günaydın kızlar,
sabah herşey normal normal kalktım bi bardak su içtim ve klozete koştum
ilk defa çıkarttım perişan oldum resmen.... bu haftada başlar mı yaa:uhm:
sağolun kızlar. bilemiyorum ki... dün akşam yarım kilodan fazla söylemesi ayıp erik yedim su içip yattım. bütün gece karnım gurladı sabahda su içer içmez ilk defa cıkarttım. cok korkarm kusmaktan
umarım birdaha olmaz
:gitme:
yardımcının olması iyi.
ben çorba karıştırırken bil yoruluyorum valla.
uzan canım yabancı olsun.
sen hamilesin, rahat ol.
kızlar yemeğe gidiyorum.
öğleden sonra işlerimden fırsat bulunca gelirim.
görüşmek üzre!
kızlr 2009 kasım annesiyim çok heycanlısınız şimdi bebişlerin cinsiyeti ne diye şimdi bebişim kucağımda rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin sizlerede bu günlerinizi arayacaksınız doya doya yaşayın doğumdanda korkmayın benim kadasr korkak yok bence ben epüdüralli normal doğum yaptım
bugün 13 haftalık olduk yuppiii, haftaya gidicem bebişimi görmeye ama çook özlediim çook.
kızlar selamlar bugün işler biras yoğun burda, görüşürüz gün içinde hepinize güsel bir gün diliyorumm
geldim kızlar!
yemek kötüydü yiyemedim.
salata komposto börek yiyebildim.
benim kan ve idrar testi sonucunu 12 mayısta doktor kontrolümde öğreneceğim.
kesin kansızlık var bende.
kan testi sonucum çıkmışş kociş alıcak bugün yarında doktora göstericem ama bakınca bende az çok anlarım heralde merak etmeye başladımm
aaa ne güzel cnm gözünaydın, akşam haber vercenmi bize sonucu? yoksa yarınmı haber verirsin doktordan gelince?
geldim kızlar!
yemek kötüydü yiyemedim.
salata komposto börek yiyebildim.
benim kan ve idrar testi sonucunu 12 mayısta doktor kontrolümde öğreneceğim.
kesin kansızlık var bende.
çıkan değeri yazarım buraya az çok anlaşılır heralde 1/..... bişey çıkması gerek yarında doktora gösteririm yarın doktora gidincede alsam olurdu ama meraktan bugün aldırıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?