canim cok sevindim gözün aydin rabbim gönlünr göre versinopuyorumnanaktanGünaydın arkadaşlar teşekkür ederim :1rolleyes:
Detayları yazıyorum kıssslar akşam doktora gittim ultrasyonu karnıma koyar koymaz çıktı bebişim ayyyyyy diye bağırmışım o kadar şaşırdım ki nasıl büyüdü yaaaa inanamıyorum kuzucuğuma bi sağa dönüyor bi sola dönüyor kıpır kıpır doktora ense kalınlığınnı bile ölçtürmedi bak bak görüyormusun hemen şımarıveriyorlar diyohihoyyyt uzun uğraştan sonra ölçebildi ense kalınlığını 1,3 sonra burnuna bak burnuna küçüçükk onu da ölçtü 0.3 çıktı herşey çok güsel gelişimi çok güzel bi problemi yok dedi çok şükür hıçkırıyor gibiydi sanki ağzını açıp kapatıyor ellerini bi yukarı bi aşağı doktor hepsini tek tek gösterdi bak kolları bak ayaklarıı diye allahım sen ne büyüksünn ne büyük bi lütuf bu anlamıyorum daha önce 8 haftalıkken gittiğimde cen şeklindeydi hiç bişey belli değildi ama 4 haftada nasıl değişti allaha şükürler olsun kızlar allah hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş
cinsiyetini sorduğum da iseeeeee
tam olarak kesin değil sadece bi ihtimal ama kız olabilir dedi kafam karıştı bu konuda arkadşlar içime o kadar çok erkek doğuyordukii inanamadım doktoraaCADIARZU
10 haziran da 4 lü tarama testimiz yapılacak
canim güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:herkese günaydın.. bugun bebegimi görücem inşallah bende.. ilk defaa :)) çok heycanlıyım çokkk..
sagol canimii uykular cnm...
canim cok gecmis olsun kendine dikkat et olumunekankayizsmiledr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.
kızlar gunaydın
bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:
tatlim gözün aydin cok sevindim:1hug:kıslarrr bende ölçtürdüm ense kalınlıkalrımızı ALLAHA şükür bi aksilik çıkmadı şükürle rolsun bebeklerimle devam edicem içeri girdiğimde öle korktumki birinden birine bişey olucak diye şükürler olsun bebeklerimi almayacaklar benden
kızlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
midesi bulananlar için tekrar edeyim yeşil erik çok iyi geliyor.
yemeğe giderken bulantım vardı.
tesadüf yemekte erik varmış. aaa erik var diyince bana biraz fazla koydular.
şu an midem çok rahat.
canım yaa bizimki tüp bebek birde üçüz ama çok ileri gitmeden sarsılmadan biz 8. haftadan beridir azda olsa yapıyoruz maşşallah bişeycikte olmadı bu durum lekelnmesi olanlar için yasak diye biliyorum doktorlarda bişeycik demedi bana sadece kalp atışına kadar demişlerdi bi daha bişey demeyince bizde 3-5 kere yaptık çok sık değil ama aralıklarla nasıl dayansın adamlarben dr gittiğimde önce ense kalınlığını ölçtü sonra burun kemiğine baktı çok güzel dedi .
sizinde göğüsleriniz koyulaştı mı ? benım baya baya koyulaştıı :kedi:
bişey daha sorucam ilişki yasakmı halabilmiyorumkismile . doktora sormadım hiç o da bişey demedi bu zamana kadar .
canim cok sevindim gözün aydin rabbim gönlünr göre versinopuyorumnanaktan
canim güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
sagol canim
canim cok gecmis olsun kendine dikkat et olumunekankayizsmile
tatlim gözün aydin cok sevindim:1hug:
canim sende insallah güzel haberlerle gelirsin:1hug:
yine söylemeden edemicem, adamlara yazık kızlar ya. herşeye normal devam edin bir zararı yok hatta vucüt endorfin salgılıyormuş bebek de mutlu oluyormuş böyle düşünün..
canım yaa bizimki tüp bebek birde üçüz ama çok ileri gitmeden sarsılmadan biz 8. haftadan beridir azda olsa yapıyoruz maşşallah bişeycikte olmadı bu durum lekelnmesi olanlar için yasak diye biliyorum doktorlarda bişeycik demedi bana sadece kalp atışına kadar demişlerdi bi daha bişey demeyince bizde 3-5 kere yaptık çok sık değil ama aralıklarla nasıl dayansın adamlar
canim masallah 12 haftaliga göre cok iyi boyu hic telaslanma o 8cm yazan galiba kesenin capi oluyor tam emin degilim genede bilen arkadaslar varsa yazarlaropuyorumnanaktan
:
Güzellikleirmmmm nasılsınız?Dün kontrolümüz 2li taramamız ve fetal biyometri taramamız vardı. Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim 10 cm olmuş ense kalınlığı 1.7mm burun kemiği de 2mm çok yaramaz çok yordu bizi.Burnunu bi türlü göstermedi hep yan yattı tam 2.5 saat sırt üstü yatsın diye uğraştırdık durduk. Hastanede hopladım zıpladım durdum çocuk sırt üstü yatsın diye =))))))) Ve doktorumuzun ilk tahmini kız :) erkek erkek derken cimcime bir kızım olacak :)))))) 1 haziranda kontrolümüz var bakalım o zmana kadar daha ne yaramazlıklar yapacak eşek sıpası :)
Teşekkür ederim Başakcım darısı herkese olsun inşalllah. Sağlıkla doğarlar inşalllah :)çok sevndm gözün aydın.yavaş yavaş kız tahminlerde artıyo .
merhaba kasım anneleri, anne adaylarıhihoyyyt
saat dörtte doktor randevum var, sırf cinsiyetini görmek için gidiyoruz bakalım gösterecek mi..yarın 14 haftamız bitmiş olacak herhalde kesin sonuç belli olmuştur dimi:1rolleyes:
canım merhaba,ben dün gittim doktorum tahminde bulundu ama kesin sonuç 16 haftadan önce tam netleşmiyor.bence cinsiyet için gitceksen 2 hafta daha bekle.bana tahminde bulundu ama biz 1 haziranda tekrar gitcez o zman kesin netleşcek.merhaba kasım anneleri, anne adaylarıhihoyyyt
saat dörtte doktor randevum var, sırf cinsiyetini görmek için gidiyoruz bakalım gösterecek mi..yarın 14 haftamız bitmiş olacak herhalde kesin sonuç belli olmuştur dimi:1rolleyes:
kıslarrr bende ölçtürdüm ense kalınlıkalrımızı ALLAHA şükür bi aksilik çıkmadı şükürle rolsun bebeklerimle devam edicem içeri girdiğimde öle korktumki birinden birine bişey olucak diye şükürler olsun bebeklerimi almayacaklar benden
kızlar ben bıse merak edıyorum bu ultrason resımlerı uzerınde boyu ve kılosu yazıyomu bebısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?