ne yapmayı düşünüyosun peki
baska bi doktora daha görünücek misin ?
evet cnm dışarıda yapıyoruz lokantaya gidiyoruz herkez kendi kesesinden yiyo gün sahibi pasta getiriyo
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, gözünaydın....
Amniyosentez burada öğrendiğim kadarıyla pahalı bir test
bu testi Memorial yapıyormu, eğer öyleyse para kazanmak için bile istemiş olabilirlerbenneyaptımki.
teşekkür ederim güzel sözleriniz için darısı bebişini görmeyen ve sonuç bekliyenlerin başına
bafocum geçmiş olsun dikkat et kendine. bende 2 gün önce tramwayda başım döndü midem bulandı ayakda olsaydım bayılırdım kesin Allahtan oturuyordum . inince hemen oturdum hava aldım çok korktum bayılcam diye. yanlız olunca zor oluyor .Allah korusun hepimizi...
benim yüzümde sivilceler çıktı . :umursamaz:sizde de varmı hiç bişey yoktu son 2-3 gündür var kafamçokkarıştı
benim doktorum zırt pırt gel diyen sunu bunu yaptıralım diyen bi doktor olmadığı için sonunda amniyosentez yaptıralım diyince kafamızda bin soru işareti oluştu akannehir
valla burda bi yerde okudum 2008 yılında yaptırmış 1,500 tl ymişş akannehir
ama amniyosentez de düşüğe sebep olabiliyomuş :bbo:
ben yaptırmıcam amniyosentez bilmiyorumkismile ama gideceğim prof dr yaptır derse o zaman düşünücem bilmiyorumkismile
Prof. Recep Has tan randevu aldım, amniyo ve detaylı ultrason konusunda uzmanmış, 28 mayıs ta randevum var, önce detaylı ultrason sonrada amniyo yapılacak, ama benim için detaylı ultrasonda çok önemli hiç olmazsa hemen bebeğimin durumunu aşağı yukarı öğrenmiş olucam, amniyonun sonucunu 3 hafta sonra alıcam...
ben dr gittiğimde önce ense kalınlığını ölçtü sonra burun kemiğine baktı çok güzel dedi .
sizinde göğüsleriniz koyulaştı mı ? benım baya baya koyulaştıı :kedi:
bişey daha sorucam ilişki yasakmı halabilmiyorumkismile . doktora sormadım hiç o da bişey demedi bu zamana kadar .
ben dr gittiğimde önce ense kalınlığını ölçtü sonra burun kemiğine baktı çok güzel dedi .
sizinde göğüsleriniz koyulaştı mı ? benım baya baya koyulaştıı :kedi:
bişey daha sorucam ilişki yasakmı halabilmiyorumkismile . doktora sormadım hiç o da bişey demedi bu zamana kadar .
biz tükkanı hiç kapatmadık bayanssulusmile
bi sorun olsaydı yada sakınca doktorun uyarırdı zaten birşey söylemediğine göre demekki sorun yok bilmiyorumkismile
kızlar az kaldı heyecanlıyım.
saat 1,00 gibi çıkıcam.
bizimde dükkan kapalı. 9 haftalıkken doktor serbest dedi, ama ben korkudan yasağı kaldırmadım.
eşim gün sayıyor.
zarar gelir diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?