2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla istanbul gayet sıcaktı dün bugünde sıcak olacağa benziyo son 3-4 gündür balkon kapısı açık oturuyorum evin içi çok sıcak oluyo...

negüzel canim sanslisiniz bir kalorifer yaksak yanacak o derece yani üsüyorum cocuklarmizda sasirdilar bir yazlik bir kislik giyiyorlar:bbo:

selam kızlarrrr
kımsecıkler yok galıbaa boshayallersmile
dün ikili test sonucumu aldım. doktor herşey çok güzel dedi . çok mutluyummmm hihoyyyt
1 ay sonra tekrar gitçez cinsiyeti ozaman belli olur inş..

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, gözünaydın....

Günaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak

Herkese günaydın

Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt

Dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerle geleceksin

kizlar sonra görüsürüz ben biraz kestireyimmirmirmirmir

Oh ne şahane :) Kıskandım valla keşke ben de evde olup kafamı yastığa koyabilseydim.

Canım gözün aydın sen de kurtuldun bu stresten. Darısı bütün bekleyenlerin başına hayırlısıyla

Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)

hayirli olsun canım..ne güzel bi yazi bu böyle kaydirigubbakcemile5

gözün aydın elvancımm ne kadar güzel dimi onları hareketli görmek ban o dakikalar hiç bitmesin istiyorumm cinsiyet kızmı dedi prensesmi geliyo bitane daha bayanssulusmile

günaydın kıslar. bugün öğleden sonra yokum doktor kontrolüm var.
yarın sizinle paylaşırım.

çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

28 mayıs a randevu aldım Prof. Recep Has tan 16-18. haftalarda yapılıyormuş amniyo, önce detaylı ultrasondan bakacak sonrada amniyo yapacak, 3 hafta sonra sonucu alacaz...
daha varmış canım strese girmiyorsun değil mi? herşey çok güzel olacak bak..
çok sevindim canım. böyle iyi haberler alınca mutlu oluyoruz opuyorumnanaktan

doktora gidecek arkadaşlar sonuçları yazın merak içinde kalıyoruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…