canım çok sevindim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş. okadar güzel bi duyguki :)Günaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak
günaydın kıslar. bugün öğleden sonra yokum doktor kontrolüm var.
yarın sizinle paylaşırım.
inşallah ii haberlerle dönersin, çikolata ye git bebeğin daha hareketli olur belki cinsiyetini belli eder...
gözün aydın elvancımm ne kadar güzel dimi onları hareketli görmek ban o dakikalar hiç bitmesin istiyorumm cinsiyet kızmı dedi prensesmi geliyo bitane daha bayanssulusmile
daha varmış canım strese girmiyorsun değil mi? herşey çok güzel olacak bak..
Bugün doktora gidicez bebeğimi çook özledim. dua edin kızlar inşallah sağlıklıdır.. saat 14:15 de randevum hihoyyyt
herkese günaydın.. bugun bebegimi görücem inşallah bende.. ilk defaa :)) çok heycanlıyım çokkk..
dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.ELVNCTNBS gözün aydın canım.
kıslar bugün doktor kontrolünden sonra iş gelmeyeceğim.
merak etmeyin. yarın sabah yazarım sonuçları.
Teşekkür ederin arkadşlar mutluğuma ortak olduğunuz için inş hepimiz hep güsel hbrler alırız hep güzel şeyler paylaşırız
Canım gözün aydın sen de kurtuldun bu stresten. Darısı bütün bekleyenlerin başına hayırlısıyla
Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)
evet yicem bende çikolata :)) cinsiyetini sölermi ki yaa daha 11 haftalık.. çok merak ediyorum ama
ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...
Teşekkür ederin arkadşlar mutluğuma ortak olduğunuz için inş hepimiz hep güsel hbrler alırız hep güzel şeyler paylaşırız
Canım gözün aydın sen de kurtuldun bu stresten. Darısı bütün bekleyenlerin başına hayırlısıyla
Bende cuma gününe randevu aldım muhtemelen ölçemez heralde ense kalınlığını daha ufak ama olsun ölçemezse gene giderim canıma minnet zaten gitmek için sabırsızlanıyorum:)
dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.
kızlar gunaydın
bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:
ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...
dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.
kızlar gunaydın
bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:
aaa geçmiş olsun umarım şimdi ii sindir, bi yerini çarpmadın inşallah nie böle oldu ki?
yok cok sukur bısey olmadı. dizlerimin üstüne düşmüşüm.
filimlerdeki gibi gözlerim karardı ve açıldığında cevremde bır suru kişi. ve hayatımda ilk kez bayıldım cok korkunctubilmiyorumkismile hemde ışıklarda allah korudu yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?