2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım netim gitti.
yeni geldi neler olmuş geçmişe bakamadım.
twety nin bebeği ölmüş sanırım çok üzüldüm.
rabbim inşallah yeniden bir bebiş verir ve acısını unutur.
her şeyde bir hayır var demek lazım.
allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin!

başakcım
değerlerin gayet iyi.
trisomi 18 -21 olasıklarının ilki yaşa bağlı diğeri kombine değerlendirilmiş risk oranı.gayet iyi çıkmış.bi sorun gözükmüyor

Arkadaşlar bugün işyeri çok yoğun ara ara bakabildim yazabilmek için yeni fırsat buldum

twety e sabır diliyorum gerçekten çok zor bir durum bende yaşadım çok iyi anlıyorum seni canım metanetli ol tatlım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

nalan bencede bi sorun yoktur yaş faktörü önemli bende 31 yaşındayım ve açıkcası çok endişeleniyorum her konuda. Canını sıkma hiç bir şey yoktur bence. Sen iyi ol ki bebişinde iyi olsun canım

Yalnız bugün hep kötü haberler geliyor ağlamaktan bi hal oldum. Allah hiç kimseye çekemeyeceği acılar yaşatmasın

Herkese merhaba ikili test için gittim bugün doktoruma cinsiyetini öğrendik sürpriz oldu :)))
Hemen sizinle paylaşmak istedim geçmişi okumadan atladım hemen..
Ultrason değerleri haftasıyla uyumlu şükür kan sonuçlarını pazartesi alıcaz.Öncelikle sağlığı bebişimin..
Kızım olacakmışopuyorumnanaktan, çok mutluyum...
Herkesden güzel haberler duyma dileklerimle, sevgileerrrr...

Şuraya giriş yapıyorum gün içinde ne geçmişi okumaya nede yazmaya fırsat bulamıyorum yoğunluktan:sinifsinif:

Umarım herkes iyidir herşey yolundadır.

Benim dün kontrolüm vardı 2'li testimiz yapıldı çok şükür ultrasonda anormal bir durum çıkmadı.
1.9 ense kalınlığı
6 cm boyu
67 gr ağırlığı vardı bebişimin opuyorumnanaktan
buradan öğrendiğim gibi çukumu yiyip gittim ve işe yaradı
bir dakika yerinde durmadı kaydirigubbakcemile3
Kan da verdim 10 gün sonra çıkacak sonuçları
Cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi bilmiyorumkismile

masallah kizlarda cogalma basladi:hulya:

canım moralini bozma.artık riskli yaş 38 üzeri olarak alınıyor.bazı doktorlarda insanı teleşlandırıp boşuna korkutuyor.ben 32 yaşında oğlumu dünyaya getirdim.bütün testleri benden 7-8 yaş jküçüklerden bile güzel çıktı.şimdi yiine hamileyim ve 33 yaşındayım.ikili testim 1/7543 çıkmış.zaten bi anomalilik varsa tecrübeli bi doktor ultrasonla bile anlıyor.

canim seninde gözün aydin masallah bebegin büyümüs biz senle ayniz zaten sende belirti halen varmi bende gecen persembe gittigimda 50.5mmdi heralde boylarimizda ayni gidiyorkaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım.ne güzel bi çoğunuz öğrendiniz.benim garantici doktorum söylemedi.bi daha bu ayın sonunda gideceğim.o zaman öğrenirim inşallah

canim seninde gözün aydin masallah bebegin büyümüs biz senle ayniz zaten sende belirti halen varmi bende gecen persembe gittigimda 50.5mmdi heralde boylarimizda ayni gidiyorkaydirigubbakcemile3

Bulantılar devam ediyor canım limonlu şeker, çubuk kraker, sade kahve gibi deneyipte memnun kaldığım herşeyden yavaş yavaş tiksinip yenilerini keşfetmeye başlıyorum.
Şuan naneli sakızı keşfettim çok acı nanelerden değil ama o biraz iyi geliyor sanki bulantıma :sinifsinif:
Yavaş yavaş azalıyor ama önceki gibi şiddetli değil boshayallersmile

twety Allah sabırlar versin, şimdi okudum.Kendi sevincim kursağımda kaldı inan,inşallah en kısa zamana tekrar hamile kalırsın..

selam kızlar, yazmadan önce şöyle bir geçmişe baktım, tweety kardeşimiz bebeğini kaybetmiş, çok üzüldüm, ateş düştüğü yeri yakarmış en kısa zamanda yine aynı duyguları tadar:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…