2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canm..allah gönlüne göre versin
benim haftaya kaldi..pazartesi gittim ama yok malesef..bakalım haftaya açıklarim bende

aslinda benim çok merağim yok ilk bebeğim olduğu için ama annem dayanamio kaydirigubbakcemile3

kız seni doğurtan adama nasıl gidiyorsun aradan 20 yıl geçmiş ama daha bir ilgilenir bence :) gerçi o zaman 30 olsa şimdi 50dir o kadar da yaşlı değil am ao zaman otuzsa

haksızlık olmasın biri 10 tl lik alıcak biri 50 olmasın herkes eşit alsınn

çok mantıklı aslında. ben aldım bile hediyemi gerçi sositososito

hayırlısıyla begümcüm..inşallah

inşallahhhh canımm :Saruboceq:

bizlerde görücez inşallah o günleriii :Saruboceq: bende diom hep bebeğimi kucağıma alayım 2011 kasım annelerine bende yazıcam kaydirigubbakcemile3

canımm o zaman bişey sorayım sana. o paraları devlet verio dimi. işyeri para vermio hiç izin süresinde.yani işyerini ilgilendiren bi durum yok dimi. bide ben o parayı alıp doğumdan sonra çalışmamayı düşünüyorum sorun olmaz dimi

hadi canımmm hayırlı haberlerle gelll hihoyyyt

kızlar kayra ismi nasıl? anlamıda allahtan gelen hediye demekmiş

ayyy anlamı ne kadarrr güzelmişşş opuyorumnanaktan

güzelmi cnm benimde çok hoşuma gitti

hımm iyi ozaman hem prof. hemde yaşlı değilmiş ama çok ilginç ya yıllar önce doğurttuğu kızın bebişinide doğurtucak süperr:lepi:

henüz kendisinin bundan haberi yok bakalim sööleyince tepkisi noolcak
çok merak ediorum kaydirigubbakcemile3

nalan nalan canım inş hayırlı hbrlerle gelirsinn allahım sana sabır güç versin inşş hep olumlu düşün olumlu olsun canım

saoö cnm inşallah hayırlı haberlerle döneceğim...

bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında

evet sende katıl çok güzel olacak, bu heyecanı sende yaşa bizimle beraber...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…