kızlar kayra ismi nasıl? anlamıda allahtan gelen hediye demekmiş
bende p.tesi başka bi doktora gidicem.belki kesin cinsiyet tahmini yaparlar bu defa :)
harikaaaa.. anlamıda çok güzell
anlamıda cok güzelmiş kulağada hoş geliyor
inşallah canm..allah gönlüne göre versin
benim haftaya kaldi..pazartesi gittim ama yok malesef..bakalım haftaya açıklarim bende
bence yaparlar cnm
inşallah :)
gideceğim yeni doktorda anneme doğum yaptiran doktor.
yani beni we kardeşimi dünyaya getiren adam ohaoldumsmile
tesadüf eseri buldum yaa..çok ilginç dimi aklinialirimsmile
güzel isim anlamıda güzelmiş
benimde uras ismi hoşuma gidiyo
anlamı şans talih demek
kız seni doğurtan adama nasıl gidiyorsun aradan 20 yıl geçmiş ama daha bir ilgilenir bence :) gerçi o zaman 30 olsa şimdi 50dir o kadar da yaşlı değil am ao zaman otuzsa
haksızlık olmasın biri 10 tl lik alıcak biri 50 olmasın herkes eşit alsınn
hayırlısıyla begümcüm..inşallah
selam kızlarr ben 2009 kasım annesiyim bi nostalji yapiim dedim geçen sene bu zamanlar ne kadar heyecanlıydık şimdi yavrularımız kocaman oldu diş bile çıkardık Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklamak nasip etsin inşallahh
çıkma canım ben doğuma 4 hf kala çıktım 2 hafta sonra 38. haftamda doğurdum doğum izni süt izni + yıllık izin toplam 5,5 ay oğlumlavakit geçirebildim ve sadece anne sütü verdim bu süre içerisinde şimdi de zaten ek gıdaya geçtik :)
Kızlarrr bu akşam randevum var aslında yarındı randevum doktorumun işi çıkmış bu akşam için çağırdııı ayyy çok heyecanlandım bir aydır görmüyorum kuzumu en son gördüğümde 8 haftalıktı hep internetten ve sizlerin doktora gidip paylaştılarınızdan tahhminlerde bulundum şimdi bu kadardır bebişim belki benim bebişimde bunları yapıyordur diye.2 li test taramamızda bugün allahım inşallah güzel hbrlerle dönerim kızlar akşama kadar nasıl dayanacağım bilmiyorummm
çok mantıklı aslında. ben aldım bile hediyemi gerçi sositososito
aldınmı ben haksızlık olmasın diye dedim herkez eşit mlktarlarda alsın diye ortalama fiat bulalım istedimm ama sen aldın madem herkez kafasına göre alsınn bütçesine göre
ayyy anlamı ne kadarrr güzelmişşş opuyorumnanaktan
aaa çok ilginç hala doktorlukmu yapıyo yaşlanmamışmı?
58 yaşinda şu anda.
prof olmuş..
genç bi çocukmuş o zamanlar.
nette araştirdim çok metheden war kizlar..
hımm iyi ozaman hem prof. hemde yaşlı değilmiş ama çok ilginç ya yıllar önce doğurttuğu kızın bebişinide doğurtucak süperr:lepi:
güzelmi cnm benimde çok hoşuma gitti
nalan nalan canım inş hayırlı hbrlerle gelirsinn allahım sana sabır güç versin inşş hep olumlu düşün olumlu olsun canım
bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?