günaydın anneler nasılsınız?
asiciğim geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin tatlımm
melodi ve saces hoşgeldiniz
bafocuğum erik yapabilir bende akşam baya bi erik yedim beni de rahatsız etti
benim göbüş iyice çıkmaya başladı kızlar sizde durum nedir?
cornflakes in ne zararı olabilir ki? tam tersi çok faydalı, bağırsakları çalıştırır..
bu aylarda günde 1 bardak süt yeterli dedi drum..sonradan artırcakmış sayıyı..
ben de zorla iki ceviz, üç beş badem-fındık yiyuyorum..protein ihtiyacı çok vnemli..yumurta haftada 4-5 gün yenmesi lazım kahvaltıda..
işyerinde bi de elma yiyorum öglen yemeğinden 1-2 saat sonra...zaten süt, elma, ceviz derken baska bişiye sıra gelmiyo..patlıyorum vala..canımda istemiyo zorla yiyorum
günaydın anneler nasılsınız?
asiciğim geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin tatlımm
melodi ve saces hoşgeldiniz
bafocuğum erik yapabilir bende akşam baya bi erik yedim beni de rahatsız etti
benim göbüş iyice çıkmaya başladı kızlar sizde durum nedir?
Günaydın kızlara.s.
cornflakes in ne zararı olabilir ki? tam tersi çok faydalı, bağırsakları çalıştırır..
bu aylarda günde 1 bardak süt yeterli dedi drum..sonradan artırcakmış sayıyı..
ben de zorla iki ceviz, üç beş badem-fındık yiyuyorum..protein ihtiyacı çok vnemli..yumurta haftada 4-5 gün yenmesi lazım kahvaltıda..
işyerinde bi de elma yiyorum öglen yemeğinden 1-2 saat sonra...zaten süt, elma, ceviz derken baska bişiye sıra gelmiyo..patlıyorum vala..canımda istemiyo zorla yiyorum
günaydın cnmm bana geçen hafta ikili teste girdiğimde doktorda sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi fazla erkek bebekler daha çabuk gelişiyo dedii
hanımlar bişey sorucam size, ben hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ve seanslarım bitmeden gebelik oldu. Doktorum ilk 3 ay müsade etmedi 3 aydan sonra bi daha konuşuruz dedi var mı benim durumumda olanlar aranızda merak ettim
merhaba bende lazer e başlamıştım ki hamile kaldım. ve bıraktım doktorlar böyle durumların hamilelik esnasında yapılmamasından yana bende zarar gelmesin diye yaptırmıyorum zaten yaz geldi güneş lazer epilasyonda çok zararlı olduğu için doğumdan sonraya bıraktım ama ......:çok üzgünüm:hanımlar bişey sorucam size, ben hamile kalmadan önce lazer epilasyona gidiyordum ve seanslarım bitmeden gebelik oldu. Doktorum ilk 3 ay müsade etmedi 3 aydan sonra bi daha konuşuruz dedi var mı benim durumumda olanlar aranızda merak ettim
Canım çok geçmiş olsun.Ben 6. ve 7. haftalarda az az kanamalar yaşamıştım ve her korkarak gittiğimde bebeklerin kalp atışını duymuştuk,içeride herhangi bir kanama yoktu.Doktorum da risk görmedi.Elbette çok korkuyoruz ama her kanama da kötü sonuçlanmıyor.Sen de yüreğini ferah tut,bebişin iyiymiş bak doktorun söylemiş.İnşallah bundan sonra da olmaz.İnsan ister istemez tedirgin oluyor biliyorum:Saruboceq:
bugün bende yine temizlik var, bende mutfakta yemek pişiriyorum, geçmez bugün yine...
merhaba bende lazer e başlamıştım ki hamile kaldım. ve bıraktım doktorlar böyle durumların hamilelik esnasında yapılmamasından yana bende zarar gelmesin diye yaptırmıyorum zaten yaz geldi güneş lazer epilasyonda çok zararlı olduğu için doğumdan sonraya bıraktım ama ......:çok üzgünüm:
ben de ilk hamileligimde lazer yarım kaldı ve tüm gebelik boyunca yaptırmadım...sonuçta riske atmaya hiç hem de hiçç gerek yok..sonuçta ışın gönedriliyo vücuda..zaten gebelikle ilgili sitelerde yasakların basında geliyo..
Erkek hep böyledir bu konularda canım.Amlama deyip işin içinden sıyrılıverirler-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?