kızlar ben yavaşdan sofrayı hazırlamaya başlim baya acıktım, yardımcı hatunda acıkmaya başlamıştır, hadi daha sonra görüşürüz...
kıslar nasılsınız.ben bugün çok iyim çok şükür.midemi hiç boş bırkmıyorum mide bulantım yok bugün.düşünmemeye çalışıyom.göbeğim bir çıktı anlatamam tam hamileye benzedm.mide bulantısı olmadığı zaman deymeyin keyfime.hihoyyyt pazar günü kuzenimin nikahı vardı.ona gittim.ay hamle olduğm anlaşılıyo herkez bi ilgili bi ilgili.anlatamam.çok şımardım.tarifsiz bi duygu. başkaları göbeğimi seviyo.arabaın ön koltukları hep bana ait.yemek en önce bana hazırlanıyo.hiç bi iş yaptırmıyolar.allahım hamilelik ne güzelmiş .şimdi tadnı anlıyorumlülülülülülülülülülülülü
kan testi sonucum çıkmışş kociş alıcak bugün yarında doktora göstericem ama bakınca bende az çok anlarım heralde merak etmeye başladımm
çok sevindim canım kendini iyi hissetmene.insan hamileyken kendini özel hissediyor.aslında özelizde.içimizde bi canlı büyütüyoruz.bu mucizevi bi şeykıslar nasılsınız.ben bugün çok iyim çok şükür.midemi hiç boş bırkmıyorum mide bulantım yok bugün.düşünmemeye çalışıyom.göbeğim bir çıktı anlatamam tam hamileye benzedm.mide bulantısı olmadığı zaman deymeyin keyfime.hihoyyyt pazar günü kuzenimin nikahı vardı.ona gittim.ay hamle olduğm anlaşılıyo herkez bi ilgili bi ilgili.anlatamam.çok şımardım.tarifsiz bi duygu. başkaları göbeğimi seviyo.arabaın ön koltukları hep bana ait.yemek en önce bana hazırlanıyo.hiç bi iş yaptırmıyolar.allahım hamilelik ne güzelmiş .şimdi tadnı anlıyorumlülülülülülülülülülülülü
çok sevindim canım kendini iyi hissetmene.insan hamileyken kendini özel hissediyor.aslında özelizde.içimizde bi canlı büyütüyoruz.bu mucizevi bi şey
barayscım sana ve çalışan arkadaşlarıma sorayım.
sabah evde güzelce kahvaltımı yapıyorum.
işyerinde öğlen yemeğimiz var.
sabah öğlen arası ve öğlen akşam rasaı işyerinde aralarda neler yiyorsunuz?
ben evden yanıma meyve alıyorum.
tuzlu çubuk kraker alıyorum.
ceviz,fındık, badem yemek gerekliymiş.
başka ne yenebilir?
kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
ben oğlumu doğum yaptıktan sonra ona baktığımda aklım almıyordu bu nasıl bi şey diye.kendi kendime şimdi o benim vücudumun içindeydi benden kopup geldi.inanılmaz bi durum.tırnaklarıyla saçlarıyla hatta tüyleri ile oluşmuş bi canlı içimde yaşıyor du kaç aydır diye düşündüm hep.bu nasıl büyük bi mucize
:) Rabbime şükürler olsunki bize yaşattı bu duyduyu ay ne güzelll bizede İşallah 2. bebeklerimi nasip eder rabbim :teselli:
ayyy cok güzellerrr ama ben daha alamıyorum :sinifsinif:http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=156_94&products_id=17343
mavilisi önünde casting yazıyor
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=131_134&products_id=16252
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=131_133&products_id=16460
kızlar ben bunları aldım dayanamadımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım çok güseller benide heyacan basıyor önümüzdeki hafta kontrol kızmı erkek mi :) inşallah belli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?