2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yapmayı düşünüyosun peki
baska bi doktora daha görünücek misin ?

Prof. Recep Has tan randevu aldım, amniyo ve detaylı ultrason konusunda uzmanmış, 28 mayıs ta randevum var, önce detaylı ultrason sonrada amniyo yapılacak, ama benim için detaylı ultrasonda çok önemli hiç olmazsa hemen bebeğimin durumunu aşağı yukarı öğrenmiş olucam, amniyonun sonucunu 3 hafta sonra alıcam...

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, gözünaydın....

teşekkür ederim güzel sözleriniz için darısı bebişini görmeyen ve sonuç bekliyenlerin başına

bafocum geçmiş olsun dikkat et kendine. bende 2 gün önce tramwayda başım döndü midem bulandı ayakda olsaydım bayılırdım kesin Allahtan oturuyordum . inince hemen oturdum hava aldım çok korktum bayılcam diye. yanlız olunca zor oluyor .Allah korusun hepimizi...

benim yüzümde sivilceler çıktı . :umursamaz:sizde de varmı hiç bişey yoktu son 2-3 gündür var kafamçokkarıştı

Amniyosentez burada öğrendiğim kadarıyla pahalı bir test
bu testi Memorial yapıyormu, eğer öyleyse para kazanmak için bile istemiş olabilirlerbenneyaptımki.

benim doktorum zırt pırt gel diyen sunu bunu yaptıralım diyen bi doktor olmadığı için sonunda amniyosentez yaptıralım diyince kafamızda bin soru işareti oluştu akannehir

valla burda bi yerde okudum 2008 yılında yaptırmış 1,500 tl ymişş akannehir

ama amniyosentez de düşüğe sebep olabiliyomuş :bbo:

ben yaptırmıcam amniyosentez bilmiyorumkismile ama gideceğim prof dr yaptır derse o zaman düşünücem bilmiyorumkismile

bende arada çıkıyo şakaklarımın olduğu yerde daha çok...

ben 2.000 TL ödeyecem cnm...

biraz uyuyayım dedim amma çok konuşmuşsunuz yetişemedim. iyi dilekleriniz için herkese çook teşekkür ederim.. yemek yapıp doktora gidiyorum görüşürüz. gelince hemen yazarım.

peki nalancım sorarım böyle şeyleri sizden öğrenmesem bilemicem. çok iyi oluyor. ama benim başka sorum yok hiç yazacak falan siz ne soruyorsunuz ki. bir tek başım ağrıyınca almak üzere ağrı kesici isticem belki şurup falan.

bende rıza madazlıya gidicem
bakması için sonra duruma göre konusucaz
hayırlısı olsun canım ben strest yapmıyorum Allah herseyin en hayırlısını nasip etsin Şeniz

ben dr gittiğimde önce ense kalınlığını ölçtü sonra burun kemiğine baktı çok güzel dedi .

sizinde göğüsleriniz koyulaştı mı ? benım baya baya koyulaştıı :kedi:
bişey daha sorucam ilişki yasakmı halabilmiyorumkismile . doktora sormadım hiç o da bişey demedi bu zamana kadar .

2 saatte baya ilerlemiş sayfalar ne güzel

yarencim teşekkür ederim. hala halsizim vitaminsiz mi kaldım bilmiyorum bugun5 te gidicem bakalım ne diyecek korkuyorumda of

nalan vallahi özendim sana . keske bizde gün bahanesiyle kaçabilsek. hatta bizde gün yapabilsek kaydirigubbakcemile5

biz dükkanı kapatalı baya oldu:kedi:

Bizde de ilk 7 hafta olmadı
Sonra doktora sordum normal hayata devam dedi :jeyyar:
Bizde devam yani bir sorun yokopuyorumnanaktan

bizde dükkanı hiç açmadıkk -tatlicadiarzu-
ilk 3 aydan sonra sorun olmaz falan diyorlarya ama yınede korkuyorum . eşim dayanamıyor artıkk ohaoldumsmileohaoldumsmile:kedi: doktorada sormaya çekindim . aklıma geldi size dorayım dedim olumunekankayizsmile

bişey daha sorucam ilişki yasakmı halabilmiyorumkismile . doktora sormadım hiç o da bişey demedi bu zamana kadar .

biz tükkanı hiç kapatmadık bayanssulusmile
bi sorun olsaydı yada sakınca doktorun uyarırdı zaten birşey söylemediğine göre demekki sorun yok bilmiyorumkismile

kızlar az kaldı heyecanlıyım.
saat 1,00 gibi çıkıcam.
bizimde dükkan kapalı. 9 haftalıkken doktor serbest dedi, ama ben korkudan yasağı kaldırmadım.
eşim gün sayıyor.
zarar gelir diye ödüm kopuyor.

biz tükkanı hiç kapatmadık bayanssulusmile
bi sorun olsaydı yada sakınca doktorun uyarırdı zaten birşey söylemediğine göre demekki sorun yok bilmiyorumkismile

ilk gittiğmizde normal hayata devam demişti onu mu demek istemiş acaba :roflol:
evet sorun olsaydı söylerdi heralde .
tmm sağolun şekerler :hulya:

ohh az kalmışş hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnmm . kaydirigubbakcemile2
senin bebeiş napıyor bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…