2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kolaylık versin bulantısı olanlara yaa. dün miğrenim tuttu 2 kez kustum çokkk zorr kafamçokkarıştı
sağol hayatım valla bilgisayarı kapattım eşime haber verdim bulantı hapı içtim kafayı bulurum az sonra uyucam ben telefon kısık diye :roflol: ev telefonunun da fişini çektim.. 3 de uyumuşum şimdi kalktım süper iyi geldi mirmirmirmir

ya kızlar ağustos anneleride hediye çekilişi yapmış fiat limiti koymuş alt limit 20tl üst limit 40 tl mantıklı geldi bu fiyat aralığında alalım bijoux gelsin onada söyliycem
koyalım koyalım canım da ne bileceksin ki sana gelecek hediyenin fiyatını kaydirigubbakcemile3 çekiliş topiğine yazalım bakalım limit 20-40 tl arası diye. önerilere her zaman açığızzz opuyorumnanaktan

bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında
yehuu işte bir cesaretli anne adayı dahaa :dance: çekiliş eşelşme işi tamamdır

ben de ben de böyle bir tablo istiyorum işte.. inşallah ikinci bebeğim de erkek olur.. küçük adam hastasıyımmmmmm

önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı 33 dereceye yükselecekmiş kızlar... yaz geldi yani...
ayy ne diyosun akannehir şimdiden dışarıda bunalıyorum :bbo:

kızlar biz de isim bulduk. eğer değişmezse -ki genç kızlığımdan beri isterim bu ismi- oğlumun adı Toprak olacak

güzel isim sağlıkla doğsunlarda isimlerini koyalım bugün temmuz annelerinden birinin doğum yaptığını okudum bizede yaklaşıyo yavaş yavaş erkenden hazırlıklarımızı tamamlıyalım bu bebişler çat kapı geliyolarhihoyyyt

ayy ne diyosun akannehir şimdiden dışarıda bunalıyorum :bbo:

kızlar biz de isim bulduk. eğer değişmezse -ki genç kızlığımdan beri isterim bu ismi- oğlumun adı Toprak olacak

valla Allah yazın hepimizin yardımcısı olsun, ben büyük ihtimalle klimanın karşısında geçiririm yazı sıcak hiç bana göre değil zaten...

bu arada Toprak ismide çok güzel cnm

bizde önümüzü bi görsek isim arayacazda bi türlü nasip kısmet olmadı daha, bakalım artık inşallah 1 ay sonra...

valla yazın 1 ay yazlığa gidicem allahtan orası serin oluyor biraz, sonra da oda hazırlığı ramazan falan derken inşallah rahat geçiririz. bu sene ramazan da pas bize akannehir

ben doğmuşum 10 gün isimsiz kalmışım kaydirigubbakcemile3 bir türlü karar verememişler. sonradan koyulan isim de çok orjinal heee -Zeynep- :roflol: o yüzden bulun isimlerinizi kızlar kaydirigubbakcemile5

bende yazlıktayım orasıda olmasa burda patlardım kesinn ramazandada rahatız bu sıcaklarda oruç tutmıycazz

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/annele...yapiyoruz.html[/QUOTE]

sositososito son durum

bafo bilgileri vereyim listeye ekleneyim çoğalalım:))) yaş 30 sat 9 şubat tahmini doğum 16 kasım ikili taramamda yapıldı yarın sonuç öğreneceğim inş.. hayırlı sonuçlar alırım...

bafocum linkler çıkmıyor:bbo:

isimleri de eklemişsinnn

kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk

selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…