2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım, bende de gastrit var maalesef seini çok iyi anlıyorum.Ben de haftaya gittiğimde doktora söylicem bu durumu, ama ben gastrit rahatsızlığı başladığı an ekmek,grisini gibi kuru bir şeyler atıyorum ağzıma biraz da olsa iyii geliyor.Hiç yoktan iyidir diyip katlanıyorum.

geçmiş olsun canım.ben hamileleiğimin başınadan beri baş ağrıları çekiyorum

günaydınnnn opuyorumnanaktan
benimdee mide bulantım yok gibi bişey bikaç gündür :dance:
dün akşam benimde başım ağrıdı çok kötü oldum . baş ağrısı çok kötü ilaçda yutamıyoruz.:umursamaz:
bugün belki doktora gidicez eşimi arıcam birazdan bugun olmazsa yarın inşallah bugun gideriz meleğimi çok özledim . 1 aydır görmüyorum

başağrısı feci birşey insanı sersemletiyor.
geçen gün tiyatro çalışması vardı.
çocukalrın sesinden başım nasıl ağrıdı anlatamam.
akşama ancak geçti.
ilaç alma şansımızda yok.
çalıştığımız için dinlenemiyoruz.

annişşlerr son doktora gitiğinizde karından bakıldı değilmi . alttan bakılıyormu .
biz ilk gittiğimzden beri karından baktı . alttan bakılmasından çekiniyorum. bu seferde karından bakar heralde dimi bilmiyorumkismile

çalışınca daha zor . Allah kolaylık versin . ben evdeyken kafamı nereye koyacağımı şaşırıyorum . kafamçokkarıştı
öğretmenmisin cnm

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥

Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.ınanamazdım.... ıyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....

Ben bugün çok aşırı duygusalım yaa kendi kendime kızıyorum her şeye gözlerim doluyor. Allah tan daha patron gelmedi. Hele ki yukarıda yazdığım yazıyı okuyunca çook ağladım.

Annelik ya başka birşey bu, evlat sevgisi dünyanın en güzel şeyi. Neyse azıcık işlerime döneyim ben

ne güzel anlatmışsın insan yazını okuyunca ne kadar değerli bişey olduğunu bikere daha anlıyor eline ağzına sağlık

ne güzel anlatmışsın insan yazını okuyunca ne kadar değerli bişey olduğunu bikere daha anlıyor eline ağzına sağlık

canım, benim yazım değil bu, ama beni çok etkilediği için sizlerlede paylaşmak istedim.

Gerçekten de kızımı büyütürken düşünüyorumda 7 ay boyunca her yediğini kusan bir çocuktu ama ben hiç iğrenmedim, insan kimin kusmasına, kimin altını değiştirmeye katlanabilir ki normal şartlarda hemen öff pöff ederiz. Aman ne bileyim ya ben bugün çok duygusalım zaten saçmalayabilirim yani.

Allah herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herkesin evladı hayırlı evlat olsun inşallah. :Saruboceq:

cok güzel bi yazı emeğine sağlık yinede canım yok canım saçmalamakmı olur ee hamilelikte böyle bişey birbirimizi en iyi biz anlarız bende abuk sabuk şeylere ağlıyorum seninkiler yine duygusal şeyler Amin canımm İşallahhh

Amin canım inşallahh. ben de çok duygusalım en ufak şeyden ağlayabiliyorum elimde değil yine de güzel bi duygu hamilelik.

Sabah okula gelirken yalnız gitmedıgımı bebegımle gıttıgımı düşündüm:) Eşimle paylaştım o da dalga geçiyor kaydını yaptır da diplomasını erken alsın dıye:))

Son düzenleme:
çalışınca daha zor . Allah kolaylık versin . ben evdeyken kafamı nereye koyacağımı şaşırıyorum . kafamçokkarıştı
öğretmenmisin cnm

değilim ama okulda çalışıyorum canım.
insan öğleden sonra 1-2 saat yatmak istiyor.

ayyy benimde en büyük korkum kusma meslesi.
naparım diye düşünüyorum.
biri yanımda kussa anında öğürmeye başlarım.
yada yolda görsem fenalıklar basardı. hemen kolanya şişemi alıp hem koklar hemde boynuma, koynuma sürerdim.
tahammül edemediğim konulardan biri.

evet bende ağlıyorum çocuk gibi.
o nedenle gazatenin magazin haberlerini okuyorum.
diğerlerinin başlıklarına bakıp okumuyorum.
haber seyretmiyorum.

günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.

benim kusmam hiç olmadı. iştahsızlık var bıraz oturup dusunuyorum canım ne ister dıye bulup onu yıyorum. canımın istedıgı seyide çok yiyorum . ondan zaten 1 -2 kilo aldım sımdıden.:)) şimdide öğlen ne yesem onu düşünüyorum:)

günaydın kıslar nasılsınız.bugün gene mide bulantısı var offfffff..doktordan geliyorum..ikilitest sonucum temiz çıktı.bi sorun gözükmüyo dedi.bunuda atlattık.daha neler var bakalım.

gözün aydın canım . darısı bizim başımıza. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…