fairycim sekiz kilo mu aldın çokmuş ya, ben şimdiden 2.5 kilo aldı diye üzülüyorum, ilk dönem hiç kilo almamak en iyisiymiş aslında ama her yediğim yarıyor sanırım. :) aşırı da yemiyorum..
korkma canım.iki arkadaşımında senin gibi çıktı risk oranı.amniyosentezde her ikisininkide sağlıklı çıktı.inşallah sende de bi sorun çıkmayacakkızlar kantestim kötü çıkmış 1/73 amniyosentez yaptırmam gerekiyormuş, üzüldüm ama yapacak bi şi yok bakalım sonuç ne çıkacak, tarihi daha sonra bildireceklermiş, Allahım bebişimi bize bağışlasın...
türk işi yapıyolar cnmm zaten neyimiz doğrukii baştan savma yapıtıkları için böyle oluyoklava:
saol cnm,
çoookkk üzüldüm başı sağolsun komşunun, neden ölmüş peki belli mi?
bende bel fıtığı olduğundan sürekli bi bel ağrısı hissediyorum zatengünaydın,
Beli ağrıyan var mı? Benim gün içinde bazı hareketlerde otururken kalkarken yatarken ağrıyor tam ortası gibi sanki bir yer yerinde oynamış. daha önce hiç bel rahatsızlığım olmamıştı, acaba hamilelikten dolayı belim mi genişliyor da bu ağrı oluyor? sizde de var mı bu bel ağrısı merak ettim?
napicam bilmiorum walla yaa
korkma canım.iki arkadaşımında senin gibi çıktı risk oranı.amniyosentezde her ikisininkide sağlıklı çıktı.inşallah sende de bi sorun çıkmayacak
inşallah canım nolur hepiniz bebişim için dua edin, bugün mubarek gün, ona bi şi olmasın...:Saruboceq:
tsh ına baktırdınmı cnm belki ondandır, bende çok hızlı kilo alan biri olarak tsh için hap kullanmaya başladıktan sonra kilo alımım normale döndü, bende hipotroidi varmış, hamilelikten sonra bi endokrin uzmanına görün dedi dr.um....
vücuttaki kanı temizleyen damar işlevini görmüyomuş tıkalıymış vücudundaki kan tamizlenemiyomuş bebek doğduktan sonra morarmaya başlamış dünde vefat etmişş zaten yoğun bakımdaydı doğduğundan beri allah kimseye yaşatmasın 9 ay taşı ümitle bekle hastaneden eli boş çıkk :sinifsinif:
gözünaydın canım.hep güzel haberler alıp veririz inşallahGünaydın annişlera.s.
Kuralar,eşleştirmeler belli olacakmış.Ben bebeğe hediye alırım sanıyorum.
Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.Eşim de gelebildi ve hareketlerini gördü.Çok hareketliydiler,özellikle bir tanesi zıpladı durdu.Ense kalınlıklarını ölçtü doktor.İyi çıktı.
sanırım 1,5 gibi bir değerdi,kan da verdim.Haftaya çarşamba alıp sonuçlarını dktoruma göstereceğim.Sırtlarını da ölçtü,mideleri oluşmuş dedi.Sağolsun doktorumuz iyi şeyler söyledi,rahatlattı.Cinsiyet tahmini için erken dedi doktor.
Kızlar maşallahı var benimkilerin 1 hafta önden gidiyorlarmış.Bende burda duydum ya,hemen sordum erkek olasılığı bu durumda artıyormuş,doğru mu dedim.Belli olmaz,yok öyle bir şey dedi.Bakalım
inş.allahın izniyle olmıycak canım dualarım seninle sende kendini sıkma yazık bebişinide üzmeklava:
vücuttaki kanı temizleyen damar işlevini görmüyomuş tıkalıymış vücudundaki kan tamizlenemiyomuş bebek doğduktan sonra morarmaya başlamış dünde vefat etmişş zaten yoğun bakımdaydı doğduğundan beri allah kimseye yaşatmasın 9 ay taşı ümitle bekle hastaneden eli boş çıkk :sinifsinif:
ben troid hastasiyim zaten canım.6 yil önce ameliyat olmuştum troidten.ömür boyu ilaç kullanicam bu yüzden.sürekli kontrol altindayim ayda bir muayeneye gidiorum hamilelikten dolayı endokrinolojiye.normalde yılda bir kontrole gidiodum
bebek için çok önemli çünkü troid..
herşeyim normal Allaha şükür şu anda..
ya sezen bi şi sorcam, kan uyuşmazlığı yok dimi komşunun gelininde, ondan dolayı olmuş olamaz dimi
mesela benim eşim RH + ben RH - grubundayım ilk gebelikte bazen sorun olmayabiliyormuş ama 2. gebelikte sorun olmaması için rhogam iğnesi olmak gerekiyor, ben düşükten sonra yaptırmıştım, 72 saat içinde olman gerekiomuş...
bilmem ki sırt üstü yatmıştım halbuki.kramp niye giriyoki rahim kasılmasından olabilir belki bende yan yatınca rahimimin acıdığını hissediyorum geriliyo artık yukarı doğru hareket halinde ya bağları gerilirmişş
ay resmin ne tatlı olmusvalla haa. ben kaynanamda beğenmedim herşei gelinime yapmıcam diorum boshayallersmile bakalım nasıl olacaz laelaelaelaelae
bende alım canım ne zamandır aklımda benimde
ayyy böyle düşününce daha bi tuhaf :roflol:
ben kullandım beyaz tenliyim yuksek koruma almıstım hiç yanmadım gercektenkızlarrrr çilekte clinique güneş kremleri indirimde.
kullanan var mı nasıl alayım mı?
boşuna stres yapma kendıne de bebeğede..köt seyler dusunme ne olurmerhaba kızlar benım randevu pazartesıydı dr aradım cumartesı gelebılır mıyım dedım cok tedirgınım bır arkadasım kontrole gitti kı bebegı ölmuş 9 haftalık cok tedirgın oldun kızlar ya hıç anlamamaışta
ay hadı bakalım hayırlı olsun benimde 2 ahftadır hep dusuk tanıyon leyla gıbıyım hep:1closedeyes:mrb kızlar nasılsınız dün artık baş dönmedinden dolayı dr a gittim tansiyonum 8 e 3 çıktı
dr um bu durumun gayet normal olabileceğini bişeyler yemem konusunda kendimi zorlamamam gerektiğini söyledi
3.ayın bitinceye kadar gününü kurtarmaya calış dedi
bebişimi ultrasonda gördüm kıpır kıpır dı
ilk tahmin cinsiyeti erkek olabilir dedi
gunaydin kizlar nasilsiniz benisleriniz nasil ?
ben hic iyi degilim aksam cok kotu ruya gordum hala etkisinden kurtulamadim
gunaydin kizlar nasilsiniz benisleriniz nasil ?
ben hic iyi degilim aksam cok kotu ruya gordum hala etkisinden kurtulamadim
yok cnmm bi kızları vardı bu ikinci bebişleriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?