2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fairycim sekiz kilo mu aldın çokmuş ya, ben şimdiden 2.5 kilo aldı diye üzülüyorum, ilk dönem hiç kilo almamak en iyisiymiş aslında ama her yediğim yarıyor sanırım. :) aşırı da yemiyorum..

napicam bilmiorum walla yaa

korkma canım.iki arkadaşımında senin gibi çıktı risk oranı.amniyosentezde her ikisininkide sağlıklı çıktı.inşallah sende de bi sorun çıkmayacak

saol cnm,

çoookkk üzüldüm başı sağolsun komşunun, neden ölmüş peki belli mi?

vücuttaki kanı temizleyen damar işlevini görmüyomuş tıkalıymış vücudundaki kan tamizlenemiyomuş bebek doğduktan sonra morarmaya başlamış dünde vefat etmişş zaten yoğun bakımdaydı doğduğundan beri allah kimseye yaşatmasın 9 ay taşı ümitle bekle hastaneden eli boş çıkk :sinifsinif:

bende bel fıtığı olduğundan sürekli bi bel ağrısı hissediyorum zaten

napicam bilmiorum walla yaa

tsh ına baktırdınmı cnm belki ondandır, bende çok hızlı kilo alan biri olarak tsh için hap kullanmaya başladıktan sonra kilo alımım normale döndü, bende hipotroidi varmış, hamilelikten sonra bi endokrin uzmanına görün dedi dr.um....

ben troid hastasiyim zaten canım.6 yil önce ameliyat olmuştum troidten.ömür boyu ilaç kullanicam bu yüzden.sürekli kontrol altindayim ayda bir muayeneye gidiorum hamilelikten dolayı endokrinolojiye.normalde yılda bir kontrole gidiodum
bebek için çok önemli çünkü troid..
herşeyim normal Allaha şükür şu anda..

ya sezen bi şi sorcam, kan uyuşmazlığı yok dimi komşunun gelininde, ondan dolayı olmuş olamaz dimi

mesela benim eşim RH + ben RH - grubundayım ilk gebelikte bazen sorun olmayabiliyormuş ama 2. gebelikte sorun olmaması için rhogam iğnesi olmak gerekiyor, ben düşükten sonra yaptırmıştım, 72 saat içinde olman gerekiomuş...

gözünaydın canım.hep güzel haberler alıp veririz inşallah

ayyy Allahim kimseye yasatmasin sabir versin kadincagiza cok uzuldum mafoldumben

gunaydin kizlar nasilsiniz benisleriniz nasil ?

ben hic iyi degilim aksam cok kotu ruya gordum hala etkisinden kurtulamadim

geçmiş olsun cnm, bende hamile kalınca öğrendim troid sorunum olduğunu, bende şu an ilaç kullanıyorum tsh ımı düşük tutmak için...

yok cnmm bi kızları vardı bu ikinci bebişleriydi

kramp niye giriyoki rahim kasılmasından olabilir belki bende yan yatınca rahimimin acıdığını hissediyorum geriliyo artık yukarı doğru hareket halinde ya bağları gerilirmişş
bilmem ki sırt üstü yatmıştım halbuki.

ay resmin ne tatlı olmus

kızlarrrr çilekte clinique güneş kremleri indirimde.
kullanan var mı nasıl alayım mı?
ben kullandım beyaz tenliyim yuksek koruma almıstım hiç yanmadım gercekten

boşuna stres yapma kendıne de bebeğede..köt seyler dusunme ne olur

ay hadı bakalım hayırlı olsun benimde 2 ahftadır hep dusuk tanıyon leyla gıbıyım hep:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…