2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..

gözün aydın cnm bizlere de moral oluyosunuz

kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk
canim gözün aydin merak ettim inanki cabuk gelde yaz bari:kedi:
selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..

seninde gözün aydin canimopuyorumnanaktan

kızlar slm benımde bugun ıkılı testım yapıldı 1.4 cıktı cok mutlu oldum ama kan tahlılı 3 gun sonra sonuclanıcak ınsallah ondada bısey cıkmaz..Amin..ama bebısımı gormek cok duygulandırdı benı ne kadar buyumus ınanamadım babasıda ılk defa gordu oda sok oldu...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu mutlulugu..

kızlar ben bıse merak edıyorum bu ultrason resımlerı uzerınde boyu ve kılosu yazıyomu bebısın..

kımse yok heralde kızlar ne olur gelınce soruma cevap verın bebısımın boyunu kılosunu cok merak edıyorum

canim benim ultrason kagidinda sadece boyu yaziyor kilosu yazmiyor SSL yada CRL yaziyor onun yaninda sayi bebegin bas popo mesafesi umarim anlatabilmisimdiropuyorumnanaktan

canim benim ultrason kagidinda sadece boyu yaziyor kilosu yazmiyor SSL yada CRL yaziyor onun yaninda sayi bebegin bas popo mesafesi umarim anlatabilmisimdiropuyorumnanaktan

anlatabılmıssın canım sagol CRL karsısında 6.47cm yazıyo
bırde altta 8 cm yazıyo acaba oda tam boyumu yanı CRL bas popo ya hanı..bıde bılgın varmı normalmı boyu acaba :uhm:12 haftalıgım su an

Cıncık,
Kilo daha doğrusu gramı henüz söylenmiyor.sadece boyu yazıyor utrason kağıdında.1 ay sonra falan mı ağırlıkları belli olur,ben de merak ediyorum

selam kızlar
ya bişey sorucam.3 gündür felan vajinal bir acı hissediyorum.batma gibi.sızı gibi.inceden birşey.ara ara oluyo.var mı aranızda bu durumu yaşıyan.korkuyorum inşallah kötü bişey değildir.enfeksiyon felan olmasın da.doktoruma da daha 20 gün var gitmeme.erken gitmekte hiç istemiyorum

Hiçbir fikrim yok canım yaa.Seyirme tarzında oluyor arada..Kanaman falan yoksa korkma bence

günaydın herkesee,
ee dün o kadar uyudum tabi bu saatte kalktım :bbo: neyse midem bulanmasın da razıyım..

çekiliş olayı tamamdır artık. adresleri yollamak kaldı onları da ayın 20 si gibi yollarım. merak ettiğiniz birşey olursa çekiliş başlığına yazabilirsiniz burayı işgal etmeyelim artık.. oraya da gerekli şeyleri yazdım herkese iyi hediye seçmelerrr opuyorumnanaktan

bijoux şu çekiliş linkini bir dha ayazar mısın? bafonun koyduğundan açılmıyor

Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt

bijoux şu çekiliş linkini bir dha ayazar mısın? bafonun koyduğundan açılmıyor

Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html
link bu canım

ayy ne güzel benim daha çoook varrr.. hemen gel sonuçları yaz çok merak ederizzz opuyorumnanaktan çikolata yemeyi de unutma

anlatabılmıssın canım sagol CRL karsısında 6.47cm yazıyo
bırde altta 8 cm yazıyo acaba oda tam boyumu yanı CRL bas popo ya hanı..bıde bılgın varmı normalmı boyu acaba :uhm:12 haftalıgım su an
canim masallah 12 haftaliga göre cok iyi boyu hic telaslanma o 8cm yazan galiba kesenin capi oluyor tam emin degilim genede bilen arkadaslar varsa yazarlaropuyorumnanaktan

canim dualarim seninle insallah güzel haberlerle geliceksin:Saruboceq:

kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk

gözünaydın, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin çok sevindim valla, bugün detayları yazarsın, cinsiyet tahmini varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…