2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşbulduk baraysa.s.

Biz de hafta sonu aldık cornflakes.Faydalı ve vitaminli bence.Sütlü tüketiliyor zaten

Bende de çıkmaya başladı.9. haftadan bu yana belirdi zaten.Gittikçe büyüyorkaydirigubbakcemile2

hani bu kflakesi zayıflamak için yiyorlar ya, o yüzden diyorum canım.yoksa dediğin gibi lifli proteinli.. 2 haftadır her sabah yiyorum ama yeni yeni içime kurt düştü

ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum.önceleri bulantının şiddetinden hiçbişey umrumda değildi.ama şimdi sütüme yoğurduma falan dikkat etmeye başladım.zaten en iyi yediğim şey hafif ekşimsi şeyler.. meyveler falan.. özellikle yeşil erik ve yeşil ekşimsi elmaları ii yiyorum..

hanımlar bişey sorucam size, ben hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ve seanslarım bitmeden gebelik oldu. Doktorum ilk 3 ay müsade etmedi 3 aydan sonra bi daha konuşuruz dedi var mı benim durumumda olanlar aranızda merak ettim

dünden beri inanılmaz bi baş dönmesi var bende. pc ekranına bakamıyorum uzun süre.gözlerim şaşı oluyor resmen. tansiyonum düşüo galiba

günaydın cnmm bana geçen hafta ikili teste girdiğimde doktorda sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi fazla erkek bebekler daha çabuk gelişiyo dedii

Doktor bana haftalarıyla uyumlu dedi.Ama önde demedi.Yalnız ben ultrason kağıdına baktığımda gördüm.Biri 5 gün önde,diğeri 3 gün öndeydi.Ultrason ölçümleri makineye göre farklılık gösteriyor mu bilmiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama ultrason cihazı kötü.Pek bişey belli olmuyor.Son gittiğimde belli olmaya başladı.O da bebekler büyüdü diye.

Yoksa benim de 2 erkek mi geliyor.Biri kız olur inşallah yaa.Gönlümden hep kız geçiyor ama,hayırlısı bakalım.

merhaba bende lazer e başlamıştım ki hamile kaldım. ve bıraktım doktorlar böyle durumların hamilelik esnasında yapılmamasından yana bende zarar gelmesin diye yaptırmıyorum zaten yaz geldi güneş lazer epilasyonda çok zararlı olduğu için doğumdan sonraya bıraktım ama ......:çok üzgünüm:

çok saol cnm, umarım bi daha hiç birimiz böle aksilikler yaşamayız...

ben de ilk hamileligimde lazer yarım kaldı ve tüm gebelik boyunca yaptırmadım...sonuçta riske atmaya hiç hem de hiçç gerek yok..sonuçta ışın gönedriliyo vücuda..zaten gebelikle ilgili sitelerde yasakların basında geliyo..

Ben 6 seans gittim yani sonu gelmek üzereydi ki şimdi gene çıkmaya başladılar çok sinirlerim bozuluyor

Hadi vücudumu geçtim inşallah yüzüm için izin verir mayıs 22 de gitmeyi düşünüyorum hem 2 li test için hem de özellikle bu konu için

kızlar yürüyüşlere başladınız mı?
ben halsizlikten yürümüyorum henüz.

peki sonradan yaptırdın mı gebelikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…