika yürüyorum

maşallah!

doktor bana hergün 3 ceviz ye dedi.
önceden yiyordum ama şimdi bıraktım.
tekrar alayım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…