kıslar pazr anneler günüya bizde anne sayılırız. kocişlere hediye aldıran varmı :) ben başının etini yiyicem hedye alsın bana banane hihoyyythihoyyyt
bilmiyorum ki dün öçltürmüştüm 12 ye 7 çıkmıştı bugün nasıl bilmembenim gibi baş dönmesi yaşayan var mı
bilmiyorum ki dün öçltürmüştüm 12 ye 7 çıkmıştı bugün nasıl bilmembenim gibi baş dönmesi yaşayan var mı
önceden hep düşük çıkardı 8 lerde seyrederdi dün baya iyi çıktı
sizce cıkıyor mu düşüyor mu
birazdan netten cıkıp uzanacağım ya
biraz dinlen canım başına ıslak mendil koy zannerdersem yüksek bana yüksek gibi geldi ama norrmak tansiyonu bilmediğim için
Banada erkek dedi ama yine kesin sölemiyim dedi acaba yanılırmı yaa
28 mayısta kontrolüm var bakalım o zamana kadar hepimizin kesinleşir heraldeyanılabilir belli olmaz ki, 16-17. haftalardan sonra kesin olarak sölerler herhalde...
kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
28 mayısta kontrolüm var bakalım o zamana kadar hepimizin kesinleşir heralde
teologa geçmiş olsun.
ben önceden ayakta duş alırdım.
şimdi başıma şampuanlayıp tabureye oturuyorum.
şimdi korktum valla.
hiç ayakta durmasam mı?
kızlar doktor kontrole ne kadar zamanda çağırıyor.
benim ilkiyle arası tam 3 hafta oluyor.
28 mayısta kontrolüm var bakalım o zamana kadar hepimizin kesinleşir heralde
teologa geçmiş olsun.
ben önceden ayakta duş alırdım.
şimdi başıma şampuanlayıp tabureye oturuyorum.
şimdi korktum valla.
hiç ayakta durmasam mı?
kızlar doktor kontrole ne kadar zamanda çağırıyor.
benim ilkiyle arası tam 3 hafta oluyor.
benim ayda bir. yaaa cinsiyet tahmini de yapmadı 28 mayısa kadar beklicem artık alsanaalsanasmile
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktıkız olacağını bu kadar erken görebiliyormu ki, yani kesin olarak mı söledi, sen bi sonraki kontrole kadar bekle istersen hemen alışveriş yapma nolur nolmaz...
ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt
begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah
herkese iyi akşamlar nasılınız
''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye sordu; ''Hayır'' dedim. Aradan bir saat geçti: ''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye tekrar sordu; ''Hayır, siz daha topuklu ayakkabı giyemezsiniz'' dedim. Ertesi gün yanıma geldi: ''Öğretmenim, anneme gösteride topuklu ayakkabı giyeceğiz dedim, çok kızdı, size topuklu ayakkabı mı giydirilirmiş dedi'' diye anlattı. Öldürecek bu çocuk beni!
ni dimek şikerimbafo listeye eklemişsin teşekkür ederim:))
ay tatlım nasıl yavrularGörüşürüz kızlar.Ben gidiyorum.
Yarın kontrolümüz var ve 2 li test. inşallah yarın güzel haberler veririrm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?