kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk
selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..
canim gözün aydin merak ettim inanki cabuk gelde yaz bari:kedi:kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk
selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..
kızlar slm benımde bugun ıkılı testım yapıldı 1.4 cıktı cok mutlu oldum ama kan tahlılı 3 gun sonra sonuclanıcak ınsallah ondada bısey cıkmaz..Amin..ama bebısımı gormek cok duygulandırdı benı ne kadar buyumus ınanamadım babasıda ılk defa gordu oda sok oldu...Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu mutlulugu..
kızlar ben bıse merak edıyorum bu ultrason resımlerı uzerınde boyu ve kılosu yazıyomu bebısın..
canim benim ultrason kagidinda sadece boyu yaziyor kilosu yazmiyor SSL yada CRL yaziyor onun yaninda sayi bebegin bas popo mesafesi umarim anlatabilmisimdiropuyorumnanaktan
selam kızlar
ya bişey sorucam.3 gündür felan vajinal bir acı hissediyorum.batma gibi.sızı gibi.inceden birşey.ara ara oluyo.var mı aranızda bu durumu yaşıyan.korkuyorum inşallah kötü bişey değildir.enfeksiyon felan olmasın da.doktoruma da daha 20 gün var gitmeme.erken gitmekte hiç istemiyorum
bijoux şu çekiliş linkini bir dha ayazar mısın? bafonun koyduğundan açılmıyor
Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt
Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt
canim masallah 12 haftaliga göre cok iyi boyu hic telaslanma o 8cm yazan galiba kesenin capi oluyor tam emin degilim genede bilen arkadaslar varsa yazarlaropuyorumnanaktananlatabılmıssın canım sagol CRL karsısında 6.47cm yazıyo
bırde altta 8 cm yazıyo acaba oda tam boyumu yanı CRL bas popo ya hanı..bıde bılgın varmı normalmı boyu acaba :uhm:12 haftalıgım su an
kızlarrrrrrr doktordan geldim herşey muhteşem allahıma şükürler olsunki :dance: misafirimlerim gelicek yemeğe yarın detayları yazarım çok beğendi doktor çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?