girmiyosun uzun zamandır cnmm hayırlı haberle gel akşam yazarsın neticeyi
işleirn yoğunluğundan giremedim canım yaaa tam giriyorum geçmişe bi bakayım diyorum acil bi iş çıkıyor kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yaklaşık bi 10 sayfa okudum...
negüsel çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş benim doktorda söylermi bilemiyorumm iinş söyler
nalan nalan canım inş hayırlı hbrlerle gelirsinn allahım sana sabır güç versin inşş hep olumlu düşün olumlu olsun canım
bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında
evet canım büyük ihtimalle erkek ikili teste ilk tahmin yapıldı benim sende sor belki söyler doktorun
bakalım biraz net ci bi doktor tam kesin emin olmadan söylemez gibime geliyor ama elimden gelen ısrarı yapıcam
hayırlı uğurlu olsun canımcım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşş
katıl cnmm iyi olurr orta renkler alıcam ben ne olur ne olmaz sende öyle yaparsın krem sarı yeşil gibi kimin kime çıktığı gizli bu ay sonunda hediyeleri göndericez sonrada resimleri ekleyip kim kime göndermiş açıklıycaz
aaaaaa:dance: çok heyecanlı kimin kime çıktığını nereden öğrencezki senin dediğin gibi yapılır evet ama cinsiyeti belli olanaa mesela sana mavi li tammmm erkeksi bişeylert alınır kaydirigubbakcemile5
kızlar yarına az kaldı. şimdiden heyecan sardı beni.
doktora soracağım şeyleri bir kağıda yazayım bari unutuyorum sonra.
bakalım benimkide bana el sallayacak mı?
cinsiyeti ne olacak acaba?
bu kadar böceğe biraz da çiçek gelsin dimi ama?
QUOTE=eren sezen;13157711]amin hepimiz sağlıkla alalım bi oğlum vardı ikinci geliyoo
kızlar yarına az kaldı. şimdiden heyecan sardı beni.
doktora soracağım şeyleri bir kağıda yazayım bari unutuyorum sonra.
bakalım benimkide bana el sallayacak mı?
cinsiyeti ne olacak acaba?
bu kadar böceğe biraz da çiçek gelsin dimi ama?
eren sezencim inan çok sevindim..iki erkek hatta 3 erkekle yandin:))
evet 3 erkek olucaz hayırlısı olsun inş. anneye değer veren erkeklerden olur benim oğullarımda
amin canim zaten hep istedigimiz o hayırlı ugurlu evlatlar olsunlarda biz başka ne ,isterizki anneyi babayi sayan çocuklar nasip etsin allah bize
bende p.tesi başka bi doktora gidicem.belki kesin cinsiyet tahmini yaparlar bu defa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?