2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar artık rahat bir döneme girdik.Benim şikayetlerim yok sayılır.Halsizlik,uyku hali bitti. Sadece arada bacağımda,kalçamda kasılma ,ağrı oluyor

bende de gecen kramp oldu gece cok kotuydu
mide yanmasi için doktorla konuştunuz mu?
rennie önermişti bana
bana da ama ben kullanmadım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

ay cok sevındım seker

nalancım benim dr herman işci.onda 4d ult var herseferınde bize 4d de bakıyor bir araştır istersen birde o baksın istersen

bebeğini görmek bile sana iyi gelmiştir.inşallah ikili testinde de bize güzel haberler vereceksin canım

Merhaba anneler
dÜn gıremedım
anneler gÜnÜnÜz kutlu olsun
evde boya ıŞı olduĞu ıÇın halen yorgunum
bu arada kardeŞımden ılk anneler gÜnÜ hedıyemı aldım
bır tıŞÖrt almıŞ ÖnÜnde loadıng yazıyor Çok hoŞ

bebeğini görmek bile sana iyi gelmiştir.inşallah ikili testinde de bize güzel haberler vereceksin canım

sagol canım ilk gördüğümde bir nokta gibiyid şimdi elleri kolları vardı cok hareketlıydi allahın mucizesi bunlar gerçekten cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın

NALANCIM
detaylı ultrasona yanılmıyorsam 20.haftalarda giriliyor.ben 22.haftada detaylı ultrasona girdim.iyi araştır geç kalma derim.doktorun en iyisini bilir.belki ben yanılıyorumdur

nalan nalan sıkma canını Allah ın izniyle temiz cıkıcak am bu süreç seni biraz üzecek cokta sıkıntı ya sokma bebeğiniRabbim yardımcın olsun

benim mide bulantılarım kalmadı artık kızlar.bebeğimi de hissediyorum artık.hemen hemen hergün hissediyorum onu.ağzımdaki metal tat da yok oldu çok şükür.şimdi daha iyiyim.dinlenemiyorum oğlum yüzünden başka bi sıkıntım yok.

tosti
gaviscon kullansana.mide yanmaları için bana oğlumda doktorum gaviscon verirdi hep.gebelik kategorosi A.bence en güvenilir mide şurubu.vitamin ilaçlarımızın bile gebelik kategorosi A.ben oğlumda 9-10 şişe bitirdim gaviscondan

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bijoux ne tur hediyeler alicaz CADIARZU bebislere belirli birsey varmi yoksa istedigimizi alabilirmiyiz

nalancım benim dr herman işci.onda 4d ult var herseferınde bize 4d de bakıyor bir araştır istersen birde o baksın istersen

saol cnm bakarım onada, ben hem detaylı ultrason hemde amniyoda uzman doktorlara bakmaya başladım yani ultrasonda bi sorun görürse hemen amniyoyu yapsın die bakalım bir kaç gün bakınayım sonra randevu alıcam...

sagol canım ilk gördüğümde bir nokta gibiyid şimdi elleri kolları vardı cok hareketlıydi allahın mucizesi bunlar gerçekten cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın

gozunaydin canim masallah bebisine

NALANCIM
detaylı ultrasona yanılmıyorsam 20.haftalarda giriliyor.ben 22.haftada detaylı ultrasona girdim.iyi araştır geç kalma derim.doktorun en iyisini bilir.belki ben yanılıyorumdur

hadi ya, oofff illa amniyosentez yapılacak yani çünkü amniyo tarihleride 16-18 haftalar arasında yapılıyomuş...

cnm senin oğluşun nasıl oldu umarım daha ii dir, arabanız tamir oldumu fazla hasar varmıydı?

canım ya inş. bu süreci kolay ve güzel haberlerle atlatırsın bu zamanda güvenilir bi doktorda bulmak zorr
adresler tamam arkadaşlar yerimseniben
aa süper eksik olan arkadaşımız geldimi?
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

bijoux ne tur hediyeler alicaz CADIARZU bebislere belirli birsey varmi yoksa istedigimizi alabilirmiyiz

bende çok merak ediyorum nasıl hediye olucak diyeohaoldumsmile

anneler gününüz kutlu olsun kızlar biraz önce oğlumun anaokulu toplantısı vardı bizlere el izlerini boyayla basmışlar üstünde süper bir şiir çerçeveleticem onu bide anneler günümüzü kutlayan havlu yapmışlar ne güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi öğretmeni verirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…