ayyy cok güldüm sizede göndermeden duramıcam bu cocuklar
neye güldün?
''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye sordu; ''Hayır'' dedim. Aradan bir saat geçti: ''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye tekrar sordu; ''Hayır, siz daha topuklu ayakkabı giyemezsiniz'' dedim. Ertesi gün yanıma geldi: ''Öğretmenim, anneme gösteride topuklu ayakkabı giyeceğiz dedim, çok kızdı, size topuklu ayakkabı mı giydirilirmiş dedi'' diye anlattı. Öldürecek bu çocuk beni!
sen ilkokul öğretmenisin herhalde valla işin var bu çocuklarla...
buda başka bi titraf
Neymiş, "Ben maço adamım, temizliğe falan yardım etmem!" demek halt etmekmiş. Hatta yer bile silebilirmiş insan, karısının hamile olduğunu öğrenince...
bak bu lafa bende katılıyorum, zaten artık bu zamanda erkeklerin maçoluğu felan kalmadı.... nerden buluyorsun bunları...
yok canım ddilim ama ititraf com diye bi site var orda okudum cok güldüm
alemsin valla, benide güldürdün...
kansızlık bendede var kan hapı kullanıyorum 9 ay kullanıcakmışım bugünkü sonuç ikili testin kan sonucu
hoşgeldin, afiyet olsun, bende birazdan yerim herhalde acıkmaya başladım yavaş yavaş
bendede normalde kansızlık var ama hamile kaldıktan sonraki kan testlerim normal çıktı... belki seninde normal çıkar...
işimden hiç zevk almıyorum böyle şeylerle ve saolun sizlerle kafamı dağıtıyorum
ne iş yapıyorsun? işini değiştirmeyi düşünmedin mi hiç?
kan hapı ağız tadını değiştiryor mu?
birde büyük tuvaletin rengi değişiyor sanırım.
ben akşamları ve sabahları işyerimde üşüyorum.
o yüzden kansızım diye tahmin ettim.
millet kolsuz giyiyor bende mus çorap, elbise üzerimde hırkam var.
ayaklarımda da çizmelerim.
kızlar yazılarım var yazmam gereken bitirince gelirim.
muhasebe malesef canım öyle bi şansım yok kayınpederimin bürosu yaşadığım yerde cok küçük bi yer daha önce bi fabrikada çalışıyordum orda finansa bakıyodum o daha iyiydi kapanıncaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?